Lea Michele

Lea Michele Sarfati

7,7
3 222 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Lea Michele

Nie jestem pewna, czy do tej pory ona i Cory Moneith jeszcze byli parą, ale i tak mi się wydaję, że najbliższe miesiące bedą dla niej dość ciężkie :(

ciotkaEliza

Byli parą. Za 2 tygodnie mieli brać ślub ;(

Domisiaczek

wiem, właśnie sprawdziłam.
Jej agent powiedział, że ryknęła płaczem jeszcze trzymając słuchawkę telefonu. Jest załamana do żywego. Obydwóch jest mi niesamowicie żal... na jej miejscu bym tego nie przetrzymała :'(

ciotkaEliza

Ja też... Pierwsze o czym pomyślałam to właśnie Lea :( Miała być panną młodą a teraz szykuje się do pogrzebu... Straszne

ciotkaEliza

też pierwsze o czym pomyślałam, to Lea. Zwłaszcza, że ostatnie miesiące były dla nich naprawdę ciężkie. Nie wiem, ile prawdy jest w tych informacjach o ślubie, ale faktem jest, że Cory był na odwyku, a Lea bardzo go w tym wspierała. Nawet ostatnia jej piosenka w Glee jest jednym wielkim wsparciem - wystarczy się wsłuchać w jej tekst. Cały czas nie mogę uwierzyć, że Cory nie żyje. Ludzie się podniecają, co teraz z Glee. Szczerze mówiąc, mam to gdzieś. Wątpię, żeby w ogóle Lea wróciła do serialu po tym wszystkim, o ile nie przymuszą jej kontraktem. Jestem pewna, że i tak opóźni się jego emisja, a dla mnie to i tak bez znaczenia. Cory nie żyje i odbije się to na całej ekipie realizatorskiej, bo był ich przyjacielem i raczej nikomu nie będzie się chciało teraz wracać do pracy ;/

tolerancja91

szkoda mi jej, kurcze ja nie wiem co bym zrobiła ... :(

ciotkaEliza

Biedna Lea... Szkoda mi strasznie jej i jego rodziny. Dlaczego muszą umierać młodzi ludzi ? :( Całe życie było przed nim, miał plany z Lea.. :(

Snooki

Nie tylko on umiera, ludzie codziennie umierają zostawiając całe rodziny... Wiem, ze wiele ludzi jest przywiązanych do tej pary, ja osobiście też, ale pomyślcie chociaż o zabitym Lee Rigby na ulicach Londynu niedawno... Zostawił malutką córkę i młodą żonę... Takie rzeczy dzieją się codziennie, współczuje wszystkim .

middleaged

Zdaje sobie z tego sprawę, niedawno umarła też 13 letnia Talia Joy Castellano, wiele ludzi umiera... ale czemu młodzi..

Snooki

młodzi i starzy- wszyscy umierają tak czy inaczej, Tylko o tych młodych jest głośniej, bo ich jakoś tak bardziej szkoda.

middleaged

middleaged... jak już to Lee Rigby zostawił małego 2 letniego synka

Snooki

bo był ćpunem? pół życia ćpał to czego się spodziewasz? niech się cieszy dziewczyna że za niego nie wyszła bo tylko problemy z narkusem by były a już nie mówię co dzieciach jakie wesołe dzieciństwo by miały :/

scinacz

Nie dokarmiać trolli.

ciotkaEliza

Wspolczuje jej i przykro mi z powodu smerci Corryego, ale mysle, ze Lea pozbiera sie szybciej niz myslicie.

użytkownik usunięty
rodzyna132

jak ty to przewidziałaś?

użytkownik usunięty
rodzyna132

oglądałam wywiady z nią na poczatku 2015 roku i już tryskała energią. Cieszy mnie to, że wszystko u niej dobrze, natomiast myślałam, że jednak dłużej potrwa strata jej martwego narzeczonego.

A co miałaby całe życie płakać? Jest młoda całe życie przed nia

Lea miała niedługo wyjść na Corego. Kilka miesięcy po śmierci Corego zaczęła spotykać się z Matthew Paetzem, którego poznała na planie swojego videoklipu. Lea była z Matthew dwa lata. To on ją zostawił bez słowa wyjaśnienia. Była zdruzgotana. W tym roku wyszła za mąż za Zandiego Reicha.
Myślę, że kochała Corego. Po prostu musiała żyć dalej. Być może w show biznesie życie ma szybsze tempo. Nie nam oceniać. Powodzenia Lea.