Jaki film z Lindsay podobał Wam się najbardziej?? Mi się podobał "Zakręcony piątek" :))
popieram "Wredne dziewczyny" i "Zakręcony piątek" ale zapowiada sie jeszcze duza ciekawa filmografia ;p
pozdro :*
Według mnie to najlepszy jak do tej pory był Zakręcony poątek , ale chciałabym bardzo zobaczyć ten nowy Całe szczęscie
dla mnie wredne dziewczyny i zakręcony piątek a co do "całe szczęscie" oglądałem i szczerze mówiąc niczym mnie nie zaskoczył czekałem na coś ciekawszego.....
Mi się najbardziej Podobał /Vanilla sky/ /K-Pax/ i )Donnie Darko)W tych filmach można było zobaczyć L.Lohan z dobrej strony dlatego że w nich nie grała.
Po co sie pytasz który film był najlepszy.. Wszystkie sa swietne... LINDSAY GÓRĄ!!!!!!!!!!!!! Uwielbiam jaą,,,, ;)
Hmm... trudne pytanie, jeżeli już coś muszę wybrać to postawiłbym na Zakręcony piątek, jednak patrząć na filmografię Linds, powinno być coraz lepiej. Nawet w horrorze ma zagrać, no poczekamy i zobaczymy z tego wyjdzie. Pozdrawiam wszystkich fanow Lindsay:)
Mnie się dotychczas najbardziej podobają Wredne dziewczyny i Just my luck.Świetne filmiki!!
Pozdrawiam:)
Wszystkie dotychczasowe filmy jakie widzialam z Lindsay podobały mi się, a byly to m.in: Zakręcony piątek, Wredne dziewczyny i Garbi super bryka, no i jeszcze Zwierzania malotetniej gwaiazdy-ale to juz mniej.
Wszystkie dotychczasowe filmy jakie widzialam z Lindsay podobały mi się, a byly to m.in: Zakręcony piątek, Wredne dziewczyny i Garbi super bryka, no i jeszcze Zwierzania malotetniej gwaiazdy-ale to juz mniej.
Hm, właściwie to żaden nie zrobił na mnie większego wrażenia, ale chyba "Zakręcony piątek", za ciekawą fabułę. Chociaż trzeba przyznać, że "Wredne dziewczyny" też były interesujące i (co najgorsze!) prawdopodobne psychologiczne. Bo trzeba przyznać, że młodzież teraz jest taka głupia, co tu kryć (ups... chyba właśnie się pojechałam :D ).
"Wredne dziewczyny" i "Wyznania maloletniej gwiazdy" - super byla w roli Loli :)
Według mnie to zakręcony piątek ,choć reszta jest jest ok ...np.Wredne dziewczyny i Wyznania małoletniej gwiazdy
widziałam dużo filmów z Lindsay Lohan, dotychczas moim faworytem był Zakręcony piątek, ale zmieniłam zdanie po oglądnięciu filmu Całe szczęście !! ;)