Jak piszą w gazecie: „pewnego dnia leo poszedł z matką do drogiej knajpy. Jadł tam jakąś pieczeń z sałatką. A pożerał tą sałatkę jak niewiadomo co. W pewnym momencie marchewka stanęła mu w gardle. Z opresji wybawiła go mama. Wszyscy goście w restauracji śmiali się”. Wielka z niego fajtłapa! Ja też pękałam ze śmiechu jak to przeczytałam. A jest to kolejnym dowodem, że jest on życiową niezdarą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ochydna rola z Aviatora! Jaki przylizany był!!!!!
dziewczynko mam pytanie po co ty to robisz moze ci sie nudzi wiec zyjesz zyciem innych ale zasmuce cie nie kazdego to tak bardzo obchodzi co kto jadl gdzie z kim i po co a skoro go tak nie lubisz to nie wchodz na te strone i tyle bo takie wypisywanie bzdur niczego nie daje a tylko swiadczy o Tobie pozdr
piszę się ohydna jak już. a tak poza tym:był przylizany,a to znaczy,że źle zagrał. jakie to logiczne, czemuż o tym nie pomyślałam? dysplazja funkcji mózgu stwierdzona
Ej no moment , nie jestem jakas wielka fanka Leonarda, ale zeby dlatego ze sie zakrztusil nazywac go niezdara? To przesada. Jak ty sie kiedys zakrztusisz to tez o tobie powiedza ze jestes zyciowa niezdara? Be4z przesady kazdemu sie moze zdarzyc
Cytat milki z jej blogu i nie tylko:
"A WSZYSCY CO GO LUBIĄ TO POJ****** I NAJWIĘKSZE GŁUPKI NA TYM ŚWIECIE! RACJA, NIE BĘDĘ MARNOWAĆ CZASU NA TAKIEGO PLASTUSIA!"
"widziałam te filmy i ogladałam je z wielka niechecią bo nic głupszego nie było w telewizji. Aviator- zbłaxnił się, titanic- błazen. wszystkie jego filmy to tylko niepotrzebne wydatki!"
"po prostu stwierzdziłam że nie bębe marnować swojego cennego czasu."
jak na osobę która nie chce marnować czasu na tego aktora to strasznie pilnie śledzisz jego karierę - gorąca fanka z ciebie
Do wszystkich którzy maj zamiar pisać do tej osóbki. Zaprawdę powiadam wam nie warto. Nie ma żadnych argumentów i tylko zaczyna rozmowę, nawet nie raczy odpisać jak ktoś się wypowie. Zresztą zobaczcie na jej blog (beczka smiechu)
Pominąłem kilka cytatów nie chce mi się dodawać, większość znajdziecie w postach poniżej. Poczytajcie niezłą beczka śmiechu z tej panny.
Weź dziewczyno zastanów sie najpierw nad sensem wypowiadanych przez ciebie postów.NIe kompromitujesz Leonarda, tylko siebie. Nastepnym razem dobrze sie zastanów zanim cos napiszesz.I oszczędź nam czytania tych wyssanych z palca głupich historyjek z jakis gazetek.
no i znowu historia sie powtarza ludzie pisza a ona milczy jak zakleta. No ale co ma odpowiedziec, jak nie potrafi. Czasem z pomca przyjdzie "swiat seriali"
A jak juz cos odpisze to "że jesteśmy smieszni i ze ona sie teraz z nas smieje"
Moze wystosujemy grupowy protest niech moderator pokasuje ten post i inne tego dziecka, bo tylko zasmiecają forum.
|----------------------------- ------------------------------ |
|Dzieci na komunie powinny dostawać zegarki, a nie|
|komputer |
|----------------------------- ------------------------------ |
Racja! Biedactwo nie wie co odpisać. Widać jej słownictwo jest bardzo ograniczone. Zapodała temat i nawet nie raczy brać w nim udziału! Żałosne!
Hey Ariana zapomniałaś dodać, że w ulubionych ma jeszcze Shakirę, a to dopiero jest talent.hehe
Pozdro
Ej no dobra dajcie juz temu dziecku spokój ;) Nie zebym ja popierala ale juz tak na nia nie najezdzajcie
Lepiej pogadajmy o leonardzie.
ekhm ;]
generalnie nie lubie wszystkiego co komercyjne, ale jedynie krowa zdania nie zmienia i zmienilam :) za rowno w przypadku dicapria jak i brada pitta ('wzorowal' sie na j. deanie wiec nic dziwnego ze jest genialny :D) jesli chodzi o leo, uwazam ze wrecz przeciwnie poza slodka chlopieca uroda (ktora mu sluzy, taki tom cruise ma 44 lata a bynajmniej nie nazwala bym go przystojnym ;F) i swego rodzaju charyzma...naprawde dobrze gra, umie stworzyc napiecie i sam dobor rol dobrze o nim swiadczy, mysle ze 11 oscarow titanica to jego duza zasluga, bardzo fajna łobuzerska postac, do ktorej ogladajac szybko sie przywiazujemy jakkolwiek nielubilibysmy aktora... i wtedy rozumie sie cala ta historie, potege milosci, chwyta sie nastroj itd... :)
podobal mi sie tez w "co gryzie gilberta grape'a" i "niebiaskiej plazy" :-)
a aviatora nie widzialam jeszcze, ale... hm ;)
ulizany, mysle ze taka byla kiedys moda po prostu ;DD
a slow tej dziewczynki nie bralabym serio, ktos sobie bk robi albo chce was sprowokowac... ;) jezeli pisala to powaznie, to owszem miala prawo do opini, ale nie OCENIANIA LUDZI PO POZORACH ;/ FE!!! ;) chociaz. co z tego, skoro adresat nie byl wstanie uslyszec tego na zywo i jakos sie odciac... ;]
jeśli nie lubisz Leonarda to nie pisz ty beznadziejo!!!!!!!!!!!!!Nie masz prawa nawet o nim wspominać bo to artysta. Zobacz się w lustrze ,ty nie odważyłabyś się stanąć przed kamerą!!!!!!!!!!!!!!!!
FANKA LEONARDA
jak mnie smiesza ci ludzie co wyczytuja jakies glupie ciekawostki z brukowcow i sie nimi pasjonuja... ojej DiCaprio zakrztusil sie marchewka to straszne... a wiesz moze kiedy ostatnio DiCaprio mial sraczke?
dziewczyno czy ty wiesz co wygadujesz:/ pokazujesz wlasnie ze dla ciebie nie jest istotne jak aktora gra tylko jak wyglada:/ Wiadac co masz w glowie...pustka... takie dziewczyny mnie zalamuja,naprawde jak zmadrzejesz to pogadamy:]
pozdro:)
jak sie czyta takie wypowiedzi, to nie wiadomo czy śmiać sie czy plakać, chyba jednak skłaniałabym sie ku opcji numer 2, bo to doprawdy tragiczne...to tyle;)
Leonardo był (i Jest) moim ulubionym aktorem. Jednak usłyszałam w tv (mam nadzieję że to nieprawda) że zażądał od fanki pieniędzy za autograf (coś koło 30 $).
wydaje mi się, że gdyby na chwilę zapomnieć, że Leonardo zagrał w Titanicu i przaz długi czas był bożyszczem gorących trzynastek z jego wizerunkiem na kurtach, bluzach itp., można by się było obiektywniej przyjrzeć jego karierze. Moim zdaniem jego role choćby w "chłopięcym świecie", "co gryzie gilberta grape'a", "całkowitym zaćmieniu" a także w filmach bardziej komercyjnych świadczą o talencie i to dużym. mam wrażenie, że niektórzy po prostu wstydzą się przyznać, że jest to dobry aktor bo jest to dla nich jednoznaczne z utożsamieniem się z grupą rozhisteryzowanych "titanicomanek". głupota!
Dina ma całkowitą rację. Jedna z mądrzejszych wypowiedzi na tym forum, bo już nie będę komentowała tego co szanowna milka napisała , bo po prostu wszystko zostało powiedziane :] Shit i tyle... Dina ja się nie wstydze przyznać- DiCaprio dobry aktor i do tego przystojny. I to mu służy :)
ja też uważam, że jest przystojny, ale lubię go i cenię przede wszystkim za (jak dla mnie) niepodważalny talent :) pozdrowienia Groszuuua ;)