Kiedys była fajną aktorką idolką nastolatek grała w fajnych filmach np wrednych dziewczynach a teraz?? Mało co się nie zabije na tych imprezach, oby nie skończyła jak Heath Ledger. Nadal ją lubie ale szkoda że sie tak stoczyła na dno
sława uderzyła jej do głowy i sie stoczyła na dno .
szkoda mi jej bo dawniej ją lubiłem ale teraz co robi to przechodzi ludzkie pojęcie/
Tak,jednak ja nadal ją lubię [moja ulubiona aktorka].Gra naprawdę naturalnie,świetnie.Nie udaje kogoś,kim nie jest.
Otrzymała 2 Złote Popcorny za ,,Wredne dziewczyny'',a to znaczy,że ludziom jej gra się podoba ; ). W dodatku śliczna.Oj,chyba przefarbuję się na rudo :D.
Co z tego, że ma 2 Złote Popcorny, mało prestiżową nagrodę, gdy ma na koncie co najmniej jedną Złotą Malinę. stoczyla sie na dno i tyle co tu dużo mówić. Odbiło jej. Jednak mimo wszystko lubię filmy z jej udziałem. Tylko "Wiem kto mnie zabił" nie podobał mi się, był bardzo dziwny. I nie dziwie się, że dostał tyle Malin ;d. mam nadzieję, ze sie wygrzebie z tego bagna ;]
Mam jakiś uraz do niej. Nie jest ani ładna, ani nie ma talentu. Zaczynałam oglądać wiele filmów z jej udziałem i nie wiem czy którykolwiek skończyłam, były na takim żenującym poziomie.
Tez ją kiedyś lubiłem,szkoda dziewczyny bo w taki prosty sposób rozwaliła sobie życie:(,ciężko będzie jej odzyskać dawną pozycje,chyba ze dla nie szczyt marzen to upicie się do nieprzytomności i pokazanie części intymnych.