Lindsay Lohan

Lindsay Dee Lohan

7,7
9 798 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Lindsay Lohan

Popatrzcie na te zdjęcia: http://x17online.com/celebrities/lindsay_lohan/x17_xclusive_the_real_lindsay_pix .php

Te zdjęcia to potwierdzają. Rozumiem, że każdemu zdarza się upić na imprezie (osobiście zawsze pije z umiarem, nie potrzebuje się nawalić by się dobrze bawić), ale żeby tak dzień w dzień? Ciągle tylko nawalona Lindsay, Lindsay ćpa itp. To że jest dorosła, jest gwiazdką i może robić co chce to gówno warte tłumaczenia. Lubiłem ją bardzo za czasów "Wrednych dziewczyn" i nadal lubię bardzo ten film (jak i "Zakręcony piątek"). Lubię jej pierwszą płytę, drugą już mniej. Ale tamta Lindsay już nie wróci. Od czasów gdy popadła w przyjaźń z Paris i była anorektyczką zmieniła się. Jestem ciekaw jaki wyrok dostanie za jazdę pod wpływem alkoholu i posiadanie narkotyków. Rozprawa w sierpniu. Pewnie będzie to coś jak wyrok dla Paris Hilton. Eh. Mimo wszystko czekam na "I know who killed me" :-)

InowroclawskiWilk

Aha i zapomniałem napisać że uważam iż to utalentowana aktorka. Lubię filmy z jej udziałem (nie wszystkie) ale 8/10 u mnie ma i miejsce w ulubionych aktorach tak samo. I jak pisałem ostatnio nie przepadam za nię jako za osobę publiczną.

InowroclawskiWilk

oh, jej! przykro mi patrzeć na te zdjęcia. ją najbardziej lubiłam z tych wszystkich młodych gwiazd....