Pfff... Ty pewnie nie lepszy. >.<
Weź pod uwagę fakt, że Logan się nie podlizuje kamerom i nie chce za wszelką cenę być sławnym, gra bo to lubi... No i jeśli mowa już o grze, to gra o niebo lepiej niż tamten. -.-
I jeszcze się tak spytam... Czy Twoim zdaniem wszyscy chłopcy, którzy mają półdługie włosy muszą być podobni do Biebera? Ja Cię człowieku nie rozumiem. >.<
I zgodzę się z poison_poison, piękne ma oczy. ;D Takie niebieskie. xD
Nie sadze żeby był lizusem.
Ani z wyglądu ani z charakteru. Wejdź sobie na youtuba i włącz obojętne jaki wywiad z nim, zobaczysz że pomimo tej całej sławy jest całkowicie normalnym chłopakiem. Dobrze wychowanym i z poczuciem humoru. a jeśli chodzi o fryzure to logan ma taką od bardzo dawna właściwie to odkąd miał 15 lat a Justin Bieber w tym czasie chodził do przedszkola więc to tylko bieber może naśladować Logana a nie logan jego. nie ma pomiędzy nimi rzadnego związku.
Zgodzę się całkowicie z poison_poison...
Logan taki nie jest. Zauważ, że on nie robi sensacji z rzeczy, które nie istnieją i nigdy nie istniały, byle tylko znaleźć się w gazetach... Jak trafia do gazet, to z powodu takiego, że na przykład znalazł się w jakimś filmie, a nie dlatego, że się z kimś związał, czy zrobił coś nie moralnego. Z tego, co widać po jego zachowaniu, to go naprawdę nie obchodzi, co myślą reporterzy, czy inni. Jak idzie z mamą i psem do sklepu, to idzie. Nie wstydzi się, jak inne gwiazdki (Mhm, trafiłam kiedyś na takie jego zdjęcie. :P). Więc weź go nie porównuj do tej ryczącej ciamajdy.
Ja również się zgadzam.
Gościu ma w sobie to coś. Jest młodym, obiecującym talentem, chyba najbardziej z pośród mi znanych. I nie chodzi tylko o wygląd, on naprawde lubi to co robi(w końcu był dzieciakiem jak zachciało mu się grać w filmach i do tej pory mu nie przeszło), i robi to dobrze. Podobała mi się każda jego kreacja jaką widziałam. Zaskakuje fakt, że za każdym razem gra inny charakter, choć ma już wyrobiony styl.
Poza tym nie pcha się wszędzie jak gwiazdki z Disney Channel, których twarze widać na każdej okładce Bravo Girl i innych bzdur.
Ja także zgadzam się. On jedt bardzo naturalny. CIESZĘ SIĘ, że nidgy nie spotkałam go na okładce Bravo czy Bravo Girl - to nie jest słodki chłopiec, który się lansuje, tylko utalentowany, normalny facet^.^
po pierwsze Lerman jest bardzo dobrze zapowiadajacym sie mlodym aktorem a bieber jest po prostu nikim
Dokładnie :) Dziś może i Logan nie jest bardzo znany ale pewnego dnia, za kilka lat może, cały świat będzie o nim mówił i będzie może nawet sławniejszy niż Biber. No napewno ( Pozwalam sobie zacytować Niekrytego Krytyka) będzie miał mnie hatersów :D :D :D
W jakim miejscu przypomina biebera !!! on jest o niebo lepszy i tak jak napisała poison_poison to bieber nasladuje Logana !
Logan jest słodki i no.... ma piękne niebieskie oczy :) <3
Jaki znowu Bieber? Ten chłopak naprawdę dobrze gra, inteligentne role. Obejrzyj sobie 'Zawsze tylko ty'.
Jak zwykle najwięcej do powiedzenia na temat męskiej urody mają faceci :D Z twoich innych wypowiedzi wnioskuję, że masz problem z mężczyznami podobającymi się kobietom ;p
edit:
powinno być: "chłopcami, którzy podobają się dziewczynkom"... ^^
Jestem kobietą i ani tego tu za mężczyznę nie uważam, ani za ładnego chłopca...
Nie każdy facet musi być napakowany i być łysy, albo krótko przystrzyżony. Logan to niezłe ciacho i nie dziwię się, że podoba się laskom :)
nie rozumiem hejtu (zwłaszcza ze strony chłopa - wtf?). nie znam dzieciaka, z żadnego filmu go specjalnie nie kojarzę. mówiąc zatem jedynie o prezencji: nie każdy jest robbie williamsem, zatem nie każdy w wieku lat 20 wygląda na 30. chłop ma lat ledwie 20, wygląda zatem młodo no i tyle. 90% facetów po zapodaniu sobie takiego fryzu wyglądałoby jak pipka, tylko co z tego. porównywanie go do justina "wiewiórki" biebera (który nawet w kategoriach pipki jest straszny) to nieporozumienie. masz, człowieku, problemy z mimetyką.
Dziwne, bo mi on również od razu skojarzył się z Bieberem, więc jednak musi go czymś przypominać.
W trzech muszkieterach mi się strasznie spodobał dałabym mu za wygląd 9/10 ładny i nie wygląda jak gej >.< a tym bardziej ja Justin B. Ludzie oni wogóle nie są do siebie podobni ! A co do Logana mam nadzieje, że będzie grał w większej ilości filmów bo go bardzo lubię :D
ci co uważają że Logan jest podobny do biebera niech sobie wzrok zbadają Logan jest przystojny a bieber ma morde jak nie wiem co.zgadzam się z wypowiedzią poison_poison, sobol1237 ,katta123 ,Bella_24 po prostu z większością oraz z tymi co twierdzą że Logan ma piękne oczy jest po prostu słotki i ma ciekawą osobowość nie to co jakiś dzieciak Bieber
Poza tym jest bardzo mądry. I rozsądny. Czytałam kilka wywiadów z nim i oglądałam jego wypowiedzi. Poza tym razem z zespołem Indigo nagrali kilka fajnych kawałków i kręcą amatorskie filmiki. Widać że jest normalny i że sodówka mu nie uderza do słowy.
bieber serious ? -.- nawet jakby był brzydki , jest świetnym aktorem , jako dziecko - w efekcie motyla , pokochałam go :3 ogólnie za gre i za wygląd i za charakter 10/10 :)
Faktycznie ma bardzo pedalski wygląd. W pierwszej chwili nawet pomyślałem dlaczego D'Artagnan'a będzie grała jakaś dziewuszka:).
Wg Dumasa D'Artagnan był pięknym chłopcem, a nie przystojnym mężczyzną ignorancie ;) Delikatna uroda jest więc jak najbardziej na miejscu.
Ogólnie to macie ze sobą jakiś problem, bo on się dziewczynom raczej podoba i chyba nam zwisa, co wy o tym myślicie.
Tak, bo ty jesteś taki zdolny i taki piękny i męski -.-
I niech się takie chłopaczki rodzą. Mi to nie przeszkadza ;)
Zdanie zazdrośników takich jak ty- mend internetowych którzy czerpią korzyść w wyżywaniu swojego napięcia seksualnego na Bogu winnych ludziach- mało mnie interesuje. Gadaj zdrów - ja i tak uważam że Logan jest śliczny ale przede wszystkim jest świetnym aktorem i to jest najważniejsze ^^
Odpuszczam. To wygląda jak kłótnia nastolatków, a ja mam lat nieco więcej. Jakby cię mało interesowało to byś nie odpisywała. Mend to ty se możesz poszukać tam, gdzie nie napiszę przez resztki grzeczności jaka mi została. Amen.
haha, no tak, bo kieeedyś to nie było chłopaków o dziewczęcej urodzie i rodzili się sami 'szwarcenegerzy' jacyś ;d Co za argument.
Bez względu na to jak wygląda, to jest świetnym aktorem - polecem "The Perks of Being a Wallflower", żeby się przekonać.
Wielbię ten film Perks of Being a Wallflower świetnie tam zagrał tak jak inni świetni młodzi aktorzy, fajnie było go zobaczyć u boku Emmy Watson, Niny Dobrev i Ezra Miller :)
No własnie polski tytuł faktycznie nie ma nic do oryginalnego, ale w sumie przetłumaczyć to na polski o też wychodzi nie bardzo - zresztą ja tam nie wiem. "Charlie" wymawia się krótko i prosto.
Ale tłumacząc angielski tytuł wcale nie jest jakiś nijaki, strasznie okładka mnie denerwuje, mam ochotę ją wyrwać i wkleić tą oryginalną zieloną z bohaterami z filmu
Może wyjdzie kolejna edycja książki z okładką filmową??? Tak jest zawsze po premierach filmów, na podstawie książek.