Liev Schreiber

Isaac Liev Schreiber

7,5
21 979 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Liev Schreiber

Zagrał tak fajnie, że prawie "ukradł" film Jackmanowi. Swoją grą mnie dosłownie rozwalił. Taki fajny drań jako Victor Creed. Powinien wcielić się w jakimś filmie w mordercę. Takie aktorstwo mu pasuje:-)

lukasdraco

Zgadzam sie całkowicie z tym że ja sądze że właśnie ukradł film jackmanowi, a nie "prawie" :). Podobnie do mrocznego rycerza, tam czekalem tylko az pojawi sie joker na ekranie, tak tu czekalem na creed'a :)

Ade_Er

potwierdzam, schreiber ma wielki potencjal, ktory ukazal m. in wlasnie w x-menie

dan_

To fakt, Liev po prostu zmiażdzył resztę w "X-Men". Wspaniała gra mimo że to tylko film fantasy.

użytkownik usunięty
lukasdraco

Dzięki niemu, to właśnie X-Men Genezę lubię najbardziej. Nie mogłam się na niego napatrzeć w tej roli :)

Ja dzięki niemu oglądnęłam ten film już 2 razy, bo się nie mogę napatrzeć xD

Marielka

Film słaby jak ... bardzo słaby, ale Liev jako Sabretooth spisał się świetnie i przyćmił samego Rosomaka.

Marielka

Ja obejrzałem ten film już 5 albo 6 razy (tracę rachubę :D)
A Creed mnie rozwala, jak stanie w tym płaszczu i powie jakąś kwestie to aż ciary idą, jakby miał zaraz zabić mnie :D

lukasdraco

Świetnie wykreowana postać :)
W ogóle ta część podobała mi się najbardziej :)

assa_fw

Film jak film, ale aktor rzeczywiście po prostu świetnie wypadł w tej roli. Cieszę się, że nie tylko mnie podobała się jego gra :)

lukasdraco

Tak masz 100% racje ... po obejżeniu X-Men GW. poprostu zakochałam się w tej postaci... te pazury :P ale ogólnie aktor bardzo dobry Liev lepiej pasował do tej roli niz poprzedni aktor. Sabretooth byl tym razem lepiej zrobiony niz wtedy ;/ mam nadzieje ze zrobią częśc o Victorze :)

lukasdraco

O tak jako Victor byl wrecz genialny :)))) Wyglad,ton glosu,postawa,spojrzenie mmmmmmm teraz mam 2 uubione postacie Wolverine i Victor :)) choc jeszcze ujdzie Magneto ;p moim zdaniem powinien zostac obsadzony w nastepnych czesciach... bo juz jak raz go dali to nie wyobrazam sobie filmu bez tego jak Wolverine krzyczy " VICTOR !!!! " zagral swietnie ... az brak slow .... a jak sie usmiechnie i te zabki sie pokaza ahhh :D