Lindsay Lohan

Lindsay Dee Lohan

7,7
9 798 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Lindsay Lohan

Jak ktos uważnie oglądał dzisiejszy wywiad z nią w Exclusive na Polsacie to usłszał mniej więcej takie zdanie: "Mam dużo pracy gram w wielu filmach i w kwietniu wydaje nowy album" (Zdanie nie jest napisane słowo w słowo ale przekaz jest mniej wiecej taki sam). Wnioskuje z tego że nowa płyta ukaże sie w kwietniu. Miejmy nadzieje ze piosenki z tej płyty będą puszczane w polskich stacjach.

xpand

jezeli to co piszesz jest prawda to juz skacze z radosci. kocham lindsay i jej muze i filmy

ToySoldier

To chyba był stary wywiad ponieważ ona wydała plyte 6 grudnia: "A little more personal RAW" nie sądze, zeby tak szybko wyszła jej nowa plyta (poprzednia niby miałaby miec jeden singiel) moze tyo byl stary wywiad, czy cos... bo mi sie zdaje, ze SPEAK (poprzednia plyta) byla wydana gdzies w wiosne tamtego roku... albo tlumacze zawiedli..:/

Bartek_FaN_Linds

Wywiad napewno był nowy bo był z premiery A Praire Home Companion na berlińskim festiwalu, i Lindsay miała czarne włosy

Tinka

oh my god!!! jakie z was ,,głuptasy". Lindsay swoja pierwsza płyte ,,Speak" wydała w grudniu 2004 roku a w Polsce jej premiera była w Lipcu 2005. natomiast płyta ,,Little More Personal" miała w Stanach pramiere 8 Grudnia a w Polsce wedłóg jedenego z powyzszych postów bedzie w kwietniu!!! jak mam taka nadzieje!!!! czy wy w ogóle sledzicie zycie Lindsay???? jak chcecie to wpadnijcie na www.lindsaylohanmania.mylog.pl i przczytajcie wszystkie infoooo!!!!! pozdrawiam!!!!

ToySoldier

o boze chyba sama L.L. by nie angazowala sie w wydanie plyty w jednym kraju(i do tego w Polsce) od tego jest wytwornia. Choc czytalem ostatnio(niepamietam gdzie) ze album moze sie opoznic o 2 a nawet 3 miesiace

xpand

a wrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!! a dlaczego ma sie opuźnic???? czy ja mam rozumiec ze zamiast z kwietniu ma byc w lipcu????

ToySoldier

moze ale nie musi jesli nic nie stanie jej na przeszkodzie to bedzie prawdobodobnie pod koniec kwietnia a jak jej cos stanie na przeszkodzie to se jeszcze poczekamy

xpand

ale do jasnej ciasnej co ma stanac na drodze do wydania super cooolerskiej płyty Lindsay!!!! to jest nie dopuszczelane. jak jej nie wydadza w kwietniu to pojade do w-wy czy dzie tam i ich udusze, albo zaczna prosukcje płytek!!!! :P:p;p;p;p;p

ToySoldier

Zgadzam się ;] Płyt Linsday nigdy nie za wiele, poprostu uwielbiam te jej piosenki, i jak wyda płytę, będę wniebowzięta :D

użytkownik usunięty
xpand

powiem tyle: A Little... jest świetny
jest na nim naprawdę bardzo wiele piosenek godnych posłuchania
niewiem kiedy ten album wyjdzie w Polsce
a jest w necie i da się go ściągnąc
ja mam go na kompie już od grugdnia !!
(sciągnelam z programu BearShare)

xpand

A ja już sobie ją ściągnęłam dawno :PP Bardzo fajna. Polecam !

xpand

Nowy album?? Wszystko tylko nie to!! Mam dość laseczek w stylu Brit...A Lindsay właśnie taka jest, w kazdym klipie kopiuje inną 'księżniczkę popu'.