Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
267 375 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

Teraz, kiedy już zalegalizowano na terenie całych Stanów Zjednoczonych związki partnerskie, a DiCaprio grzecznie dołączył do zdemoralizowanej amerykańskiej trzódki show-biznesowej, ustawiając sobie na profilowym (Facebook) tęczę, pewne jest dla mnie jedno - dostanie wymarzonego Oscara :D

Banana_Power

no jasne, przecież od zawsze wiadomo, że dotychczas Leonardo znany był ze swojej wrogości wobec środowisk LGBT, propagowaniu 'tradycyjnych wartości rodzinnych' itd.

nie, no kisnęxD

escapist92

Aż tak trudno było wyczuć w tej wypowiedzi sarkazm?

PS. A co do samej nagrody, to jestem pewny nominacji, nie ze względu na umiejętności DiCaprio, ale właśnie to co napisałem - może to jest śmieszne, ale w republice absurdu jaką są Stany Zjednoczone wszystko jest możliwe.

Banana_Power

dobra rozumiem:d niby grał już hehe gejowskie scenki, ale może masz rację:P chociaż tak na fejsie to chyba połowa ludu(głównie nastolatki) sb ustawiła tęczowe profajl hihi

poza tym myślę, że go nominują chociażby ażeby się wgl pojawił na gali, bo nie widzę innego powodu dla którego miałby się zjawić na takiej stypie 'imprezie' hah

i jeszcze: wśród znajomych z roku na rok mniej widzę tendencję, że coraz mniej ludzi się tym interesuje, ale, heh, wiadomo, jak DiCaprio jest nominowany to kto nie chce uczestniczyć w takim historycznym momencie na żywo czyli sb po prostu włączyć to rozdanie. ja np bd ten moment oglądać tylko chyba.

a no jeszcze zależy kto będzie prowadził. ellen była najlepsza <3