Linkin Park

10
2 oceny pracy reżysera
powrót do forum osoby Linkin Park

Ja byłam :D Było świetnie. Nie będe się tu rozpisywać, bo zrobiłam to na moim blogu, więc zapraszam. A wy dopisujcie sie kto był w Chorzowie i jak wam się podobało

Archea

Ja byłam! Było super!:) Ale Pearl Jam przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Cały stadion się bujał, każdy praktycznie śpiewał...:) Było zajebiście! I Coma również dała niezły popis. Ale to pierwsze G-coś tam... było straszne.

Archea

a co pewnie szaleliście przy nowych ich kawalach, ja tam nie poszłam bo nie zamierzałam wydawać na to forsy bo to by poszło jak krew w piach, wątpię żeby było tak świetnie bo słyszłam ze najwięcej było kawałków z "nowej płyty", którą można sobie pupe podetrzeć i macie ten sam efekt:/ żal mi was, widać nie potraficie odróżnić sztuki od komerchy:/ mimo wszystko pozdrwiam

chesterka89

Skarbie, nowa płyta jest świetna. Moim skromnym zdaniem jedna z najlepszych jak do tej pory, bo przełamuje wszelkie stereotypy na temat LP...
Kuźwa, ludzie! Nie można całe życie grać tego samego w kółko. Dobrze, że to nie jest Hybryd Theory 3!!! Meteora była super, ale była schematyczna jak cholera!
Koncert LP był świetny, a kawałków z nowej płyty było raptem 4, więc masz jakieś złe słuchy. Ja, głównie za ich sprawą znalazłam się na tym koncercie. I NIE ŻAŁUJĘ. Wcześniej nie lubiłam zbytnio Comy, a Pearl Jam'u kilka kawałków tylko w życiu słyszałam. Jednak po takim wydarzeniu na żywo zmieniłam zdanie. Comę cenię bardzo, a Pearl Jam uwielbiam. O LP nie mówię, bo również byli znakomici.
Mnie żal Ciebie i innych tobie podobnych, bo w muzyce nie chodzi tylko o fajny bit/podkład muzyczny (niepotrzebne skreślić), ale też o słowa piosenek. "Minutes To Midnight" nie różnią się pod względem tekstów od poprzednich płyt, bo są świetne jak zawsze, a oprawa muzyczna (że tak to nazwę) jest inna, ale również ciekawa.
A co ma sztuka do komerchy?! Jak chcesz sztukę, to Vivaldi'ego sobie posłuchaj. Miłego słuchania sztuki. Pozdrawiam Cię serdecznie.

chesterka89

chesterka89: co ty sie czepiłaś tej novej płyty? Chłopaki chcieli trochę poeksperymentować... ale i tak uważam, że starsze płyty były lepsze... oryginalniejsze... A z twojego komenta wywnioskowałam, że ty chyba trochę zazdrościsz innym ze oni byli na koncercie a ty nie...
Ale każdy ma swoje zdanie i nie będę Ci mówiła co masz uważać za komerche a co nie...
a poza tym piosenki LP to przecież wciąż muzyka...