Lindsay Lohan

Lindsay Dee Lohan

7,7
9 798 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Lindsay Lohan

Ale na Piekną Kobiete wyrosła ;) Dobrze gra, ale z tego co czytałem przesadza z alkocholem, ah ta sława

WODNY

Jak dla mnie to była śliczną dziewczynką ;) np. w filmie "nie wierzcie bliźniaczkom"

Miyu67

Była śliczna, wcale niebrzydka. Teraz rownież jest bardzo ładna, fakt, że przesadza z alkoholem, ale podobno jest na odwyku. Oby jej pomógł :)

WODNY

Nom Lind była ładna i jest bardzo ładna a i była na odwyku ale to nic nie dało i piła dalej z butelek po wodzie mineralnei i teraz jest w klinice ... do czego przekonała ją rodzina i przyjaciele :) i dobrze bo słyszałam ze przez to chlanie mogła umrzec .... jej wątroba to kompletny wrak ;]

dibo_tka

Ja myślę, że problemy z alkoholem pojawiły się przez nie umietność radzenia sobie ze stresem, sławą, do tego trzeba przywyknąć, oby przezwyciężyła swoją słabość

WODNY

Dla mnie to ona jest paskuda i to straszna, jest taka lekko ryżawa i piegowata, przez to pewnie wredna na maxa!!! Osobiście nic do niej nie mam, jak każde tępe dziecko z USA, które ma za dużo kasy wali, ćpa i ma wszystko w dupie!!! Bo świat się kręci wokół niej!!!

rozbi_2

jak dla mnie tez jest paskudna tylko tyle kasy wydaje na jakies zabiegi upiekszające i wogole tapete ma na całej gebie wiec nie widze w niej nic pieknego a spiewa tak sobie gra z resztą też...

użytkownik usunięty
kasiolek1441

nie no nie mowcie takich rzeczy, wg mnie ona jest zajebista, ma sliczniutka buzke ;)

Jak była mała była śliczna, szczególnie w "Nie wierzcie bliźniaczkom". I nie wiecie czy jest wrednia, nie znacie jej. Ja nie twierdze, że nie jest, ale nie wiem bo jej nie znam. Nie oceniajcie ludzi zbyt pochopnie.

rose_3

No właśnie w tym filmie "Nie wierzcie bliźniaczkom" nyła prześliczna ;p A pare lat temu to był mój ulubiony film ;p pamiętam że co chwile go wypożyczałem