Jeżeli go nie lubicie to po co wchodzicie na stronę z właśnie nim? I nie zadawajcie pytań typu "A co wy w nim widzicie?". Słuchajcie, każdy może mieć swój gust. Jednym się on bardzo podoba, a drugim nie. Więc uszanujcie zdanie fanów Leo i nie piszcie na jego stronce głupot dotyczących jego osoby.* Apropos w Titanicu jest cudowny zarówno z wyglądu jak i z zachowania.Mniammmmmmmmm
Hmm, forum jest chyba do wyrażania nie tylko swoich pozytywnych ale i negatywnych opinii o aktorach, filmach, prawda? Każdy może mieć swoje zdanie i może je wyrazić.
Co do Leo to jest przeciętnym aktorem, w Titanicu dobrze zagrał, ale jego późniejsze role wyraźnie odbiegają od wyżej wymienionej. Natomiast jeśli chodzi o wygląd to w tych sprawach nie powinno się tego brać pod uwagę, nie jest to wymiernikiem gry aktorskiej, a to się powinno oceniać.
Pozdrawiam.
jakie pózniejsze role?może jakiś przykład?za catch me if you can był chwalony,o jego roli w Aviator piszą że jest najlepsza w jego karierze,w the beach też zagrał b.dobrze.Własnie że w Titanicu mial role która nie wymagała od niego jakis wielkich umiejętności bo była łatwa do zagrania.
Leo jest bardzo dobrym aktorem,ciekawa jestem ile filmow z nim widziałaś.
@
"Własnie że w Titanicu mial role która nie wymagała od niego jakis wielkich umiejętności bo była łatwa do zagrania."
No i oto chodzi. Była w miarę łatwa i dlatego dobrze mu poszło, w tych bardziej wymagających już było gorzej.
Co do filmów to widziałam ich tyle, aby wystarczyło na wystawienie o nim opinii. To, że był chwalony przez kogoś to nic nie znaczy, są to także subiektywne opinie.
Pytasz o późniejsze role. No więc filmy w których moim zdaniem wypadł kiepsko to "Człowiek w żelaznej masce ", "Gangi Nowego Jorku", nie wspominając już o fatalnej "Niebiańskiej plaży"... Aviator nie widziałam, ale po przebytych doświadczeniach raczej nie mam ochoty.
I następnym razem użyj innych argumentów niż to, że "ktoś go pochwalił" czy "napisał, że jest najlepsza". Sugerujesz się tylko zdaniem innych czy masz własne argumenty?
Pozdrawiam.
Co do człowieka w żelaznej masce to moim zdaniem zagral dobrze,ale nie zachwycil.Gangow nie widzialam wiec nie moge powiedziec.THe beach...calkiem udana rola,widac ze wlozyl w nia wiele pracy,tylko niestety niedoceniona.A co powiesz o Gilbercie Grape,basketball diaries,calkowitym zacmieniu,pokoju marvina,chlopiecym swiecie..tez zagral kiepsko?Te filmypokazuja ze Leonardo ma naprawde wielki talent.
Co do catch me if you can i Aviator to czytalam mnostwo recenzji i opini i prawie kazdy byl pod wrazeniem jego gry.
Ja rowniez pozdrawiam.
Hmm nie wypowiadałam się o tych filmach, ponieważ miałam wymienić te po Titanicu, a w wymienionych przez Ciebie zagrał przed 97 rokiem.
W Pokoju Marvina, Chłopięcym świecie i Grape'ie zagrał nie zagrał kiepsko, nawet bardzo dobrze. Myślę, że po sukcesie Titanica jego gra aktorska spadła, wcześniej był o wiele bardziej przekonywujący. Role upośledzonych lub mających problemy chłopców wychodzą mu najlepiej. Albo źle wybiera filmy, w których zagra, bo w wymienionych we wcześniejszym poście wypadł dla mnie blado.
Pozdrawiam :)