jestem sfulstrowny tym, że linds jest aż 275 w top świat i cały czas spada!!!
Ona powinna być przynajmniej w pierwszwej 150. Mysle, że to dlatego że fanki hilary duff dają lindsay same jedynki i chyba przez to spada o ile dobrze pamiętam lohan kiedyś była w pierwszej 100
Ona nie zasługuje nawet, żeby być na 275 miejscu. Jest kiepską aktorka, nie ma samokontroli i nie potrafi poradzić sobie sama ze sobą. Jak dla mnie niech leci na łeb i na szyje. Tak przy okazji bie przepadam za Hilary Duff
nie zgadzam sie z toba linds jest swietna akorka obejrz se jakis film z nia to sie przekonasz lindsay powinna byc w 150 tak samo Keira Knightley ona jest jeszcze dalej i co ona tez jest taka głupia? ja lubie je obydwie ale bardziej lindsay i po prostu one powinny byc wyzej
Jestem tego samego zdania co Klaudia999. Uważam, że ona jest beznadziejna.. Grać to ona w ogóle nie umie i jeszcze się za śpiew bierze. No tragedia! Pisałeś żeby sobie obejrzeć jakiś film z nią. Ok oglądałam wiele i w ogóle, ale to w ogóle mnie nie przekonują. Są denne i do niczego. Garbi superbryka, wyznania małoletniej gwiazdy, Zakręcony piątek... co to jest? Te filmy są beznadziejne! I miejsce 275 jest jeszcze za wysokie jak dla takiej "aktoreczki"
prawdę mówiąc ona ma tylko talent do romansowania nimfomanka jedna jest wiele lepszych młodych aktorek od niej np natalie portman
Ech.
Pomyślec że jeszcze rok temu była moja ulubioną aktorką.
Coż. Panna Lindsay odkąd przefarbowała włosy ...stała się... dziwna. Powiedziałabym...stała się dziwkowata. Piękne rude włosy zastąpiła na BLOND. Niedość tego, zaczęła się przyjaźnić z Paris, Hilary ...
straszne. Straciła moj podziw, oglądając filmy z jej udziałem teraz... oceniam ją jako aktorkę a nie jako super fajną gwiazdę ktora gra taką fajną dziewczynę.
Aktorką nie jest może...wybitną, ale w Wrednych Dziewczynach wykreowała fajną kreację i tam mi się podoba.
Ale...zawiodłam się na Lindsay;]
Każdy ma swoje zdanie na temat Lindsay, jedni będą kwestionować jej talent a drudzy go zachwalać. Dla mnie Lindsay jest dobrą aktorą, podobają mi się jej filmy mimo iż przeznaczone dla ciutkę młodszej widowni:). Nie mogę się doczekać aż zobaczymy ją w filmie Bobby, podobno tam pokazała pełnię swego talentu. Ostatnio na jednym z polskich portalów przeczytałem że 26 września tego roku do amerykańskich kin wschodzi film Friendly fire z jej udziałem, w filmografii nic o tym filmie nie widać. Jezeli ktoś ma jakieś wiadomości na ten temat to poproszę o informację. Pozdrawiam.