Lindsay Lohan

Lindsay Dee Lohan

7,7
9 798 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Lindsay Lohan

Kiedys była fajną aktorką idolką nastolatek grała w fajnych filmach np wrednych dziewczynach a teraz?? Mało co się nie zabije na tych imprezach, oby nie skończyła jak Heath Ledger. Nadal ją lubie ale szkoda że sie tak stoczyła na dno

kassssssska

sława uderzyła jej do głowy i sie stoczyła na dno .
szkoda mi jej bo dawniej ją lubiłem ale teraz co robi to przechodzi ludzkie pojęcie/

konrii_2

Tak,jednak ja nadal ją lubię [moja ulubiona aktorka].Gra naprawdę naturalnie,świetnie.Nie udaje kogoś,kim nie jest.
Otrzymała 2 Złote Popcorny za ,,Wredne dziewczyny'',a to znaczy,że ludziom jej gra się podoba ; ). W dodatku śliczna.Oj,chyba przefarbuję się na rudo :D.

kassssssska

Ożenie sie z tym rudzielcem i będziemy oboje pili wódke z gwinta na śniadanie:)

kassssssska

wygląda strasznie.. ten botox i w ogóle.
szkoda jej.. naprawdee.

NaomiClark_

Co z tego, że ma 2 Złote Popcorny, mało prestiżową nagrodę, gdy ma na koncie co najmniej jedną Złotą Malinę. stoczyla sie na dno i tyle co tu dużo mówić. Odbiło jej. Jednak mimo wszystko lubię filmy z jej udziałem. Tylko "Wiem kto mnie zabił" nie podobał mi się, był bardzo dziwny. I nie dziwie się, że dostał tyle Malin ;d. mam nadzieję, ze sie wygrzebie z tego bagna ;]

kassssssska

Mam jakiś uraz do niej. Nie jest ani ładna, ani nie ma talentu. Zaczynałam oglądać wiele filmów z jej udziałem i nie wiem czy którykolwiek skończyłam, były na takim żenującym poziomie.

_Megan_

http://www.pudelek.pl/artykul/23830/media_przygotowuja_sie_na_smierc_lohan/

akira894

Tez ją kiedyś lubiłem,szkoda dziewczyny bo w taki prosty sposób rozwaliła sobie życie:(,ciężko będzie jej odzyskać dawną pozycje,chyba ze dla nie szczyt marzen to upicie się do nieprzytomności i pokazanie części intymnych.

kassssssska

Ojeciec nagadywał. Matka zaczęcała do picia. Normalnie zostałaby taka jaka jest, ale zazwyczaj gwiazdy słuchają rodziców. Jej rodzice nie świecą dla niej przykładem. Ciężko będzie się jej teraz wybić, ale jakoś jeszcze w nią wierzę. ;]