Linkin Park

10
2 oceny pracy reżysera
powrót do forum osoby Linkin Park

I muszę stwierdzić iż ich zdolności aktorskie są kiepskie. Mam nadzieje, że nie będą za jakiś czas najlepszymi aktorami na filmwebie.

platyna_2

Oni nie są aktorami ... tylko piosenkarzami ... Aktorami nie są dobrymi ale ich muzyka jest super i zwala z nóg .. taka jest prawda

maciejek93

W 100% się zgadzam i popieram. LP jest SUPERRRR!!!!

maciejek93

Więc co oni do chaja pana robią na filmwebie?

platyna_2

Nie wiem spytaj się twórcy strony o linkinach. W ogóle mogę się tak samo spytać co robią gry wideo i gry komputerowe na filmwebie?

indy90

No więc właśnie. Na FW powinni być jedynie ludzie filmu, filmy i seriale.

platyna_2

Ale nie są więc pogódź się z tym.

indy90

Nie pogodze się

platyna_2

Nie wiem czy wiesz ale Chester i Mike grali w kilku filmach( ale to szczegół).Nie wiesz co robią to wejdź sobie na inne zespoły muzyczne na Filmweb. I wątpię że jakikolwiek artysta bądź zespół grał w filmach. Wiec skończ z tymi komentarzami.Bo nikogo twoje zdanie nie interesuje.Zrozum to wreszcie!!!

linkin park

No nie wiem, nie wiem, w Wyścigu Szczurów (Smash Mouth) o ile się nie mylę.
Można wymieniać i wymieniać. Więc skończ skakać jak kangurek i do roboty! Za-pier-da-lać:D Raz, raz, nieuku.

platyna_2

I powinnam przytoczyć twoje słowo "kapuczino".
To TY powinnaś poszukać pracy bo z tego o których godzinach piszesz można wywnioskować że nie masz .

linkin park

Studiuję matołku. Na studiach się opiernicza, nie wiedziałaś?:D
Jeszcze raz napiszę, że najwyraźniej dzidzia czytać nie umie. To był zabieg CELOWY. LynkynPaaku.
jur a fakin łirdoł.
get e hel ełej from hir
jor fit smels lajk szyt.

platyna_2

Nie wiedziałam ponieważ nie studiuję.

linkin park

Wiadomo, bez matury nie dopuszczą.
Możesz ewentualnie zostać słuchaczką, ale jesteś zbyt głupia na to:)

platyna_2

I kto to mówi ?

linkin park

Znowu nie czytasz ze zrozumieniem. Napisałam wcześniej, że studiuję, prawda?
Załóż te musztardówy, albo odstaw Świat według Kiepskich bo ci się mózg lasuje.

platyna_2

Akurat nie oglądam "Świata według Kiepskich" w porównaniu do ciebie.

linkin park

Bo co? Bo płaczesz ze wzruszenia?
A może nie rozumiesz prymitywnych żartów?
Ojojoj <glaszcze>
Poddaj się dziewucho, już przepadłaś. Pogrążasz się coraz bardziej.

linkin park

Po prostu się poddaj dziewczyno. Masz zbyt słabą psychikę by mi nadskakiwać;] Za cztery lata możesz spróbować ponownie

platyna_2

Ty studiujesz po twoich wypowiedziach tego nie widać. Wyraziłaś swoje zdanie na temat Linkin Parku więc po co tu dalej wchodzisz i ludzi denerwujesz ( to twoje hobby?).

czarna15

Już ludzi nie denerwuję. Teraz tylko prowokuję jedną dziewoję, która myśli że się pisze "pożal sie borze" :D Temat o Linkinach uważam za zakończony. pozdrawiam:)

platyna_2

Na filmwebie wpisani są też twórcy muzyki filmowej, a Linkin Park już w kilku filmach muzykę robił.