Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
265 679 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

Jeżeli go nie lubicie to po co wchodzicie na stronę z właśnie nim? I nie zadawajcie pytań typu "A co wy w nim widzicie?". Słuchajcie, każdy może mieć swój gust. Jednym się on bardzo podoba, a drugim nie. Więc uszanujcie zdanie fanów Leo i nie piszcie na jego stronce głupot dotyczących jego osoby.* Apropos w Titanicu jest cudowny zarówno z wyglądu jak i z zachowania.Mniammmmmmmmm

Aguska_18

Hmm, forum jest chyba do wyrażania nie tylko swoich pozytywnych ale i negatywnych opinii o aktorach, filmach, prawda? Każdy może mieć swoje zdanie i może je wyrazić.

Co do Leo to jest przeciętnym aktorem, w Titanicu dobrze zagrał, ale jego późniejsze role wyraźnie odbiegają od wyżej wymienionej. Natomiast jeśli chodzi o wygląd to w tych sprawach nie powinno się tego brać pod uwagę, nie jest to wymiernikiem gry aktorskiej, a to się powinno oceniać.

Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
blacki

jakie pózniejsze role?może jakiś przykład?za catch me if you can był chwalony,o jego roli w Aviator piszą że jest najlepsza w jego karierze,w the beach też zagrał b.dobrze.Własnie że w Titanicu mial role która nie wymagała od niego jakis wielkich umiejętności bo była łatwa do zagrania.
Leo jest bardzo dobrym aktorem,ciekawa jestem ile filmow z nim widziałaś.

@
"Własnie że w Titanicu mial role która nie wymagała od niego jakis wielkich umiejętności bo była łatwa do zagrania."

No i oto chodzi. Była w miarę łatwa i dlatego dobrze mu poszło, w tych bardziej wymagających już było gorzej.
Co do filmów to widziałam ich tyle, aby wystarczyło na wystawienie o nim opinii. To, że był chwalony przez kogoś to nic nie znaczy, są to także subiektywne opinie.
Pytasz o późniejsze role. No więc filmy w których moim zdaniem wypadł kiepsko to "Człowiek w żelaznej masce ", "Gangi Nowego Jorku", nie wspominając już o fatalnej "Niebiańskiej plaży"... Aviator nie widziałam, ale po przebytych doświadczeniach raczej nie mam ochoty.

I następnym razem użyj innych argumentów niż to, że "ktoś go pochwalił" czy "napisał, że jest najlepsza". Sugerujesz się tylko zdaniem innych czy masz własne argumenty?
Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
blacki

Co do człowieka w żelaznej masce to moim zdaniem zagral dobrze,ale nie zachwycil.Gangow nie widzialam wiec nie moge powiedziec.THe beach...calkiem udana rola,widac ze wlozyl w nia wiele pracy,tylko niestety niedoceniona.A co powiesz o Gilbercie Grape,basketball diaries,calkowitym zacmieniu,pokoju marvina,chlopiecym swiecie..tez zagral kiepsko?Te filmypokazuja ze Leonardo ma naprawde wielki talent.
Co do catch me if you can i Aviator to czytalam mnostwo recenzji i opini i prawie kazdy byl pod wrazeniem jego gry.
Ja rowniez pozdrawiam.

Hmm nie wypowiadałam się o tych filmach, ponieważ miałam wymienić te po Titanicu, a w wymienionych przez Ciebie zagrał przed 97 rokiem.

W Pokoju Marvina, Chłopięcym świecie i Grape'ie zagrał nie zagrał kiepsko, nawet bardzo dobrze. Myślę, że po sukcesie Titanica jego gra aktorska spadła, wcześniej był o wiele bardziej przekonywujący. Role upośledzonych lub mających problemy chłopców wychodzą mu najlepiej. Albo źle wybiera filmy, w których zagra, bo w wymienionych we wcześniejszym poście wypadł dla mnie blado.

Pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
blacki

Nie sądze że po Titanicu jego gra aktorska spadła.Myśle że jedynym filmem po Titanicu gdzie nie zachwycił byly właśnie Gangi.Może był źle dobrany do tej roli.Obejrzyj sobie "Złap mnie jesli potrafisz"albo zwłaszcza jego najnowszy film,to może sie do niego przekonasz.
pozdrawiam.