Pojęcia co wy w niej widzicie i w jej filmach pozatym żę każdy jest niemal o tym samym w każdym gra uczennice,a następnie zakochuje się w jakimś gościu a na końcu jest chapy.
Ja w niej widze bardzo dobra aktorke i świetną piosenkarkę.
Liczy sie to że lubie filmy z jej udziałem i koffam jej piosenki.
Gra uczennice bo na tyle wygląda,nie ma przecież 40 lat no nie??
To ze filmy kończą sie happy endem to fajnie.Lubie szczesliwe zakonczenia,a wogóle w takich filmach w jakich ona gra tragiczne zakonczenie by nie pasowało!
Jest jeszcze wiele innych filmów i aktorek grających dramatyczne role,idź na ich forum.Że nie odpowiada ci Lindsay i tak jak gra to nie zabieraj sobie nia czasu tylko wchodz na to co cie interesuje.
(wiem,mozesz wchodzic gdzie chcesz)
"Kazdy ma swój gust, mnie się jej filmy podobają!"
Rany, nie wiedziałam, że Lindsay kiedyś wyreżyderowała jakiś film, a co dopiero kilka... skoro takie dobre to muszę obejrzeć :D
A ty Midnight się czepiasz.Chyba wiesz o co Sarze chodziło.
Myślisz ze tylko ona tak pisze??A wogóle czy my jestesmy w przedszkolu zeby kazdemu z osobna wszystko tłumaczyc??Rany boskie...
w końcu gra w komediach romantycznych;] Nic do niej nie mam, chociaż jej ostatnie zachowanie... dość;) Filmy w których gra są znośne, da się je obejrzeć raz i przewidzieć zakończenie:P ale polecam 'Wredne dziewczyny' chyba najlepszy film z jej udziałem. Przynajmniej moim zdaniem, ale z drugiej strony tak wiele to znowu nie oglądałam:D ale luzik:) Pozdrawiam:*
Vicious to Vicious, nie? Nie ma to jak wiadro ironii i sarkazmu na kolację ]:)
Nie przepadam za Lohan, ale niech sobie gra te rólki w słodkich do bólu komedyjkach dla nastolatek, z których na każde sto podobają mi się góra 3. Dopóki nie zacznie zatruwać ambitnego kina, będzie dobrze ;).
a dla ciebie jakie kino jest anbitne???ja ostatnio zaczęłam oglądać filmy z Lindsay i osobiscie bardzo mi sie spodobały:} piosenki zreszta tez
pozdrawiam
odczepcie sie od niej ona jest swietna aktorka a pozatym nie zaowazyliscie, ze ma leprza filmografie niz inne slawne aktorki w jej wieku. ona ma czas jeszcze i widze ze jej coraz lepiej idzie i mam nadzieje ze osignie cos duzego.
pozdro;*
Nienawidze jej. Gra od kiedy byla mala ale dopiero teraz stala sie naprawde slawna, i to nie tyle przez filmy, w ktorych gra, ile przez pojawianie sie w szmatlawych gazetach. Zachowuje sie jak gwiazda i czytalam, ze porownuje sie do jodie foster... W kazdym wywiadzie sie wywyzsza, jakby byla nie wiem jak piekna i utalentowana...
to ze lindsay ma jakeiś problemy(a ma)to nie znaczy ze jest gównem.
ja jej współczuje ale i zazdroszcze...
ja jestem fanką Linds i ...
... jeśli chodzi o jej filmy to owszem, jeszcze parę lat temu grała w lekkich i przyjemnych komedyjkach (które i tak mi się podobają;]]), ale obecnie jej filmografia cały czas się powiększa, Lin gra w coraz to ambitniejszych i poważniejszych filmach u boku znanych i szanowanych aktorów ... wystarczy spojrzeć na jej nowy film "Bobby", w którym akcja rozgrywa się w 1963 r. (tuż przed śmiercią Kennedy'ego)... sorry, ale jakoś wątpię żeby ten film był o "lekkiej" tematyce;);)... pozdro:)
... pozatym, gdyby była taką denną aktorką, reżyserzy nie obsadzaliby jej w ambitniejszych filmach, bo przecież każdy film ma określony budżet ... ;))
A poza tym dlaczego ma nie grać w 'lekkich komedyjkach'? W końcu istnieją nietylko fani mądrego kina. Są i tacy, którzy lubią się odprężyć przy czymś lżejszym. Zresztą czym byłoby jedno bez drugiego? Trzeba pogodzić się z tym, że wszystko jest dla ludzi, a ludzie różnią się od siebie ;)
Dobra ale ona gra tylko w filmach dla nastolatków.W filmach w których scenariusz można napisać w jeden dzień.Pomyślcie o tym.
Osobiście nie znoszę Lindsay Lohan i głowa mnie boli od głupot jakie czasami wygaduje. Na przykład o tym, że chciałaby dostać oscara....
Wg mnie dobrze zagrała tylko w jednym filmie: Prairie Home Companion. ale właściwie to nie miałą wyjśc. Bo przy Maryl Streep NIE WOLNO niczego spieprzyć. Podobąły mi sie jeszcze Wredne Dziewczyny, ale tam gwiazdą była Rachel McAdams, a nei Lindsay. Jak dlam nei to ona powinna się schować w jakieś dziurze bo jest zarówno kiepską aktorką ak i piosenkarką.
Ludzie! Co wy mówicie ! Czytacie to w ogole ! Gdyby wszyscy co robia filmy szli waszym tokiem myślenia to w ogole by nie bylo bajek ani zadnych filmow dla mlodzieży(nie wspomnę o biednych 10-cio letnich dzieciach:(). Przecież nie można kręcic samych horrorow, gdzie szaleniec wszystkich na koniec morduje ! Potrzebne sa różne gatunki filmów...A to ze Lindsay wlasnie gra w filmach dla nastolatek to sorry, ale ta dziewczyna ma dopiero 20 lat wiec trudno żeby grala jakiegos Kube Rozprowacza:| A co do oskarów: nie pierwszy rzuci kamien kto niechcialby znlezc sie w HollyWood i dostac oskara:/ Prosze Was jestescie zalosni:|
Zgadzam się z:
Sara94, KlAuDiA, Karqulina 27, Kara12.herma, Christine, Anetta
Jak czyjś nick źle napisałam, to sorry
dobra spoko w końcu o gustach się nie dyskutuje tylko polecam obejrzeć czasem głębsze filmy.