Logan Lerman

Logan Wade Lerman

7,9
21 754 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Logan Lerman

Wiecie, nasuwa mi sie pewna myśl. Logan juz udowodnił, ze wyrasta na młodego, zdolnego aktora, jednak jelsi chodzi o urode, tez jest coarz lepiej xD
Moim zdaniem, po premierze " Percy.." zostanie okrzykniety kolejnym z rzedu młodym, symbolem seksu ;p Co mnie w tej sytuacji cieszy, gdyz chcialabym aby brudna gęba Pattinsona zostala wyrzucona ze wszystkich swiatowych rozkładowek ^ ^ a co wy o tym sadzicie?

gosiukukuk

pattinson - logan? dla mnie nie ma porównania xD
logan zasługuje na te miano, ale jeśli go nie zyska, trudno. będzie tylko
mój, też dobrze ^^

gosiukukuk

KAŻDY jest lepszy od Pattinsona.

gosiukukuk

Dżizas, jaką Logan ma ładną mordę... : D Tylko patrzeć i patrzeć xD I mi tu nie porównywać Lermana do Pattinsona! Ten cały Pattinson to tylko pusty łeb z gronem 'wiernych' fanek dookoła! Zmierzch przeminie! Gówno jakieś, za przeproszeniem.
Nie mogę się doczekać premiery "Percy'ego..." : )

gosiukukuk

pewnie że lepszy bo patisony sa jakieś mało smaczne, lepsza kiszona kapusta albo ogórki. No ewentualnie pomidory z puszki. A lubisz fasolke po bretońsku?

szacun

Patinfon...patinson...jeden pies...ludzie jak ja na niego patrze to mi sie rzygać za przeproszeniem chce.
Ja nie wiem jak to możliwe, że on się komukolwiek podoba XD
Za to Loganik jest C-U-D-O-W-N-Y i tyle.
A Percy Jackson to będzie hit!!!
Moim zdaniem of cours. ^^

użytkownik usunięty
gosiukukuk

Cóż, ja widziałam go w "Gamerze" i moim zdaniem zagrał świetnie. Zaimponował mi tym, a przecież jest taki młody - nawet na zwiastunie "Percy Jacksona" wypadł niesamowicie naturalnie. Nie zaprzeczę też, że jest przystojny. ;) Niech sobie będzie i symbolem seksu, ale myślę, że zasłynie głównie ze swego talentu. Tak sądzę, że ma prawdziwy talent. Jako jeden z nielicznych pojawiających się ostatnio wszędzie młodych gwiazd.

gosiukukuk

Pattinson? Przecież ten koleś nie umie grać, bez urazy... Logana zobaczyłam dopiero na zwiastunie Percy'ego Jacksona, ale mi się spodobał, i jak koleżanka wyżej pisze, bardzo naturalnie wygląda. :3 Już samym wyglądem bije Pattinsona na głowę. xD

użytkownik usunięty
Ashley__

"i jak koleżanka wyżej pisze, bardzo naturalnie wygląda" Chodziło mi o zachowanie. ;D Ale niech będzie.

gosiukukuk

Zgadzam się w 1000% Pattisona nigdy nie lubiłam, zawsze przypominał mi trochę żula. Zmierzch była fajny zanim postaci Edwarda nie zepsuli nim ;/
A Logan... Cóż tu mówić ;) Jest śliczny, utalentowany, młody, atrakcyjny i przede wszystkim ma przepiękne oczy, przez które nie mogę się skupić ;) Mój ideał.
A to dziwne, bo jeszcze żaden aktor nie przypadł mi do gustu tak bardzo jak on. Z reguły nie kocham się w aktorach, ale Logan... to wyjątek ;)

Czokolat

Zgadzam sie z kolezanka powyzej "moj ideal" :) co wiecej gra swietnie :) juz dawno nie widzialam zeby tak mlody aktor gral w az tak wielu zupelnie roznych filmach.... chlopak nie powiem ale jest wszechstronny :)

gosiukukuk

Pattinson...pff ;d Kompletnie nie mam pojęcia co te wszystkie dziewczynki w nim widzą...Może to te brwi.? :D Przez ich obsesje wolę oglądać tą całą sagę w domowym zaciszu...Fakt film nie jest najlepszy...Pierwsza część nawet spoko ale każda kolejna jest poganiana...A taki film nie może się udać czyż nie.? :P No dobra ^^ Tak, tak jeżeli można go porównać z pattinsonem to jest 1000...x lepszy :P (odchodzi z niesmakiem"Pattinson ładny,bullshit")

rabbit95

Byłam wczoraj na filmie o Logan wypadł genialnie...no trochę zrypali głos Annabeth, ale tak to film suuuper, a gra Logana??? Nic dodać nic ując, po prostu niebo...a nawet Olimp XD
Zgadzam się, że jeszcze nie widziałam młodego aktora, który grałby w takich rożnych filmach, był już w westernie, obyczajówce, komedii, a teraz fanatyka... geniusz i tyle ^^
Z tego co mi wiadomo juz myślą nad kręceniem drugiej części Percy'eg, której oczywiście będę wyczekiwać z utęsknieniem XD
A potwierdzam też tezę, że Logan jest "IDEAŁEM"!!!

roxy05

hmm. ja natomiast bym wolała wlasnie, zeby logan nie babrał sie w tego typu komercyjnych szitach, za zdolny jest na to, zeby pozniej zaszufladkowac go do jednej roli. tak jak to zrobili z radcliffem <hp>.

gosiukukuk

A mi to wszytsko jedno w jakich on filmach gra, ważne, że w ogóle gra...jka mu zyczę bardzo pomyślenej i udanej kariery ^^

roxy05

no a mi nie jest wszystko jedno, bo ja patrzac na logana nie widze tylko urody ;pp

gosiukukuk

i generalnie koło sie zamyka. z rozwrzeszczanych fanek pattinsona przeniosly sie na rozwrzeszczane fanki logana. brawo ;]

gosiukukuk

bez przesady moim zdaniem Logan i tak juz pokazal ze potrafi grac i ze nie jest tylko gwiazdka jednego filmu a raczej serii filmow tak jak np z saga zmierzchu czy HP poza tym Daniel R i Logan L maja jeszcze czas zeby sie wybic.. :)
Ps nie porownywala bym Pattinsona z Lermanem bo to niebo a ziemia... ;p

użytkownik usunięty
gosiukukuk

jest świetny :D

i 10000 razy lepszy od Roberta ^^

gosiukukuk

Ha! Bez porównania! Zgadzam się całkowicie i widzę, że inni myślą tak samo jak ja :). Według mnie Pattinson wygląda na niedomytego a Logan ma śliczną buźkę :D. Koniecznie muszę zobaczyć go w poprzednich filmach. Świetny aktor, tyle że w filmie był podłożony dubbing więc niestety nie było go słychać.

biedrona7

Wg. mnie Logan jest 1oooooo razy lepszy od Pattinsona przynajmniej domyty i normalnie wygląda. Wiem że w tej branży wygląd się nie liczy tylko umięjętności aktorskie (W których Logan pokazał już co potrafi) ale myślę że Pattinsonowi nie pomaga obecny image. Jest on nie porównywaly z Lermanem i widzę że nie tylko ja tak sądzę.

I Bardzo mnie to cieszy!!!

drlilymoscovitz

Pattinson wygląda nie przyrównując ja typowy żul z pod sklepu...jak sie nie ogoli i jeszcze z ta fajka i krzywo zapięta koszula...po prostu patologia na kółkach. A Loganik???
No chyba nie muszę pisać, nie?
To przecież widać, że chłopak jest zadbany i w ogóle.

gosiukukuk

Haha. Co za porownanie. Wiadomo, ze Logan lepszy. Gra naturalnie, a nie jak drewno~Pattison. Pozatym jest przystojny, zadbany i ma zawsze czyste wlosy, w przeciwienstwie do Roba, ktory wyglada jak rasowy zur.

RapaNui_

Rapa Nui XD cieszę się, że się ze mną zgadzasz ^^

roxy05

Heh. Jestem pewna, ze kazdy normalny i z oczami sie z nami zgodzi i zgadza jak widac, po poprzednich postach.;]]^^

gosiukukuk

Logan jest o niebo lepszy i ładniejszy od tego zasranego Pattinsona.
Jak tylko widze tego gnoja w filmach od razu mi niedobrze;\,
a Lerman jest po prostu boski;***...zgadzam się z Tobą stu procentowo;)

mistrzu_13

proszę was... Pattinson jest żałosny...
Ok, w Harrym Potterze jeszcze uszedł, bo wyglądał nawet normalnie..
Ale w Zmierzchu ? Masakra... Jakby nie mogli wziąć bardziej przystojnego aktora.. -.-

Co do Logana, chłopak jest na prawde wspaniały ;)

Pommella

Czyli wszyscy zgadzamy się co do tego, że Pattinson to żul spod sklepu, a Loganik to cudo XD

roxy05

Czy ja wiem, kwestia gustu. Trzeba przyznać, że Logan lepiej gra od Pattinsona, ale od niego prawie każdy lepiej gra, więc nie ma się co zachwycać. I jestem na sto procent pewna, że stanie się nowym bożyszczem nastolatek, co szczerze mówiąc mnie nie cieszy, bo jak doświadczenie pokazuje takie gwiazdki BRAVO spadają szybko na samo dno i stają się efektem drwin stroniących od tego typu sławy fanów.
Daję 7/10.

maggie_magda

moim zdaniem on nie jest tylko zwykla gwiazdka BBRAVO... nie zapominajmy ze to nie ten film przyniosl mu slawe tylko jego umiejetnosci ktore mozna bylo zobaczyc juz we wczesniejszych filmach z jego udzialem.... osobiscie widzialam wiekszosc z nich i musze przyznac ze chlopak ma ogromny talent.... zwlaszcza ze on wciaz jest bardzo mlody.... mysle ze on nie bedzie utozsamiany tylko z jedna postacia....

sisi421

Logan jest cudowny ;) Gdzie wy wyjeżdżacie z porównaniem do Pattinsona?! xD Pattinson mu do pięt nie sięga aktorstwem, nie mówiąc już o urodzie... Przecież P. teraz wygląda jak jakiś menel xD (Kto czytał najnowsze Bravo to wie), a Logan jest cudowny ;** <3

nata_siepraw

Ja co prawda Bravo nie czytam ale roznice mozna zobaczyc... co wiecej Logan nie jest zwyklym lalusiem ktory wszystko osiagnal dzieki swojej urodzie czy tez jednej roli.... on naprawde ma talent.... Moim zdniem tu wcale nie chodzi o wyglad...

gosiukukuk

zgadzam się. Logan jest naprawdę znacznie lepszy od Pattinsona. Robert tak strasznie mnie wkurza w Zmierzchu...xp taki przymulony, biedny, pożal się Boże Edward xp a Logan jest świetny.

gosiukukuk

Jak widac z dnia na dzien coraz wiecej fanow Logana.;]]

RapaNui_

Pattinson w ogóle zepsół całą kreacje Edzia XD
Bo z reguły Edzio to wporzo kolo, a Rovbert tylko go splugawił ^^
Za to Loganik baaardzo, ale to bardzo pasuj na Percy'ego i raczej nikt mi nie zaprzeczy ^^

RapaNui_

yay XD

gosiukukuk

Dla Logana;*******************************!!!;)

mistrzu_13

Zapraszam na - http://www.loganlerman.fora.pl/