majtki na wierzchu, jeśli już w ogóle są, włosy raz różowe, raz zielone, raz jest murzynką, raz chinką, raz angielką. Papieros do ręki, głupie piosenki
jednym słowem świetna aktorka! skoro potrafi wcielać sie w taką ilość postaci:]...ale włosy różowe,zielone,murzynka,chinka..[mmm]..nie, to chyba nie ona ...pomyłka z kimś innym.Pomyłka profilu najwyrazniej..tak tez bywa.
to nie jest pomyłka! Macie zamknięte oczy na prawdziwe oblicze lindsay! Dopiero miała 6 facetów jednego dnia, a teraz ma dziewczynę!!!
po loginie widać że jakiś małolat chce się wyżyć obsmarowując kogoś żal chłopcze,fakt marnuje się dziewczyna bo ma pewien talent który mogła inaczej wykorzystać,szkoda ale sama i jeje rodzinka jest temu winna.
zauważam to, nie mniej jednak, widzę wyłącznie jej złą stronę. Gazety trąbią na okrągło o tym samym. Szanuję wasze zdanie i wy powinniście uszanować moje. Nie miałam na celu nikogo obrazić.
Jak możesz tak oceniać dziewczynę? Nie znasz jej, nie rozumiesz. Ciesz się, że twoich potknięć nie śliedzi pół świata. Każdy ma prawo farbować włosy wiec początkowego wpisu nie rozumiem... (?) Po prostu czytasz te wszystkie plotkarskie portale, gazety, a tak naprawdę nie masz żadnych podstaw do oceniania jej.
a ty masz podstawy, do oceniania mnie?
mam prawo do własnego zdania i powinnaś je uszanować, a nie wysyłać argumenty do mojej osoby. Skoro nie czytasz żadnych gazet, to co wiesz o Lindsay? Zastanów się, zanim coś powiesz.
nie czaje cie koles. mowisz ze to wiesniara a dales jej 10. Poza tym filmweb nie sluzy do oceniania zycia prywatnego, wygladu czy orientacji. Filmweb- jak bys nie zauwazyl, chlopcyku/dziewczynko- sluzy do oceniania talentu filmowego. Nie pozrawiam, pa
Skoro filmweb nie służy do oceniania życia prywatnego, to po co wszyscy to robią? Po co w "ciekawostkach" osób są podane szczegóły z ich życia prywatnego?