Jest cała piegowata,oczywiście pod toną tapety nie widać,Jest tłusta,ochyda,i pozatym wogule nie jest ładna.Gdyby tańczyła w jakimś klubie czy też przechodziła obok mnie na ulicy nie zwruciłbym nawed na nią uwagi.(sory za błędy)
Powiesz mi, że
OLSENKI: Zabie oczy, chude szkapy, rybie usta, bezcycate, które przez serial Pełna Chata i tylko przez to są sławne
HILARY DUFF: była ładna, ale schudła i ma sztuczne zęby ugh..;/
LINDSAY LOHAN- oprócz piegow, co jej zarzucisz?:)
yyy...jesli masz takie zarzuty to mozesz nie pisaz takich, niewidzisz, że obrazasz fanów...a tak wogule to linds nie jest gruba jak ona jeszcze niedawno wazyla ok. 55 kg no to co powiesz, ze jest gruba? Napewno chudsza od ciebie...!!!
Zgadzam się w 90% z Jarkiem. Jest brzydka, nie wiem co wy w niej widzicie, tłusta to może nie jest, bo bulimia ją "trochę" wysuszyła, nie zdziwię się jak popadnie w anoreksję. Uważacie, że jest ładna ?? Ok, tylko na zdjęciach i w filmie wygląda może jako tako, ale pamiętajcie to tylko makijaż i efekty nadane zdjęciu czy filmowi. Aktorka żadna z niej, niech lepiej zajmie się śpiewaniem.
Poza tym "Linds" skoro ty jesteś jej fanką to nie znaczy, że inni też muszą ja uwielbiać i pisać na tym forum tylko dobre rzeczy. Forum jest do dyskutowania i wyrażania własnych opinii, a jesli one Ci się nie podobają to jest już Twoja sprawa.
Po drugie wymienione przez "Teenage-Os car" "aktorki" to również beztalencia, rozreklamowane panienki z dobrych domów uchodzące za gwiazdy. Nie zamierzam tutaj nikogo obrażać, poprostu taka jest prawda. Mieszają w głowach takim nastolatkom jak wy, które świata poza nimi nie widzą. To tyle.... pewnie zaraz rzuci się na mnie chmara fanek :)
no ba! a o gustach się ponoć nie dyskutuje... swoją drogą to znam takich dla których aktora jest jedna- Pamela. Widzisz- tu chodzi o co innego, a mianowicie by przeciętna amerykanka (i nie tylko) mogła się zidentyfikować z postacią graną przez aktorkę- a tu LL zadanie spełnia. Nie musi być silikonową pięknością. Brzydka nie jest, coś tam w sobie ma, no i sprawia wrażenie dziewczyny w zasięgu- Ty też mógłbyś do takiej zagadać... wolę ją niż te wszystkie pooperacyjne "cuda"...
no jeżeli wolisz sztuczne,plastikowe laleczki które potrafią sie tylko ładnie uśmiechać to moze masz racje ze Lindsay by ci sie nie spodobała. Pokaż mi zdjęcie aktorki czy piosenkarki która jest naprawde ładna BEZ MAKIJAŻU. Odpowiedz brzmi :nie ma takiej. Wchodziłeś kiedyś na jakaś stronkę z gwiazdami bez makijażu?? Jak nie to polecam. Ja wchodziłam, one wszystkie są no delikatnie mówiąc mniej urodziwe niz na zdjeciach zrobionych na jakiejs sesji.
Wiem że o gustach sie nie dyskutuje ale ty zarzucasz Lindsy ze sie maluje aby zakryc piegi co mi sie wydaje poprostu śmieszne.
Jest normalna dziwczyna i nie wstydzi pokazac sie bez makijażu.
jarek ty jestes niedorozwiniety/homo/czy tez po prostu piszesz tak bo wiesz ze ona i tak by na ciebie nie spojrzala?
Niewiem jak można mówić że Lindsay jest gruba???????? Przecież ona ostatnio strasznie schudła!!!!!!!!!!!! A tak wogóole to co masz do jej piegów? Ja tam nie jestem jej fanką ale lubię ją !! jej piegi prędzej dodają jej urody a po drugie to jest dobra aktorką! Myśle że masz troche nie poukładane w głowie bo patrzysz tylko na wygląd! Pewnie nie oglądałeś z nia żadnego filmu tylko raz zobaczyłeś ją na zdjęciu=)