Jak ktoś lubi tą piosenkę i Spider-Mana 3 to niech zobaczy mój filmik.
http://www.youtube.com/watch?v=IlivFkdB17g
Owszem WID jest spoko ale zrobiła sie z tego taka KOMERCHA że wszystkie fanki pop lubią to! Co to ma być! Nie nawidze takiego podejścia! Usłyszą jeden kawałek i już myślą że fani ! pfff...żal
zgadzam sie! What i've done jest mega konercyjne. Jak byłam w kinie na Transformers i w tyle szła melodia z WID to jakieś głupie laski zaczęły piszczeć i się sieszyć. Mówiły że linkin park jest super i że to jest ich najlepsza piosenka, w tym ich ulubiona!
Lubię LP ale nie podoba mi się ich nowy styl bo jest w pełni komercyjny.
Mam ich dwie stare płytki (Hybrid theory i Meteore iuważam że są najlepsze
Jestem fanką LP bardzo bardzo dłuuugo... I także uważam, że dwie pierwsze płytki są najlepsze!!! Poniewaz ja także uwielbiam metal i rock i rap...
Pozdr
Nie przesadzajcie, to nie ich wina że WID odniósł taki sukces komercyjny. Rzeczywiście piosenka jest swietna, ale nejlepszą piosenką Parków chyba nie jest.
Poza tym inne piosenki z najnowszej płyty już tak znane nie są więc nie można mówić że LP to teraz tylko komercha.
To prawda WID stało się znaną i rozpoznawaną piosenką. Według mnie jest to jeden z najlepszych utworów na MTM, ale są też inne równie dobre. Moge spokojnie powiedzieć że LP nie robi słabych kawałków. Jeżeli komuś spodobała sie jedna piosenka tej kapeli, nie może ta osoba sie uważać za fana. Musi wysłuchać wszystkich płyt żeby stwierdzić czy mu sie podoba większość utworów... To moje zdanie. Niektórzy mogą sądzić inaczej ale niech wiedzą że ja tak myśle :D:D
Hm. Ja na Twoim miejscu nie pisałabym tego na forum o LP. Ludzie się zdenerwują, bo wygląda to tak, jakbyś znała tylko tę jedną piosenkę. Pewnie tak jest.
A co do tej "komerchy" to zgadzam się w 100%. Ich ostatnia płyta jest zdecydowanie jedną z najgorszych. Jednym zdaniem - sprzedali się. Może chodziło właśnie o pieniądze, chociaż zespół z większą klasą grałby to, co lubi, nie patrząc na zyski.Ale to tylko moje zdanie. I proszę mnie tu nie wyzywać. LoL.