i toszczeglnie na tym zdjecie hehe wiecej osób mówi ze to Zac Efron jest ładniejszy ale ja jego wole ;D;D pewnie dlatego ze wogle blondynków a Zac siem na czarno przefarbował :P:P
Ja też tak uważam, a na dodatek śpiewa dużo lepiej od Efrona. Zac śpiewa sztucznie i wcale nie tak czysto! Śliczny jest Lucas...:)
Zac nie śpiewa w HSM! w niemieckiej gazecie tak pisało...był z nim wywiad i tam sam mówił ,ze nie może śpiewać, bo ma jeszcze mutację i nie potrafi niektórych tonów zaśpiewać...trochę to żenujące :/
rani, radzę ci więcej poczytać! śpiewał w hsm, ale w niektórych momentach jego głos miksowano z głosem drew seeley'a [to on pojechał w tournee zamiast zac'a, który kręcił wtedy hairspray]. natomiast już w drugiej części zac śpiewa absolutnie sam, tak samo jak i w hairspray! poszukaj sobie jego piosenek z tego filmu, albo obejrz jego występ u oprah'y! był nieziemski.
ja mysle to samo;)) jest bardzo fajny i ma swietny glos;D na Zac'ka tez nie narzekam bo ma glos równie wspaniały ale jezeli mialabym wybierac to wybralabym chyba Lucasa;D lepszy glos i troszke ladniejszy;D
ma stanowczko za niska srednia;D
BloodyMary 7373 SLICZNA MINIATURKA!!!!!;))
Pozdrawiam;*:*:*:*:*:*
Lucas jest spoko i nawet slodki, ale zac jest ladniejszy! Moim zdaniem, obydwaj swietnie grali w HSM, ale ja wole zaca, ale to tylko moja opinia... pozdro
lucas jest lepszy od efrona....dziwie sie,ze przy tym lalusiu robia tyle szumu....ten chlopak ma talent(ryan evans w HSM)....ja oczywiscie nie bede go oceniac z powodu, ze nie ma jeszcze wystarczajaca duzo filmow na swoim koncie....ale i tak wroze chlopakowi duza kariere....chcialbym go zobaczyc w jakims trillerze...jak na razie rzadzi dla mnie shia labauf...pewnie zle napisalam...sorry.pozdro for all.