Lukas Podolski

Łukasz Podolski

5,5
2 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Lukas Podolski

om jest naprawde dobnrym pilkazem! i nie mowcie, ze sie odwrocił od ojczyzny, bo on slucha polskiej muzy (meza) więc tak nie mowcie! powienie byl dostac zlotą pilkę a nie jakiś tam zizu zidan...lukas!! kocham cię!!!

OlcIa_ManUtD

oj, kolejna fanka piłki po Mundialu. Jedyne nazwiska jakie znasz to pewnie Kaka', C. Ronaldo i Lukas Podolski. A słyszałaś nazwiska Platini, di Stefano, Meazza, Gullit? Zapewne nie.

OlcIa_ManUtD

boze ja go nienawidze. nie dlatego ze nie gra w polsce bo za to mu gratuluje akurat.ale nienawidze bayernu jego. pieprzony pedalski z pieprzonym usmieszkiem na twarzy.

Jamaica69

Cytryna: czegos w Twojej wypowiedi nie rozumiem.
Czy "przywilej" oceniania piłkarzy mają tylko osoby, któe interesują się piłką nożną od "x lat"?
Daj spokój, wiem, że te fanki Crisa, Kaki i Podolskiego, które interesują się nimi z powodu wyglądu wylęgły się po Mundialu jak grzyby po deszczu :D
ale oceniac piłkarza moze kazdy, nawet jezeli nie wie, kto to Platini czy Di STefano.

OlcIa_ManUtD

Ja tam go lubię i nie uważam że zdradził Polskę czy coś. Powiedzmy sobie szczerze..w Niemczech jest mu lepiej niż byłoby mu w Polsce! Tzn w Polskiej reprezentacji..W niemieckiej lepiej rozwinie skrzydła..Kochammm :***