Lindsay Lohan

Lindsay Dee Lohan

7,7
9 798 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Lindsay Lohan

przeczytajcie koniecznie

użytkownik usunięty

szkoda że tego nie zrobiła http://www.egoisci.pl/1468/lindsay_probowala_sie_zabic/

Jesus Christ, co za tępa lala, kurde, jak sama się nie zabije albo alkoholem nie wykończy to ja to zrobię. Brzydka i tępa baba!

Nachtjager

twoja stara jest brzydka i tępa LINDSAY jest the best......jak mozna wierzyc w takie głupoty...co dziennikarze mieszkają u Lindsay w łazience....jak mozna wierzyc w takie marne prowokacje

może wybitną artystką nie jest ale życzyć smierci raczej jej nie trzeba.ma swoje problemy .jest tylko człowiekiem;)

Nikomu nie można życzyć śmierci... To niemoralne...

Nie kliknę, bo nie - tego typu stronom staram się licznika odwiedzin nie nabijać. A link wiele mówi, więc klikać nie muszę.
Szkoda, że się nie zabiła, bo? Zrobiła Ci krzywdę? Nawet wtedy takie stwierdzenie by było straszne.

użytkownik usunięty
Xhoelli

Zgadzam się z powyższą stroną. Dla mnie strony typu pudelka czy czegoś tam jeszcze są żałosne.

użytkownik usunięty

poprawka, nie stroną - opinią:)heh. Niewyspany jestem.

Jestescie zalosni! Ona jest chora a wy tylko potraficie po niej jechac :/

Sachi

Co jest z tymi ludźmi Hoolywood? Elvis zmarł w nie wjanioych okolicznościach podobnie jak Monroe, ostatnio świrowała tępa Britney, a teraz śietna Lindsay. Skąd się to wzięło? Ma kupę kasy, rodzinę, jest młoda, po co próbowała popełnić samobójstwo? Mam nadzieję, że upora się ze swoimi problemami, choć staje się to co raz trudniejsze, kolejny raz na odwyku. Nie chcę by skończyła jak Elvis, ma przed sobą całe długie życie, i jest świetnie zapowiadającą się aktorką, niech tego nie zmarnuje.

mate21

podzielam Twoje zdanie, tylko ja już nie moge jej zrozumiec.
poszła 2 raz na odwyk na którym planuje swoją impreze urodzinowa, które napewno nie obejdzie się bez alkoholu:/

co ci ona przeszkadza..? idz i sie zabij tez nam będzie dobrze bez ciebie

a tak serio to nie rozumiem czemu jej zyczycie śmierci? wiadomo, dziewczyna ma problemy, ale jest tylko człowiekiem, tyle że jako tako jest znana to wszyscy sie na niej dowartościowują..
jakby wasz dzieciak był w takim nałogu to byście codziennie na klęczkach w kościele jako dobrzy pie****ni katolicy siedzieli ;/
a tutaj to tylko co najgorsze

bakusiowa

Prościej jest kogoś skrytykować, poniżyć, czy wyśmiać niż zastanowić się nad przyczyną, która powoduje dany problem.
Co do Lindasy moim zdaniem powinna sobie zrobic długie wakacje opuścić USA i zaszyć się gdzieś gdzie będzie mogła zastanowić się jak uporac się z tymi problemami, bo obecnie nie jest z nią dobrze. Widziałem zdjęcia jej rąk pociętych żyletkami, ateraz ta sprawa z ochroniarzem, który chc się dorobić na jej nieszczęściu. Co do jej preferencji seksualnych, czy jest heteroseksualna, czy bi, to nie przestanę jej podziwać za grę aktorską, to też jest szukanie na siłę dziury w całym

mate21

Nie dorosła do popularności. Słaba psychika, powinna odejść albo zrobić sobie jakieś dłuuugie wakacje.