No wiem, na Amazonie zobaczyłam, że jest to wydanie z okładką :-) A tam - ja wierzę, że w Polsce też będzie :-)
Serio Valeriusz? Serio?! Przecież ten aktor to jeszcze dzieciak. Ty byś chciał, żeby każdy chłopczyk wyglądał jak facet? Daj żyć.
Dajcie mu trochę czasu! Przecież chłopak już się zaczyna wyrabiać i coraz bardziej przypomina mężczyznę (przystojnego, warto dodać) niż chłopczyka. Ciekawe jak ty Valeriuszu wyglądałeś dorastając, prawda jest taka, że każdy chłopak w wieku 17-18 lat wygląda jak cipa. Ale zawsze można być ważniakiem w internecie prawda?
Chyba nie widziałeś żadnego nowego wywiadu z nim - wygląda naprawdę męsko, ma lekki zarost na twarzy i tak jak napisała Ivy_8, już raczej nie jest nastoletnim chłopaczkiem. Jestem pewna, że będzie dostawał coraz ciekawsze propozycje filmowe i jeszcze dużo osiągnie. Jakby nie wyglądał najważniejsze, że jest bardzo inteligentny i ma naprawdę fajne usposobienie co szczególnie rzuca się w oczy kiedy obok Logana pojawia się pozer Ezra Miller. Ci dwaj są jak ogień i woda, Ezra udajacy wielkiego intelektualistę zawsze robi wokół siebie dużo szumu i Logan, który jest bardzo spokojny, skromny i dużo bardziej uprzejmy. Zgadzam się z poprzednią wypowiedzią, trzeba mu dać trochę czasu. Okres między dzieciństwem a dorosłością nie jest łaskawy dla nikogo.
No uroda nie grzeszy ale zły tez nie jest jedyny film ktury mi sie spodobał to ''percy jackson i bogowie olimpijscy : złodziej pioruna '' i czekam na ''percy jackson i bogowie olimpijscy : morze potworów''.