Lindsay Lohan

Lindsay Dee Lohan

7,7
9 798 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Lindsay Lohan

Jaki film z Lindsay podobał Wam się najbardziej?? Mi się podobał "Zakręcony piątek" :))

Viqsia

Mi się podobał "Zakręcony piątek" i "Wredne dziewczyny"

gypsy

popieram "Wredne dziewczyny" i "Zakręcony piątek" ale zapowiada sie jeszcze duza ciekawa filmografia ;p
pozdro :*

Viqsia

Według mnie to najlepszy jak do tej pory był Zakręcony poątek , ale chciałabym bardzo zobaczyć ten nowy Całe szczęscie

Viqsia

dla mnie wredne dziewczyny i zakręcony piątek a co do "całe szczęscie" oglądałem i szczerze mówiąc niczym mnie nie zaskoczył czekałem na coś ciekawszego.....

użytkownik usunięty
Viqsia

Mi się najbardziej Podobał /Vanilla sky/ /K-Pax/ i )Donnie Darko)W tych filmach można było zobaczyć L.Lohan z dobrej strony dlatego że w nich nie grała.

Viqsia

hmm.. Just My Luck, A Praire home Companion..

Viqsia

Po co sie pytasz który film był najlepszy.. Wszystkie sa swietne... LINDSAY GÓRĄ!!!!!!!!!!!!! Uwielbiam jaą,,,, ;)

linds20

Hmm... trudne pytanie, jeżeli już coś muszę wybrać to postawiłbym na Zakręcony piątek, jednak patrząć na filmografię Linds, powinno być coraz lepiej. Nawet w horrorze ma zagrać, no poczekamy i zobaczymy z tego wyjdzie. Pozdrawiam wszystkich fanow Lindsay:)

Viqsia

"garbi- superbryka" nie widziałem tego ale napewno była niezła tak jak tytuł.

Viqsia

Mnie się dotychczas najbardziej podobają Wredne dziewczyny i Just my luck.Świetne filmiki!!
Pozdrawiam:)

Viqsia

Wszystkie dotychczasowe filmy jakie widzialam z Lindsay podobały mi się, a byly to m.in: Zakręcony piątek, Wredne dziewczyny i Garbi super bryka, no i jeszcze Zwierzania malotetniej gwaiazdy-ale to juz mniej.

Viqsia

Wszystkie dotychczasowe filmy jakie widzialam z Lindsay podobały mi się, a byly to m.in: Zakręcony piątek, Wredne dziewczyny i Garbi super bryka, no i jeszcze Zwierzania malotetniej gwaiazdy-ale to juz mniej.

Cooraline

Wredne Dziewczyny.

użytkownik usunięty
InowroclawskiWilk

Hm, właściwie to żaden nie zrobił na mnie większego wrażenia, ale chyba "Zakręcony piątek", za ciekawą fabułę. Chociaż trzeba przyznać, że "Wredne dziewczyny" też były interesujące i (co najgorsze!) prawdopodobne psychologiczne. Bo trzeba przyznać, że młodzież teraz jest taka głupia, co tu kryć (ups... chyba właśnie się pojechałam :D ).

użytkownik usunięty
Viqsia

"Wredne dziewczyny" i "Wyznania maloletniej gwiazdy" - super byla w roli Loli :)

Viqsia

Według mnie to zakręcony piątek ,choć reszta jest jest ok ...np.Wredne dziewczyny i Wyznania małoletniej gwiazdy

Viqsia

Mi sie najbardziej podobal Zakręcony piątek i Wredne dziewczyny ;)

Viqsia

dla mnie najlepszy jest zakręcony piątek!:D

Viqsia

Mi raczej 'Wredne dziewczyny' a 'Zakręconym piątku' fajna była ta piosenka na koniec;] Pozdrawiam:*

Viqsia

widziałam dużo filmów z Lindsay Lohan, dotychczas moim faworytem był Zakręcony piątek, ale zmieniłam zdanie po oglądnięciu filmu Całe szczęście !! ;)

Viqsia

"Zakręcony Piątek", "Wredne dziewczyny", ale wciąż czekam na kolejne premiery ... jest dobrze;]]]

Viqsia

"zakrecony piatek" i "wyznania nastoletniej gwiazdy" sa najlepsze.Lin ma talencik;)