Lindsay Lohan

Lindsay Dee Lohan

7,7
9 798 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Lindsay Lohan

naprawde mi jej szkoda :(((

użytkownik usunięty

widzialam tylko 4 filmy z jej udzialem. jako mala dziewczynka w 'nie wierzcie blizniaczkom' byla fajniutka - swietna dziecieca rola. w 'zakreconym piatku' wedlug mnie zagrala rewelacyjnie. dobrze sie zapowiadala. widzialam jeszcze 'wredne dziewczyny' - film taki sobie, u mnie przeszedl bez wiekszego echa. i jeszcze 'wyznania maloletniej gwaizdy' - to to juz byla dla mnie szmira, obejrzalam w tv z ciekawosci.
fajnie sie zapowiadala, ale chyba woda sodowa uderzyla jej nieco do glowy. czekam na 'twarda sztuke'. moze towarzystwo jane fondy ulepszy jej role ;)
szkoda, bo sliczna dziewczyna i spelniala wszelkie warunki, zeby byc naprawde niezla aktorka, a nie gwiazdeczka znana tylko z tego, ze jest znana. moze jeszce jej sie uda odbic od dna. w koncu ma dopiero dwadziescia pare lat.

wlasciwie to dopiero ona ma 20 lat, niedlugo konczy 21 :)
fakt faktem że linds sie stoczyła ale dobrze jest bo sama podjęła decyzje żeby zostać dłużej na odwyku a to dobrze, po prostu dorbze. Fakt faktem że najgorsyz jej film to wyznania małoletniej gwiazdy, idiotyczny film dla 11-latek, radze oglądnąć reszte filmów z jej udziałem, Georgia rule wg mnie bardzo dobry i nie zagrała w nim źle :) no i oglądnij sobie ehym.. zapomniałam nazwy xD reklamówke "I know who killed me" myśle że to też będzie ciekawe bo ona nigdy nie miała okazji zagrać takiej roli :)