Lindsay Lohan

Lindsay Dee Lohan

7,7
9 798 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Lindsay Lohan

Chcialam bym z nią spędzić choc jeden dzień. Lindsay jestes piękna.
I LOVE YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Annie_Bunton

Ja tez bym chcial, poprostu jestem jej fanem...KOCHAM LINDSAY LOHAN!!:)

użytkownik usunięty
Mootylek

idźta się obie leczyć

Annie_Bunton

a wy co? yhmmm, mozna kogos podziwiac,ale zeby kochac? (puk puk jest ktos w Waszej glowce?) marzcie sobie dalej...

8klaudia9

Taka mała, skromna uwaga. Nie można kochać kogoś kogo się nie zna...

Annie_Bunton

wiem że to jest dziwne ale kazdy w miom wieku jest czyimś fanem i nawet jak kogoś nie zna kocha ta osobe poprostu tak jush jest i chyba tak zostanie wy chyba nie byliscie nigdy takimi prawdziwymi fanami i nie wiecie jak to jest

Annie_Bunton

tzn.ja kocham lindsay bardziej jako siostre czy cos takirgo bo jestam dziewczyną i tak taka milosc jest metamorfozyczna czy jakos tak i to jest milosć nie taka ja dziewczyna i chopk tylko to jest takie uwielbienie które jest nazywane przez fanów miloscia

Annie_Bunton

Jestem fanką Lindsay ale Ja wiem że nie nie można jej kochać..nie znasz jej to popierwsze możesz kochać jej filmy jej piosenki ale nie Ją..czesto ludzie mylą takie rzeczy i Ty jesteś przykładem..zastanów się..ja jestem wielką fanka wielka ale to wielka fanka i ja ja uwielbiam nie kocham...

unikalna

hehe fanki kochają Lindsay i chcą spedzić dzień z nią jak dla mnie to troche dziwne ...ale dobrze że nie noc ;) , też ją lubie i bym poznał z bliksa ;P

ZlyCzarny

nie no... ja ją lubię, ale nie ubóstwiam... i chętnie bym ją poznała... chociaż musicie przyznać, że bez make-upu urodą to ona nie grzeszy...

Annie_Bunton

Fajna jest jeżeli chodzi o ciałko bo z twarzy to nie bardzo, widać, że często jej niezłą tapęte wrzucają. http://www.ljplus.ru/img/eyesonly_/lindsay-lohan.jpg [www.ljplus.ru/img/eyeso ...]
Ciekawe jak ona rano wygląda.

Annie_Bunton

czy ty jestes lesbijka??? ja rozumiem kochac jakiegos aktora ale zeby dziewczyna kochala dziewczyne??? Nie przesadzaj. Osobiscie nie przepadam za Lindsay ale pozdrawiam wszystkich jej fanow.

Annie_Bunton

tez jestem fanem LINDSAY LOHAN. KOCHAM LINDSAY LOHAN czekam na film Just my Luck.Mieszkam w Gdańsku

Kinomaniak20

ej weśśśś...ściagnąles ze mnie zdjecie...ble...ble...ble...bl e..ale fajnie że tesh lubisz LINDSAY...lol...jak chcesz możesz zobzczyc moja stronę...
www.ania-fanka-lindsay-lohan.b log.onet.pl

Annie_Bunton

ja tam wole bez tej tony tapety ... najelpiej wygląda bez tapety l;p tapeta jest zła

Annie_Bunton

ona jest okropna, ma pIegi i fogóle, mandaryna jest 50 milionóf razy lepsza LOL LOL lOl hihihi :P

Mandarynia

ze co???? zgniła mandaryna jest lepsza o Lin???? chyba cie pogrzało!!! Lindsay ma chociaz głos. a zgniłka???? total beztalecie!!!! zakała polskiej muzy!!! bleeeee

ToySoldier

a co do spokania z Linsdsay to maze o tym!!!! kocham jej urode, kocham jej piegi, kocham jej głos i talet filmowy. mam w dupie jej kase. poprostu uwarzam ze jestem dla mniej stwozony!!!!

Annie_Bunton

Mandaryna jest lepsza fujjjjjjjjjjjjj wez sie schowaj z takim szajsem schlampe -mandaryna i wisniewski to kretyny

Annie_Bunton

Może i ma piegi ale te piegi dodają jej urody ona jest ładna a po za tym widać jaka jesteś inteligetna skoro według ciebie milionów pisze się milionóf buhahahahahahaha Lindsay górą

LOve_tOM

aaaaaaaaaaaaaa!!!! nie moge z tymi ,,milonuf" no wiesz jak to mówi moja kolezanka. sa ludzie i parapety!!!

Annie_Bunton

Witam.

Ja również z wielką chęcią bym ją pokochał przez jedną noc ;))))))

Pozdrawiam

BTW - fajny topic :P

Forcer

Fakt ze jest piękna-ale w makijazu mialam okazje obejrzec jej fote w gazecie zlapali ja bez niego wiec... :/ jestem tylko przerazona tym że chodzą ploty iz Lindsay chodzi z Joaquinem Phoenixem i jestem przerażona bo to mój ulubiuny a co do tego najsliczniejszy aktor!!! pozdro nie gmiewajcie sie za to co mówie :*

Annie_Bunton

weście mi chodzi o to że moim marzaniem sie jest z nia spotkac chociaż na jeden dzień a nie przespać czy coś nie jestem lesbą