Lindsay Lohan

Lindsay Dee Lohan

7,7
9 798 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Lindsay Lohan

http://teens.aol.com/entertainment/20-most-hated-celebrities?photo=17

tak naprawdę to nie ma co się dziwić...

stefcia007

a mimo wszystko ja ją lubie :p no ale po czesci zgadzam sie z toba... no coz niektorzy nie toleruja zepsutych gwiazdek. NO ale moglo byc gorzej :) 4 miejsce akurat poza podium... eh szkoda mi jej

tom_26

ja przyznjaje, że kiedyś ją lubiłam i darzyłam szacunkiem, teraz ciężko się połapać w jej wszystkich wybrykach. uważam, że to co napisali to racja... odwyk przed pełnoletnością? no cóż. przynajmniej nie jest na pierwszym. podium jak zawsze zarezerwowane dla paris ;d.

stefcia007

dla paris zawsze sie znajdze miejsce.. ja lubie w dalszym ciagu lindsay ale coraz bardziej trace do niej sympatie. Miejmy nadzieje ze po tym DRUGIM odwyku zmieni swoje zycie oczywiscie na lepsze, i w pleni wykorzysta swoj talent. Tak abysmy jeszcze do 2010 roku zobaczyli ja przy odebraniu oskara :) to juz sa moje takie marzenia... hehe

tom_26

Jest naprawdę świetną aktorką. Oby jej się udało wybrnąć z tego błędnego koła, w którym się uwięziła. Szkoda mi jej, według mnie próbuje się unicestwić. Obejrzałam jej wszystkie filmy, przesłuchałam płyty, nie mogę powiedzieć, że jestem jej wielką fanką, ale cenie ją za talent. Niestety jak to napisano na jednej z amerykańskich stron w recenzji filmu "Georgia Rule", zagrała tam samą siebie, co jest przykre, bo reputacja nie powinna stać ponad talentem. I napiszę to jeszcze raz: Lohan ma talent, w przeciwienstwie do Paris Hilton która nie ma za grosz talentu i w zasadzie nikt nie wie dlaczego jest taka sławna, ale wszyscy mają ją na językach.