Chyba najgorszy z całego hsm!!! Zresztą cały film i wszyscy aktorzy tam wystpujay to jacys dziwni bztalencia zero dno az sie rzygac chce.
Mhm... no..
Każdy ma swoje zdanie.
Nie jestem jakąś malolatą, żeby się na Ciebie drzeć i żebyś tak nie mówila i w ogóle, ale zastanów się nad tym co napisalaś i gdzie.
Masz prawo do swoich upodobań, polska to wolny kraj i masz prawo wyrazić swoje zdanie.
Ale po pierwsze :
Już nie chodzi, ze obrażasz Lucasa bo on mialby to na pewno totalnie w dupie, że jakaś dziewucha z drugiej pólkuli nazywa go beztalenciem, ale obrażasz jeo fanów, którzy przebywają często na tej stronie.
Po drugie :
Oglądalaś "This is it" ?
To taki dość ambitny flm o Michaelu Jacksonie.
Wiesz, kto go wyreżyserowal ?
Sam reżyser wszystkich częśi High School Musical !
Powiedz mi, czy czlowiek , który pracowal z Jacksonem, wziąlby beztalencia do swojego filmu i podbil serca mlodych widzów ?
Wątpię.
Chcialabym, żeby na filmwebie wyrażalo się swoje zdanie, a nie sprawialo przykrość innym.
Pozdrawiam
Przepraszam jeżeli sprawiłam ci przykrość... ale skoro tobie przykrosc sprawia ze ktoś napisze cos niemiłego na gościa którego tak generalnie nie znasz no to nie wiemjak się mam wypowiadać na tym durnym forum. Myslałam że przykrością może być jak powiesz do kobiety: O który to tydzień? a kobita nie jest w ciąży tylko gruba. aly ty czujesz się urażona bo ktos nie lubi twojego Lucasa. Ale nie chcę się kłócić bo nie ma sęsu. Żegnam Was...
brawo za "sęsu"
Zainwestuj w Firefoxa
Lubie go i uważam go za utalentowanego, dlatego uraża mnie twoje obraźliwe słowa.
Najlepiej w ogóle się nie wypowiadaj.
Ewunia0021 - Ty chyba w ogóle nie potrafisz wyrażać własnego zdania. Nie lubię Grabeel'a, bo nie widziałam go w żadnym porządnym filmie i takie jest moje zdanie. Nie uraziłam tym nikogo. Nie powiedziałam, że jest debilem ani nic innego.
bez urazy, ale muszę to napisać.
1. to co napisałaś było kompletnie bez sensu.
2. jestem pewna, ze zrobiłaś to bo lubisz się wykłócać.
3. skoro filmweb jest ,, durny", jak to określiłaś, to dlaczego jeszcze tu jesteś.
4. po jaką cholerę dajesz przykład urażenia kogoś: ,,Myslałam że przykrością może być jak powiesz do kobiety: O który to tydzień? a kobita nie jest w ciąży tylko gruba".
5. popieram resztę komentujących: to, że go nie lubisz, nie znaczy jeszcze, że musisz na niego najeżdżać w miejscu, gdzie każdy może wejść i poczytać sobie twoją wypowiedź. A wierz mi, że jest dużo osób , które lubią HSM i na pewno nie życzyłyby sobie takich komentarzy.
PS skoro Lucas gra w filmie MUZYCZNYM , to znaczy , że umie śpiewać.
A ja mam zupełnie inne zdanie niż autor tematu. Z całej obsady HSM to właśnie on zasługuje na większą uwagę.
bittersweet_: Zgadzam się. Najbardziej z całej głównej szóstki utalentowany, jednak najmniej doceniany zawsze w cieniu Zaca, Vanessi i Ashley(chociaż ta ostatnia grała najlepiej zaraz po nim)...