Ale na Piekną Kobiete wyrosła ;) Dobrze gra, ale z tego co czytałem przesadza z alkocholem, ah ta sława
Była śliczna, wcale niebrzydka. Teraz rownież jest bardzo ładna, fakt, że przesadza z alkoholem, ale podobno jest na odwyku. Oby jej pomógł :)
Nom Lind była ładna i jest bardzo ładna a i była na odwyku ale to nic nie dało i piła dalej z butelek po wodzie mineralnei i teraz jest w klinice ... do czego przekonała ją rodzina i przyjaciele :) i dobrze bo słyszałam ze przez to chlanie mogła umrzec .... jej wątroba to kompletny wrak ;]
Ja myślę, że problemy z alkoholem pojawiły się przez nie umietność radzenia sobie ze stresem, sławą, do tego trzeba przywyknąć, oby przezwyciężyła swoją słabość
Dla mnie to ona jest paskuda i to straszna, jest taka lekko ryżawa i piegowata, przez to pewnie wredna na maxa!!! Osobiście nic do niej nie mam, jak każde tępe dziecko z USA, które ma za dużo kasy wali, ćpa i ma wszystko w dupie!!! Bo świat się kręci wokół niej!!!
jak dla mnie tez jest paskudna tylko tyle kasy wydaje na jakies zabiegi upiekszające i wogole tapete ma na całej gebie wiec nie widze w niej nic pieknego a spiewa tak sobie gra z resztą też...
nie no nie mowcie takich rzeczy, wg mnie ona jest zajebista, ma sliczniutka buzke ;)
Jak była mała była śliczna, szczególnie w "Nie wierzcie bliźniaczkom". I nie wiecie czy jest wrednia, nie znacie jej. Ja nie twierdze, że nie jest, ale nie wiem bo jej nie znam. Nie oceniajcie ludzi zbyt pochopnie.