Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
265 337 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

wy mozecie sobie załozyc jeszcze milion tematów o tym, ale to i tak tego nie zmieni

BlackShit

Oscary są mało ważne. I tak został obsypany wieloma innymi prestiżowymi nagrodami. To bardzo dobry aktor mimo, że nie jest żydem.

użytkownik usunięty
mativandamme

oscary są ważne i z pewnością marzy o nim, chce je mieć jak większość najlepszych aktorów.

Trochę źle się wyraziłem. wiadomo Oscary są ważne, ale to kogo wybiera akademia filmowa do tych nagród to czasami czysta kpina. Ciągle ta pieprzona poprawność polityczna i faworyzowanie Żydów i czarnoskórych to trochę przegięcie. Czrnoskórzy aktorzy są świetni, ale ostatnio to jakoś dziwne wszytko. A z Oscarem dla Jennifer Lawrence to dopiero śmiech na sali.

Leo powinien mieć na koncie ze dwa Oscary bo jest dobry. chodzi mi o to, że Oscary straciły trochę wiarygodności i nie powinno się nimi kierować. Tak samo złote maliny to nieporozumienie, ale to już inny temat.

użytkownik usunięty
mativandamme

Czrnoskórzy aktorzy są świetni, ale ostatnio to jakoś dziwne wszytko.

nie powinieneś tego pisać, ze są świetni... traktuj ich na równo z białymi, bo to tylko kolor skóry.

Sam jestem czarny i wiem co to rasizm, więc poczułem się trochę przez ciebie urażony..........

Nie jestem rasistą i traktuję ich na równo z białymi. Tylko, że jeśli czarny wyzywa białasa to jest dobrze, ale jak biały zwróci uwagę czarnemu to jest od razu rasistą itp. O to mi chodzi.

Kurde ziom albo z ciebie troll albo jesteś głupi.
"Jestem czarny",kurde ale to jest poezja. Gościowi chodziło o to że są czarnoskórzy aktorzy którzy są świetni,ale każdy nominowany czarnoskóry aktor musi wygrać albo będzie coś typu,rasizm rasizm. Bo to właśnie jest coś typu : Jak czarny bije białego,to pewnie bójka,jak biały bije czarnego to jest rasizm.

użytkownik usunięty
awesomeone1

Niech się nauczy pisać.... napisał tak więc się nie przyp....

Piszę w miarę dobrze i czytelnię. To ty się naucz czytać ze zrozumieniem.

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

Dope, dope

mativandamme

dokładnie (y)

użytkownik usunięty
mativandamme

"To bardzo dobry aktor mimo, że nie jest żydem."
Czyli jeśli ktoś jest Żydem, to od razu warunkuje to jego wybitne zdolności aktorskie? Tak wynika z Twojego postu.
PS "Żydem" - nazwy narodowości pisze się z dużej litery.

Jak już poprawiasz, to zwróć uwagę na szczegóły.
*Wielkiej litery, a nie dużej ;)

użytkownik usunięty
Zuza88

http://pl.m.wiktionary.org/wiki/duża_litera
<<formy „duża litera” i „wielka litera” są równie poprawne>>
Popełniłem błąd gdzie indziej, pisze się dużą literą lub od dużej litery, nie "z dużej litery".

W takim razie mogę przyznać Ci rację, nie sprawdzałam w internecie, kierowałam się tym, co zapamiętałam ze szkoły podstawowej. Mówiono mi, tak ja jest na podanej od Ciebie stronce, że obie formy są poprawne, lecz mówić się powinno "wielka litera".
Tak czy inaczej, przepraszam. :)

użytkownik usunięty
Zuza88

Nie ma sprawy :)

BlackShit

Ale jew hunter dostał.

użytkownik usunięty
Troublesome

To była tylko kreacja sceniczna, a prawda jest taka, że o Oscarach decydują Żydzi, a jeśli ktoś kiedykolwiek wypowie się o tej nacji niepochlebnie, na Oscara nie ma co liczyć.

Co nie zmienia faktu, że to rodak Adolfika.

Troublesome

my za to mamy Tuska..:)

Agencik22

Musisz przypominać? Po tym jak wyemigrował za chlebem prawie o nim zapomniałem. ;p

Troublesome

Sama nie jestem z niego dumna ale cóż.

Agencik22

A głosowałaś na niego?

Troublesome

Na żadnego cioła nie głosowałam.. Z resztą ta czy inna świn** przy korycie i tak będzie się chciała nachapać..

Agencik22

Zgadzam się. ;)

BlackShit

Żaden inny aktor chyba nie zagrał w tylu znakomitych filmach, więc według mnie jest to totalne nieporozumienie i oscary tracą w oczach przez ich śmieszną politykę wręczenia nagród...

kosciolek8

Te znakomite filmy byłyby jeszcze lepsze gdyby na miejsce DiCaprio obsadzić kogo innego :)

BlackShit

To niech sobie odetnie napletek i zgłosi się do którejś z gmin...

użytkownik usunięty
mpannek

Nie jest to możliwe, gdyż żydem można zostac jednynie po matce żydówce.

BlackShit

No i jednak dostał ;)