Logan Lerman

Logan Wade Lerman

7,9
21 751 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Logan Lerman

Właśnie tak. Kolejna wydepilowana pika wyglądem przypominającym Justina B.

użytkownik usunięty
tytan5017

No wiem, na Amazonie zobaczyłam, że jest to wydanie z okładką :-) A tam - ja wierzę, że w Polsce też będzie :-)

Oby oby, bo ja już mam dość słuchania kłótni rządu a nic porządnego nie dadzą :/

Valeriusz

Serio Valeriusz? Serio?! Przecież ten aktor to jeszcze dzieciak. Ty byś chciał, żeby każdy chłopczyk wyglądał jak facet? Daj żyć.

Valeriusz

Ech, a ludzie serio się dali nabrać...

Valeriusz

Dajcie mu trochę czasu! Przecież chłopak już się zaczyna wyrabiać i coraz bardziej przypomina mężczyznę (przystojnego, warto dodać) niż chłopczyka. Ciekawe jak ty Valeriuszu wyglądałeś dorastając, prawda jest taka, że każdy chłopak w wieku 17-18 lat wygląda jak cipa. Ale zawsze można być ważniakiem w internecie prawda?

Valeriusz

Chyba nie widziałeś żadnego nowego wywiadu z nim - wygląda naprawdę męsko, ma lekki zarost na twarzy i tak jak napisała Ivy_8, już raczej nie jest nastoletnim chłopaczkiem. Jestem pewna, że będzie dostawał coraz ciekawsze propozycje filmowe i jeszcze dużo osiągnie. Jakby nie wyglądał najważniejsze, że jest bardzo inteligentny i ma naprawdę fajne usposobienie co szczególnie rzuca się w oczy kiedy obok Logana pojawia się pozer Ezra Miller. Ci dwaj są jak ogień i woda, Ezra udajacy wielkiego intelektualistę zawsze robi wokół siebie dużo szumu i Logan, który jest bardzo spokojny, skromny i dużo bardziej uprzejmy. Zgadzam się z poprzednią wypowiedzią, trzeba mu dać trochę czasu. Okres między dzieciństwem a dorosłością nie jest łaskawy dla nikogo.

Valeriusz

No uroda nie grzeszy ale zły tez nie jest jedyny film ktury mi sie spodobał to ''percy jackson i bogowie olimpijscy : złodziej pioruna '' i czekam na ''percy jackson i bogowie olimpijscy : morze potworów''.

Valeriusz

ale talent chłopak ma i za to go podziwiam <3 nie tak jak josha hutcherona ale go podziwiam :D