Lindsay Lohan

Lindsay Dee Lohan

7,7
9 798 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Lindsay Lohan

Co za irytująca lalka barbie wielka gwiazda się znalazła daleko jej to Hollywood a w Texańskiej masakrze 2 niech ją potną na kawałeczki

Sidewinder

PS Nie mam nic do fanów Lindsay ale ja jej po prostu nie trawie

Sidewinder

Co to za zdjecie wyglada tu jak czarownica!!!!

Sidewinder

Może i napisalas że nic nie masz do fanów, masz prao jej nie lubic ale może byś nie pisala żeby ja pocieli na kawaleczki :/

Annie_Bunton

Wg mnie ...
Po tym jak schudła - bardzo zbrzydła, nagle jej piegi zaczęły oszpecać twarz zamiast dodawać uroku. Piekne rude włosy zamieniła na blond w stylu 'Britney' i sama zaczęła mnie wkurzać. Dlatego gdzies wczesniej wylałam kubeł pomyji na jej osobe i talent aktorski.
Jako Lindsay Lohan- kiedyś jest mi obojetna aczkolwiek powiedziałabym, że ładna... Jako Lindsay Lohan- dziś uważam że wyglada jak szpetna wiedźma (a zdarzają sie ładne? :P) i proszę by nie serwować mi jej widoku nadzbyt często.
Pozdrawiam

MADLEN

Jak już mowilem Lindsay ma znow rude wlosy!! Przefarbowala je na potrzeby filmu, ale juz przestano go kręcic i wrocila do wczesniejszego koloru wlosow i od wrzesnia tego roku znow TYJE!! Nawet w wywiadach mowi, ze byla glupia, zastanawia sie po co tyle schudła i ostrzega mlode dziewczyny zeby tego nie robily, bo to zle wplywa na zdrowie...

Mootylek

I na dodatek zaczęła łazic wszędzie z paris hilton tą cipąąąąąąąą

Cadaver

to nie ja pisze tylko Ailoelą bo jest u mnie :D mieszka na przeciwko a ja lubie paris i troche lindsay ale widziałem wtope paris a tu link wtopy http://manuj64.free.fr/hilton_paris_paparazzi.jpg [manuj64.free.fr/hilton_ ...]

Sidewinder

Jeśli chcecie wiedziec to od wrzesnia Lindsay zaczęla tyc i tez od września ma juz rude wlosy :P

Annie_Bunton

Rude włosy ma od pazdziernika..MIAŁA BLOND TYLKO DLATEGO, ZE MUSIAŁA MIEC TAKIE DO FILMU!! ALE JUZ SKONCZYLI KRECIC I JEST WPORZO...:) a takze juz dawno nie zadaje sie z Paris..(lol):)

Sidewinder

hehe... no wlasnie mootylku....:) POzdro jak zawsze dla Linds:*

Sidewinder

Mowicie ze z niej taka "laleczka" PACZCIE NA SWOJE WYPOWIEDZI!!"kiedys miala rude ale sie przefarbowala...","o matko jak ona brzydko wygloda w tym kolorze...", "te piegi ją szpecą..."TO WY SIE ZACHOWYWUJECIE JAK TAKIE PANIUSIE!!"O BOŻE ZŁAMAŁAM PAZNOKIEC!!!!"no i mamy małą tragedię:/dla was liczy sie tylko wygląd a nie gra aktorska, a jak sądzicie ze gra beznadziejnie to same zagrajcie lepiej!!!choc wątpię czy wam sie to uda. A co do Lindsay, wg. mnie jest bardzo ładna i gra swietnie!!obejzyjcie sobie "Freaky friday"!!