I muszę stwierdzić iż ich zdolności aktorskie są kiepskie. Mam nadzieje, że nie będą za jakiś czas najlepszymi aktorami na filmwebie.
Oni nie są aktorami ... tylko piosenkarzami ... Aktorami nie są dobrymi ale ich muzyka jest super i zwala z nóg .. taka jest prawda
Nie wiem spytaj się twórcy strony o linkinach. W ogóle mogę się tak samo spytać co robią gry wideo i gry komputerowe na filmwebie?
Nie wiem czy wiesz ale Chester i Mike grali w kilku filmach( ale to szczegół).Nie wiesz co robią to wejdź sobie na inne zespoły muzyczne na Filmweb. I wątpię że jakikolwiek artysta bądź zespół grał w filmach. Wiec skończ z tymi komentarzami.Bo nikogo twoje zdanie nie interesuje.Zrozum to wreszcie!!!
No nie wiem, nie wiem, w Wyścigu Szczurów (Smash Mouth) o ile się nie mylę.
Można wymieniać i wymieniać. Więc skończ skakać jak kangurek i do roboty! Za-pier-da-lać:D Raz, raz, nieuku.
I powinnam przytoczyć twoje słowo "kapuczino".
To TY powinnaś poszukać pracy bo z tego o których godzinach piszesz można wywnioskować że nie masz .
Studiuję matołku. Na studiach się opiernicza, nie wiedziałaś?:D
Jeszcze raz napiszę, że najwyraźniej dzidzia czytać nie umie. To był zabieg CELOWY. LynkynPaaku.
jur a fakin łirdoł.
get e hel ełej from hir
jor fit smels lajk szyt.
Wiadomo, bez matury nie dopuszczą.
Możesz ewentualnie zostać słuchaczką, ale jesteś zbyt głupia na to:)
Znowu nie czytasz ze zrozumieniem. Napisałam wcześniej, że studiuję, prawda?
Załóż te musztardówy, albo odstaw Świat według Kiepskich bo ci się mózg lasuje.
Bo co? Bo płaczesz ze wzruszenia?
A może nie rozumiesz prymitywnych żartów?
Ojojoj <glaszcze>
Poddaj się dziewucho, już przepadłaś. Pogrążasz się coraz bardziej.
Po prostu się poddaj dziewczyno. Masz zbyt słabą psychikę by mi nadskakiwać;] Za cztery lata możesz spróbować ponownie
Ty studiujesz po twoich wypowiedziach tego nie widać. Wyraziłaś swoje zdanie na temat Linkin Parku więc po co tu dalej wchodzisz i ludzi denerwujesz ( to twoje hobby?).
Już ludzi nie denerwuję. Teraz tylko prowokuję jedną dziewoję, która myśli że się pisze "pożal sie borze" :D Temat o Linkinach uważam za zakończony. pozdrawiam:)