Leslie Easterbrook

Leslie Eileen Easterbrook

7,6
2 165 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leslie Easterbrook

Widziałem niedawno Akademię Policyjną IV z Jej udziałem (jako Debbie Callahan) i jakby to delikatnie powiedzieć - wtedy wyglądała naprawdę ponętnie i atrakcyjnie, podczas, gdy na tym zdjęciu nie widać ani grama atrakcyjności. Zdaje sobie sprawę rzecz jasna, że bylo to prawie 20 lat temu (zdjęcie zapewne w miarę współczesne, albo przynajmniej niezbyt odległe czasowo), ale albo mam na myśli inną aktorkę, albo, niestety tutaj upływ czasu zostawił negatywny ślad :(chyba jednak to o inną osobę chodziło, bo spośród pięknych kobiet, choć tylko w Akademii Policyjnej - serialu można wyróżnic jeszcze Heather Campbell). Jeśli ktoś ma jakiś dostęp do 'młodszych' zdjęć tej Pani będę wdzięczny za podeslanie: cooba0@op.pl. Z góry dziękuje :)

cOOba

Oto najnowsza fotka http://imdb.com/gallery/hh/0247579/HH/0247579/iid_1234876.jpg.html?path=pgallery &path_key=Easterbrook,%20Leslie

Sidewinder

jak na swoj wiek wtyglada oblednie :)

cOOba

Uwazam ze z czasem nabrala jeszcze wiecej wdzieku

cOOba

w Akademii wyglądała przemistrzowsko sexownie, ciemne okularki, poważna mina, mundur i ta jej postura, ostra babka z niej była

cOOba

W "Akademii Policyjnej IV" jest taka scena jak Callahan wskakuje do basenu. Gdy się wynurza jej mokra koszulka przykleja się do ciała i wtedy widać jej największe atrybuty.