Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
266 936 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

Leonardo( tak go nie lubię, ale to pisze żeby popsuć wam humory) nie dostał roli w słonecznym Patrolu bo................ Jest za gruby!!!!!!!!!! i co wy o nim piszecie, że jest boski??????????? jest wiele lepszych aktorów od niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

użytkownik usunięty
AgReSyW_BMWic

udana prowokacja, wiele osób ci odpisało. BUAHAHAHAHAAH ośmieszyłaś się tylko, malutka

AgReSyW_BMWic

Tak, to jest z gazety(chyba świat seriali). Ale co ty możesz wiedzieć o prawdziwych aktorach!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
AgReSyW_BMWic

napewno ze swiata seriali sie o nich dowiesz

użytkownik usunięty

nie dostal w slonecznym patrolu ale dostal u Spielberga Alena Holland i scorsese wiec nie ma co chlopak plakac

użytkownik usunięty
AgReSyW_BMWic

taa,ponoc nie dostal tej roli(na szczęście) kiedy byl na poczatku swojej kariery więc nie sądze że był wtedy za gruby.
Leo jest b.dobrym aktorem no i jest bardzo przystojny przy okazji.
Więc dziecinko daruj sobie takie teksty bo nikt cie tu nie bierze na powaznie.

AgReSyW_BMWic

milka,dziecko drogie, masz chyba jakieś problemy z samoakceptacją...albo jesteś po prostu "wredna" z natury (wredna to troszkę niepasujące tu słowo-być prawdziwie wrednym to sztuką, z który ty niewiele masz wspólnego). nie chodzi mi o to,że nie lubisz Karpika, ale że napisałaś, że chcesz popsuć nam (lub komuś tam, nie wiem do kogo swoje wypowiedzi adresują tacy ludzie) humory, a na dodatek próbujesz to zrobić jak jakieś dziecko: słoneczny patrol,otyłość...laska, ile ty masz lat? z choinki się urwałaś? nie lubisz chłoptasia, bo jest za gruby? mój ulubiony aktor-jack nicholson-to cholerny brzydal. ale kogo to obchodzi? przy okazji jest jeszcze bardziej cholernie genialnym aktorem. właściwie jestem ciekawa, kto to dla ciebie dobry aktor (lub aktorka). cameron diaz? setny żart...nie,przepraszam-britney wymiata! a jej kreacja w crossroads-łoł, toż to majstersztyk gry aktorskiej. poza tym leoś boski? no,ja bym tak nie powiedziała, a już na pewno nie o wyglądzie...chociaż,jeśli chodzi o talent-zastanowiłabym się. pij mleko-będziesz wielka, czyli może dorośniesz i wypowiesz się sensownie.

pzdr

AgReSyW_BMWic

A czemu od razu popsuc humory. Tu nikt nie placze z tego powodu, raczej z ciebie pieją. Chyba ci nie wyszlo:P

AgReSyW_BMWic

dokuczać to ja umiem, ale są tacy deblie co są nim zaślepieni. Więcej nie będę marnować czasu na takiego plastusia i jego krasnoludków!

AgReSyW_BMWic

aha,więc ja jestem debilem, bo jestem nim...zaślepiona? a to ciekawa teoria. niezła próba, ale chybiona. poza tym, drogie dziecko,my nie próbujemy cię przekonać, że di caprio to: ojeju! wielkie objawienie 20 wieku, cud miód itp. po prostu zachowujesz się jak niedojrzała siksa i nie potrafisz napisać sensownie, że kogoś nie lubisz,tylko wyjeżdżasz z jakmiś słonecznym patrolem (co dowodzi,że tak naprawdę oprócz powtarzania jakichś plotek i wypisywania po 20 razy,że jest brzydki i nie umie grać- nie potrafisz podać konkretnych argumentów). poza tym...plastuś i krasnoludki? chyba wiem, jakie lektury ostatnio omawiałaś :) niezły poziom. a z takim słownictwem to dyskutuj z przedszkolakami, nie będą tak jak my musiały zniżać się do twojego poziomu intelektualnego.masz prawo nie lubić di capria i będę to powtarzać aż do znudzenia-każdy może lubić albo nie lubić kogo mu się żywnie podoba. ale ja po prostu nie znoszę, kiedy ktoś tak jak ty niedojrzale i demagogicznie wyraża swoją opinię. i to "zepsuć wam humory"-parodia po prostu.

pzdr dla umiejących sensownie się wypowiedzieć

AgReSyW_BMWic

Guzik mnie DiCaprio obchodzi, ale to dobry aktor, a ty piszesz, że nie bedziesz marnować na niego czasu, a ciągle tu włazisz i bazgrzesz, w dodatku nic mądrego, fanko Shakiry i innych "artystek" i "artystów." A przez takie jak ty ciągle w tv puszczają jakieś tandetne seriale!

AgReSyW_BMWic

Wiele można o DiCaprio powiedziec, ale na pewno nie to, że jest złym aktorem. Odsyłam chociażby do "Co gryzie Gilberta Grape'a". Już wtedy pokazał, że nie jest przciętnym aktorem...

Pinokio1983

hehehehe Pinokio198 3 ty wierzysz ze ta osóbka zrozumie ten film???

Sedes_z_Bakelitu

no i dzieki Bogu, ze nie dostal roli...bo rzeczywiscie sloneczny patrol to kuznia samych arcymistrzowskich talentow aktoskich :] wszyscy, ktorzy tam wystepowali osiagneli szczyty kunsztu aktorskiego i dostali po kilka(nascie) oscarow...Di Caprio jest swietnym aktorem- zagral po mistrzowsku w wielu filmach(wymienianych juz wyzej przez kilka osob)...ja osobiscie goscia znienawidzilem po titanicu, ale gdy pozniej ogladnelem z nim inne filmy zmienilem o nim zdanie i mysle, ze titanic to jego wpadka(ale takie to zdazaja sie wszystkim aktorom :])...i szczerze polecam "Co gryzie gilberta...", "złap mnie jeśli potrafisz", "gangi nowego yorku", "Chłopięcy świat", czy "Aviatora" w których pokazał, że grać potrafi i to jak!! tylko przy oglądaniu radze się skupić na tym jak gra- a nie jak wyglada :]

error

aaaa i jak Ty tak wierzysz we wszystkie bzdurne plotki, jakie pisza w bzdurnych kolorowych czasopismach- to szczerze wspolczuje....naprawde....

error

DiCaprio nie lubię, ale aktor z niego dobry jest. Moim zdnaiem jego najlepsza rola to... "Co gryzie Gilberta Grape'a" oczywiście.
Nie znoszę gada i jak bym spotkał na ulicy to bym pewnie udusił, ale talentu odmówić mu nie można :]