Lindsay Lohan

Lindsay Dee Lohan

7,7
9 798 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Lindsay Lohan

Kiedyś lubiłam Lindsay Lohan, ale okazało się, że ona bez przerwy urządza imprezki gdzie pali, bierze narkotyki i pokazuje bieliznę fotografom... Ona jest po prostu wiecznie napcpana.....

korbeczka

palic to niech sobie pali.. cpac tez niech cpa jak jej zalezy ale inne gwiazdy jakos sie opanowac a ona nie.. miejmy nadzieje ze jej to minie i wszystko bedzie dobrze

bakusiowa

głównie to ona pije(dużo) a to że ćpa to pewnie wiesz z brukowców ale czytałam kilka wywiadów i mówiła że nigdy nie brała ze względu na ojca (który byłw więzieniu) i nie chce być taka jak on.

Malazaa

no właśnie, w jej przypadku to głównie alkohol, nie dragi, ale co to za pocieszenie. Denerwuje mnie, że takie gwiazdy z pierwszych stron gazet mogłyby wykorzystywać swoją sławe dla propagowania porządnego życia, a nie wbijać do głowy małolatom swoje wiadome wzorce zachowań - tylko seks, dragi, alkohol i imprezy.
Lindsay mogłaby być fajną osobą.. a nie jest

korbeczka

no kurcze, co się dziwić, została gwiazdką w młodym wieku. Może po prostu nie radzi sobie z tym wszystkim... Sądzę że gdybym ja była tak rozpoznawalną osobą publiczną jak Lindsay też bym nie wytrzymała.