Lindsay Lohan

Lindsay Dee Lohan

7,7
9 798 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Lindsay Lohan

Wchodzę na filmweb patrzę a tu Lndsay ma taką niską średnią:/ Z czego to wynika? Oceniacie ją po zachowaniu, osobowości i po tym co robi:/

cherry_16

Chyba oceniac sie powinno po grze aktorskiej, ale to tylko taka mala dygresja...

cherry_16

przeciez 7/10 to wcale nie jest zla ocena, gdyby ona miala wyzsza to jak wysoka powinni miec Williams ,Spacey itp , nie przesadzajmy ona zagrala ledwie w paru filmach i to nienajwyzszych lotow wiec...

cherry_16

wynika to z tego, że jest przecientną aktorką.
ale ta średnia i tak jest za wysoka.

cherry_16

Średnia wcale nie jest niska. Gdyby te dzieci które tutaj głosują oceniały ją za aktorstwo które na razie prezentuje, to średnia powinna się błąkać w granicach 3/10.

Jorjan

i tak jej srednia jest za wysoka. niczym szczegolnym sie nie wyroznia i jakos osobiscie nie przepadam za nia

Jorjan

Ty debilu!! O co Ci chodzi??Jeśli jej nie lubisz to ,ok . Ale dal;czego zaraz obrażasz dzieci?? Moja córka ją lubi , a wcale już dzieckiem nie jest. Ja też ją lubię , a jestem już dorosła.Lin umie grać. Gra o 100% lepiej od Hilary Duff. Chyba że ty jesteś kolejną zdębiałą na uroki młodszej panny Duff osobą.
Pozdrawiam

Lindsay_Lohan

a kto to w ogole jest panna Duff? skad wy te aktorki wymyslacie? Bravo

cherry_16

Myślę,że Lindsay Lohan to typowy produky marketingowy jak kawa Jakobs czy nowy superwybielający proszek.Jako aktorka w niczym szczególnym się nie wyrózniła,ot kolejna plasitkowa panienka z ekranu.Nie jest żadną wielką osobowścią i myśle,że skala ocen jest dla niej i tak duża.