Linkin Park

10
2 oceny pracy reżysera
powrót do forum osoby Linkin Park

"kultowa kapela" - po 3 wydanych płytach, z czego jedna est b. dobra, druga dośc dobra, a trzecia chujowa?
"[...] tworzona przez zakręconych nu-metalowców" - z tego co wiem, członkowie tej "kultowej kapeli" nie okreslają się tym mianem.
wtf?

veritaserum

ej no, odpierdolcie sie od meteory, trzymała poziom hybrid theorym moim zdaniem.

Pozytyw

Mi podobają się wszystkie trzy płyty. Ten zespół nie jest jednosezonowy i w jego skład nie wchodzą żandne gnojki x/ Szacunek

Aniol_5

Właśnie, a nie jakieś Tokio Hotel, albo ten zasrany Danny(chodzi ogolem o jego osobe, wyglada jak pedal, nie umie spiewac) :/

_Em

SZACUKEN for LINKIN PARK za to co stworzyli i to co zapewne stworzą. Jestem tego pewen.

veritaserum

Najlepszy zespół, ich muzyka jest jedyna w swoim rodzaju, nikt inny nie potrafi tak pięknie w kilku słowach i dźwiękach zawrzeć tylu emocji <333

Ninde

LP 4 ever .......................................

I_am_a_Bad_Girl

hm, współczuję.

veritaserum

3 płyty? Tylko? Hmm, I beg to differ. Pewnie chodzi Ci jedynie o albumy studyjne Hybryde, Meteore i M2M. A co z reszta miksow? Revolution, Collision Course, siedem LPU i tak dalej... Fakt, M2M tez z poczatku mi sie nie podobala, ale jest tam wiele ciekawych piosenek, choc to oczywiscie kwestia gustu: Given Up, No more sorrow, Bleed it out, What I've done, No roads left but one. Ostatnio nagrali wspolnie z Busta Rhymes ciekawy singiel pt. We've made it. Sumujac, jak dla mnie sa bardzo produktywni i nie mozna ich oceniac po ilosci albumow studyjnych bo bedzie to falszywy obraz. Wystarczy zobaczyc organizowany przez nich coroczny Projekt Revolution by zobaczyc ile pracy kosztuje ich polaczenie roznych styli i artystow na jednej scenie, zarowno raperow jak i rockmanow. W porownaniu do kolejnego bandu rockowego, ktory po prostu wyruszy w trase i po raz tysieczny zaspiewa ta sama, niezmieniona piosenke, LP sa o wiele bardziej kreatywni. Dodajmy osobne trasy koncertowe grupy po swiecie, spin-offowe projekty jak Fort Minor i Dead by Sunrise i od razu widac ze ich tworczosc nie konczy sie na trzech albumach.

slawek1207

LP to najlepszy zespół na świecie:D kocham ich i ich piosenki
LP 4EVER<3333333333333

Claudusiaa12

podpisuje się rękami i nogami

AnnBennington

Moja Linkin mania trwa już od premiery Meteory a przede wszystkim gdy pierwszy raz usłyszałam "Somewhere I Belong" Dla mnie to najlepszy i najwspanialszy zespół na świecie!!! Uważam że Chester ma rewelacyjny głos!!!Jednym słowem, Kocham Ich!!!