Chcialam bym z nią spędzić choc jeden dzień. Lindsay jestes piękna.
I LOVE YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a wy co? yhmmm, mozna kogos podziwiac,ale zeby kochac? (puk puk jest ktos w Waszej glowce?) marzcie sobie dalej...
wiem że to jest dziwne ale kazdy w miom wieku jest czyimś fanem i nawet jak kogoś nie zna kocha ta osobe poprostu tak jush jest i chyba tak zostanie wy chyba nie byliscie nigdy takimi prawdziwymi fanami i nie wiecie jak to jest
tzn.ja kocham lindsay bardziej jako siostre czy cos takirgo bo jestam dziewczyną i tak taka milosc jest metamorfozyczna czy jakos tak i to jest milosć nie taka ja dziewczyna i chopk tylko to jest takie uwielbienie które jest nazywane przez fanów miloscia
Jestem fanką Lindsay ale Ja wiem że nie nie można jej kochać..nie znasz jej to popierwsze możesz kochać jej filmy jej piosenki ale nie Ją..czesto ludzie mylą takie rzeczy i Ty jesteś przykładem..zastanów się..ja jestem wielką fanka wielka ale to wielka fanka i ja ja uwielbiam nie kocham...
hehe fanki kochają Lindsay i chcą spedzić dzień z nią jak dla mnie to troche dziwne ...ale dobrze że nie noc ;) , też ją lubie i bym poznał z bliksa ;P
nie no... ja ją lubię, ale nie ubóstwiam... i chętnie bym ją poznała... chociaż musicie przyznać, że bez make-upu urodą to ona nie grzeszy...
Fajna jest jeżeli chodzi o ciałko bo z twarzy to nie bardzo, widać, że często jej niezłą tapęte wrzucają. http://www.ljplus.ru/img/eyesonly_/lindsay-lohan.jpg [www.ljplus.ru/img/eyeso ...]
Ciekawe jak ona rano wygląda.
czy ty jestes lesbijka??? ja rozumiem kochac jakiegos aktora ale zeby dziewczyna kochala dziewczyne??? Nie przesadzaj. Osobiscie nie przepadam za Lindsay ale pozdrawiam wszystkich jej fanow.
ej weśśśś...ściagnąles ze mnie zdjecie...ble...ble...ble...bl e..ale fajnie że tesh lubisz LINDSAY...lol...jak chcesz możesz zobzczyc moja stronę...
www.ania-fanka-lindsay-lohan.b log.onet.pl
ze co???? zgniła mandaryna jest lepsza o Lin???? chyba cie pogrzało!!! Lindsay ma chociaz głos. a zgniłka???? total beztalecie!!!! zakała polskiej muzy!!! bleeeee
a co do spokania z Linsdsay to maze o tym!!!! kocham jej urode, kocham jej piegi, kocham jej głos i talet filmowy. mam w dupie jej kase. poprostu uwarzam ze jestem dla mniej stwozony!!!!
Mandaryna jest lepsza fujjjjjjjjjjjjj wez sie schowaj z takim szajsem schlampe -mandaryna i wisniewski to kretyny
Może i ma piegi ale te piegi dodają jej urody ona jest ładna a po za tym widać jaka jesteś inteligetna skoro według ciebie milionów pisze się milionóf buhahahahahahaha Lindsay górą
aaaaaaaaaaaaaa!!!! nie moge z tymi ,,milonuf" no wiesz jak to mówi moja kolezanka. sa ludzie i parapety!!!
Witam.
Ja również z wielką chęcią bym ją pokochał przez jedną noc ;))))))
Pozdrawiam
BTW - fajny topic :P
Fakt ze jest piękna-ale w makijazu mialam okazje obejrzec jej fote w gazecie zlapali ja bez niego wiec... :/ jestem tylko przerazona tym że chodzą ploty iz Lindsay chodzi z Joaquinem Phoenixem i jestem przerażona bo to mój ulubiuny a co do tego najsliczniejszy aktor!!! pozdro nie gmiewajcie sie za to co mówie :*