Nie wiem co te wszystkie fanki Linds w niej widzą.. Dla mnie jest to kompletne beztalencie. Gra w marnych filmach, a jeśli chodzi o to jej śpiewanie to kompletna porażka. Głosu w ogóle nie ma, a na tych jej piosenkach to ona tylko jęczy.. A co do jej urody.. czym tu się zachwycać? Piegowata lalunia, która ma zawsze na sobie tone makijażu..
sorry uważam że gra kiepsko ale odrazu na nią najeżdrzać??? Lubie ją jej filmy są dosyć fajne i niezamierzam się kłucić, ale naprawde nieżal ci czasu na pisanie głupot o kimś kogo się nielubi?? A pozatym ty niemasz wad i jesteś piękna??? Wątpie... a to że jest piegowata to niejej wina sorry ale gdyby miała wybór pewnie nie chciałaby ich miec jak ty wielu innych rzeczy. ale oco się tu sprzeczać ty i ja mamy odmienne zdania, no trudno...
PS sorry za błędy wrodzona zdolność mam nadzieje że mi wybaczycie???
Po pierwsze co masz do piegów?? Przyjrzyj się dokładnie bo prawie każda gwiazda ma piegi i jest bardzo utalentowana np N.Kidman , to, że ma piegi nie znaczy, że jest skreślona z show-biznesu. Moim zdaniem poprostu jej zazdrościsz, bo gdyby nie miala talentu nie zaszła by tak daleko, a jej filmy są bardzo fajne i śmieszne!
Nie no, co ty masz do Lindsay Lohan?! Ona jest świetna! Dobrze gra, jest ładna (nie mówię piękna!) i miło się z nią ogląda filmy. ZApomniałam o czymś? Jeśli tak, to mnie poprawcie.
Linsay jest bardzo fajna i jest DOBRĄ AKTORKĄ! To mogę powiedziec z pewnością!! Umie sie dostosować do każdej roli i gra świetnie we wszystjich swoich filmach! Ja osobiście wole Hilary Duff i Lindsay też lubie! Umie grać! Natomiast myślę że lepiej gra niż śpiewa!
Tak... Kompetne beztalencie? Nie do końca. Bo np gdy miała 12 lat zagrała b. dobrze w 'The parent trap'.. Ale z wiekiem idzie jej coraz gorzej. To jest biznes, masz dobrą reklamę, masz dobrą gażę za film. Jej reklama była bulimia.