Co za irytująca lalka barbie wielka gwiazda się znalazła daleko jej to Hollywood a w Texańskiej masakrze 2 niech ją potną na kawałeczki
Może i napisalas że nic nie masz do fanów, masz prao jej nie lubic ale może byś nie pisala żeby ja pocieli na kawaleczki :/
Wg mnie ...
Po tym jak schudła - bardzo zbrzydła, nagle jej piegi zaczęły oszpecać twarz zamiast dodawać uroku. Piekne rude włosy zamieniła na blond w stylu 'Britney' i sama zaczęła mnie wkurzać. Dlatego gdzies wczesniej wylałam kubeł pomyji na jej osobe i talent aktorski.
Jako Lindsay Lohan- kiedyś jest mi obojetna aczkolwiek powiedziałabym, że ładna... Jako Lindsay Lohan- dziś uważam że wyglada jak szpetna wiedźma (a zdarzają sie ładne? :P) i proszę by nie serwować mi jej widoku nadzbyt często.
Pozdrawiam
Jak już mowilem Lindsay ma znow rude wlosy!! Przefarbowala je na potrzeby filmu, ale juz przestano go kręcic i wrocila do wczesniejszego koloru wlosow i od wrzesnia tego roku znow TYJE!! Nawet w wywiadach mowi, ze byla glupia, zastanawia sie po co tyle schudła i ostrzega mlode dziewczyny zeby tego nie robily, bo to zle wplywa na zdrowie...
to nie ja pisze tylko Ailoelą bo jest u mnie :D mieszka na przeciwko a ja lubie paris i troche lindsay ale widziałem wtope paris a tu link wtopy http://manuj64.free.fr/hilton_paris_paparazzi.jpg [manuj64.free.fr/hilton_ ...]
Rude włosy ma od pazdziernika..MIAŁA BLOND TYLKO DLATEGO, ZE MUSIAŁA MIEC TAKIE DO FILMU!! ALE JUZ SKONCZYLI KRECIC I JEST WPORZO...:) a takze juz dawno nie zadaje sie z Paris..(lol):)
Mowicie ze z niej taka "laleczka" PACZCIE NA SWOJE WYPOWIEDZI!!"kiedys miala rude ale sie przefarbowala...","o matko jak ona brzydko wygloda w tym kolorze...", "te piegi ją szpecą..."TO WY SIE ZACHOWYWUJECIE JAK TAKIE PANIUSIE!!"O BOŻE ZŁAMAŁAM PAZNOKIEC!!!!"no i mamy małą tragedię:/dla was liczy sie tylko wygląd a nie gra aktorska, a jak sądzicie ze gra beznadziejnie to same zagrajcie lepiej!!!choc wątpię czy wam sie to uda. A co do Lindsay, wg. mnie jest bardzo ładna i gra swietnie!!obejzyjcie sobie "Freaky friday"!!