Liev Schreiber

Isaac Liev Schreiber

7,5
21 979 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Liev Schreiber

Przepraszam, może nie jestem orłem z geografi ale w tym zdaniu coś mi nie pasuje: "Kiedy Liev skończył roczek ta filmowa rodzina przeniosła się do San Francisco w Kanadzie." W Kanadzie??? Cóż, w miare możliwości prosze o poprawe bo to aż wstyd.

Lothluin

Z tego co się orientuje, San Francisco jest w Stanach Zjednoczonych. Więc zgadzam się.

Lothluin

komuś chyba chodziło o to zdanie "When he was one, the family moved from San Francisco to Canada." -> Kiedy miał rok, jego rodzina przeprowadziła się >>Z<< San Francisco >>DO<< Kanady (przynajmniej ja tak to zdanie zrozumiałam;)) źródło: http://www.imdb.com/name/nm0000630/bio . pozdrawiam;)

adalheid

no to poprawcie to! w ogóle tekst jest pisany chyba przed uczennicę szkoły podstawowej, niezbyt pilną

Lothluin

Czas leci, a ludzie szukają San Francisco w Kanadzie. Sam się na tym przyłapałem, bo może trochę niedouczony jestem - maturę z geografii zaliczyłem na 4. Można i mój głos zaliczyć jako sprzeciw wobec tego ewidentnego błędu.

Lothluin

Przyłączam się do prośby….
„rodzina przeniosła się do San Francisco w Kanadzie” ??????!!!!!!! od kiedy to miasto leży w Kanadzie ( to chyba trochę inne państwo niż USA) Bardzo proszę niech ktoś to w końcu zmieni biografii na Kalifornie (California) Please!!!!!!!