Małgorzata Socha

6,7
9 926 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Małgorzata Socha

nalozy na gebe tone makijazu i uwaza sie za bostwo. Kreska tu, kreska tam. Ciekawe czemu kiedys za taka urodziwa nie uchodzila, tylko teraz nagle wyladowala na okladce "Vivy" - Malgorzata Socha - wszyscy jej pragna. Od kiedy? Moim zdaniem Socha to po prostu efekt dobrej pracy calego sztabu makijazystow, stylistow i trenerow. Pozdrawiam wszystkie naturalnie piekne kobiety.

Sztuczny_rarytas

No widzisz, bo to taki myk jest. Ciekawa jestem czy byś się dobrze poczuła gdyby ktoś powiedział do Cb "ale z Ciebie żyd."

MeMarie

Dziewczyno, czy Ty w ogóle potrafisz zarejestrować sens zdania wypowiedzianego przez kogoś?

użytkownik usunięty
kibel31

Zgadzam sie z Tobą

tomucho77

a co do mnie to nie uważam się za Angelinę Jolie ani jakąś Miss Świata. Jestem raczej w porządku, tym bardziej, że nie poświęcam na swój wygląd zbyt wiele czasu.

Sztuczny_rarytas

Ziyi Zhang ma akurat u mnie 10/10 za urodę, jej makijaż nie jest potrzebny.
Z tym yeti idealne porównanie hahahaha

mariuszlublin

Ciało niezłe twarz taka sobie , a jej gra jest wporządku i raczej po tym się aktorów rozlicza a ich wygląd to tylko taki dodatek :P

Sztuczny_rarytas

odezwała sie okularnica z aparatem na zębach

Sztuczny_rarytas

hahah autorko tego postu tylko tyle ci powiem, że pewnie jesteś zakompleksioną nastolatką, która potrafi tylko wyzywać ludzi, którzy coś osiągnęli. No ale taka mentalność Polaków. Najczęściej krytykują wygląd takie grube, szczerbate istoty.

Szycowa

Jesteśmy w tym najlepsi na świecie.

tomucho77

Swoją drogą nic takiego nadzwyczajnego nie osiągnęła, chyba że dla kogoś wielkim osiągnięciem jest rola w "Och Karol 2", "Brzyduli", czy najnowszego "hitu" TVN "Prosto w serce". Tak właściwie to nie moje, tylko wasze myślenie jest bardzo "polskie". Zawsze jak ktoś kogoś krytykuje (dla sprostowania - nie obraziłam jej tylko wyraziłam opinię) to jest od razu brzydki, nie ma znajomych i jedyne czym się interesuje to wytykanie wad gwiazdom formatu Małgorzaty Sochy :)

Sztuczny_rarytas

haha śmieszy mnie cała ta Wasza kłótnia i wzajemne wyzywanie... po ile Wy macie lat???... ja uważam osobiście Sochę za piękna kobietę- a co do tych kilku fot powyżej śmiem twierdzić iż prawdą jest że nie ma na świecie brzydkich kobiet a sa tylko zaniedbane.... może fakt że w Brzyduli była zjawiskowa gdyż ją odpicowali ale nie widzę w tym nic złego-> nie od dzis wiadomo ze dobry makijaż i fryzura potrafią odmienić brzydkie kaczątko w łabędzia ;p

ladylola

Tak.Śmieszne to jest, ale przykre jest to co się dzieje obecnie w polskim kinie.
Teraz królują na ekranach "gwiazdy" takie jak:
Socha, Trzebiatowska, Karolak, Adamczyk vel gram we wszystkim, Małaszyński.
Patrzeć się na nich już nie daje bo po prostu to jest jak plaga.
Chodzi tylko o przyciągnięcie uwagi widza, bo to znane nazwiska.
Jest to jeden z głównych powodów dla których czuję wstręt do polskich filmów obecnie.

A swoją drogą Socha żadnego talentu aktorskiego nie posiada.
Czym się tu zachwycać?
Uroda to nie wszystko, bo trzeba jeszcze umieć GRAĆ.
Socha jest taką Jessicą Albą, podobnie jak Trzebiatowska.
"Talentu nie posiadam ale ładną mam buźkę więc mnie zatrudnijcie w filmie."

cameron_baum

O i odezwała się kolejna znaffczyni filmowa. Czy oglądałaś Tajemnicę Twierdzy Szyfrów i Małaszyńskiego grającego tam rewelacyjnie, czy oglądałaś Czas Honoru i Adamczyka grającego tam genialnie ?
Zapewne nie i stąd bierze się twoja ignorancja i brak znajomości tematu jakim jest polskie aktorstwo i to jakim aktorstwem dysponują adamczyk i małaszyński.
I zdaje mi się że mamy cos nie tak z główką jeśli dajemy Monice Belucci 1/10 - jakaś trauma panią męczy ?

tomucho77

Może dlatego, że co jak to, ale Monisia Belluci dobrą aktorką nie jest ;)

cameron_baum

Zapewne u pani pięniążki lecą z nieba i nie musi pani pracować, tak jak u wyżej wymienionych aktorów / ek u których też codziennie jest deszcz niebieskej kapuchy.

tomucho77

Jedna rólka to za mało.|
Kropla w morzu.
A poza tym już przezornie unikam kina w którym występuje Małaszyński, Socha, Karolak.
Zawsze są to gnioty całkowicie niestrawne.
Śniadanie do łóżka, Och karol 2, Ciacho, Weekend - czy to są role godne pochwały?
W ciachu jej nie było ale był Karolak, Małaszyński oczywiście i Żmuda.
Tak, męczy mnie trauma taka, że Bellucci to taka Socha.
Tylko ładnie wygląda, statystka.
Nie zasługuje na więcej niż 1.
I Rarytas ma rację.
Zero talentu aktorskiego,jakieś nędzne trzecioplanowe role, byle jej nazwisko się pojawiło w czołówce i przyciągnęło uwagę.
Dobra aktorka to jest Jodie Foster, Cate Blanchett albo Meryl Streep.
Talent sam w sobie i niezwykle przekonujące.
Z polskich to doceniam bardzo Krystynę Jandę.
Gdzie takiej Sosze do takiej aktorki?
A na pewno nie jest aktorką z krwi i kości ten manekin Bellucci.

cameron_baum

Dla Małaszyńskiego nie ważne w czym gra, ważne żeby były PE EL ENY.
Treść nieważna.
Do Kondrata czy Gajosa to jeszcze mu daleeeeeka droga.
Może kiedyś się ogarnie i zrozumie że pieniądze to nie wszystko.

P.S - Sztuczny_Rarytas - tak sobie zerkam i powiem że filmu "Salt" nie polecam... tanie efekciarstwo, bajka w stylu Jumpera. Ale co kto lubi. Popisowa Jolie to to nie jest.

cameron_baum

Jest jedna zasadnicza kwestia której dziewczyno nie potrafisz rozróżnić a mianowicie:
co do karolaka zgadzam się;
co żmudy zgadzam się;
foster taka sobie - są lepsze i młodsze aktorki w holly od niej;
streep dla mnie właśnie jest manekinem a nie ognista belucci na pkt której jak zauważyłem masz jakąś traumę;
blanchett zgadzam się;
a co do:
Sochy 31 lat
Małaszyńskiego 35 lat i ...
Adamczyka 39 lat i ...
Jandy 59 lat ...
Kondrata 61 lat ...
Gajosa 79 lat, to dziewczyno nie porównuj ich bo to nie ma największego sensu w dwóch powodów:
1. różnca lat tych na karku i tych spędzonych jako aktor / ka
2. doświadczenia i dorobku aktorskiego które nabywa się co rok grając w filmach.

Tak więc dziweczyno twoje porównania miały by sens jak wszycy ci wymienieni aktorzy mieli by po tyle samo lat, a porównując aktora który ma 35 lat z tym który zjadł paznokcie na aktorstwie jest bezsensowwne i nielogoczne.

Tak więc ogarnij się troszkę bo bredzisz moja droga i mijasz się z faktami.

tomucho77

Ognista Bellucci hahahahaha.
Czyli liczy się dla ciebie tylko wygląd tej "aktorki" ?
To mam rozumieć? Przy tym się tak strasznie upierasz?
I wyprowadzę cię z błędu - bo jestem facetem.
Dobrze że przynajmniej w tych paru kwestiach się zgadzasz.

Tu nie chodzi o wiek i ilość czasu spędzonego na scenie.
I właśnie moje porównania mają sens.
Wystarczy zobaczyć kilka filmów jak grał Gajos mając lat mniej od Sochy, Małaszyńskiego i reszty tych Tvn-owskich tworów.
On też od czegoś zaczynał.
Trzeba się urodzić z talentem do grania PRZEDE WSZYSTKIM.
Aktorem trzeba się urodzić.
Kiedy się już ten talent posiada to szlifowanie warsztatu jest to druga kolejność.
Skoro takie atrapy aktorów jak Żmuda, Mucha czy też ostatnio Herbuś, jeżdżą do Ameryki, podkręcać swój "talent aktorski" to o czym my rozmawiamy?
Jakoś nie uświadczyliśmy zmian w ich graniu, po tych kursach czy szkołach.

Socha zagrała już w 13 filmach i kilku serialach.
Powinna już jakąś wprawę mieć.
Nie uważasz?

cameron_baum

A gdy janda czy gajos mieli 35 lat tyle co ma małaszyński to co wtedy już byli wielkimi polskimi aktorami.
Gdy pan janusz miał 35 lat to miał ledwo cztery filmy czy też seriale na koncie, o czym ty człowieku wogóle gadasz.
A co do moniki to czy ty wogóle oglądałeś z nią jakikolwiek film chłopczyku np:
Braterstwo wilków / Matrix / Pasja / Uczeń czarnoksiężnika, czy też genialną rolę w Łzach Słońca.
Człowieku ośmieszasz się swoimi teoriami że ona jest kiepska.
Gościu poczekajmy gdy pan adamczyk czy też małaszyński będą mieli na karku 50 lat to wtedy zgłoś się do mnie a może porozmawiamy o ich aktrostwie.
Zalatujesz cały czas z nowymi nazwiskami a ja rozmawiam tylko i wyłącznie o tej trójce socha / małaszyński i adamczyk.
Buhahahaha rozbawiłeś mnie tą wprawą to podaj mi lepiej jakiś przykład młodej uzdolninej i pieknej aktorki która by potrafiła tak grać jak to potrafi socha.
Jest ktoś taki w Polsce tylko nie zalatuj mi tu z aktorkami po 50-tce ?
Widzę gościu że jesteś anty tvn-owski i wszystko co ci się z nim kojarzy jest dla ciebie złe, a prawdą jest że pleciesz trzy po trzy.
Polska to nie hollywood, w polsce aby wypromować się dany aktor ma tylko dwie możliwości:
1. TVP ...
2. TVN ...
i finito no chyba że rzucisz kapuchą i założysz nową stację i zmusisz co po niektórych aktorów do tego by jeszcze raz udali się do szkół aktorskich udowadniając im przed kamerami że są beztalenciami.

cameron_baum

I dodam że ostatnio w tvn- ie u wojewódzkiego był pan gajos i przyznał się że jego aktorstwo zaczęło się od serialu czterej pancerni i żeby nie on to pan gajos nie był by tym kim jest dzisjaj.

cameron_baum

"Trzeba się urodzić z talentem do grania PRZEDE WSZYSTKIM.
Aktorem trzeba się urodzić"

Pragnę zauważyć że co po niektórzy aktorzy byli biedakami nie wiedzącymi że kiedyś podbiją świat, a dopiero szkoły aktorskie zrobiły z nich aktorów, wyszlifowały ich talent aktorski.
Idąc twoim chorym tokiem rozumowania jeśli dany aktor rodzi się z aktorstwem to niepotrzebne są szkoły aktorskie bo przecież on już aktorstwo nabył z krwią rodziców.
I gdyby wcielić te twoje chore pomysły w życie to w dzisjejszym świecie nie było by takich aktorów jak Willis, Al Pacino bo dopiero w szkołach aktorskich zauważono ich wielki talent aktorski.

cameron_baum

I dobra rada najpierw chłopczyku poczytaj biografie aktorów a dopiero potem wypowiadaj się o nich i ich aktorstwie nabytym przy urodzinach, lub wyuczonym w szkole aktorskiej.

tomucho77

Oglądałam "Pasję" i "Malenę". W żadnym z tych filmów Belluci się nie popisała. Skąd wiesz, że cameron_baum jest chłopczykiem? Z ciekawości pytam bo avatar ma raczej kobiecy.

Sztuczny_rarytas

To obejrzyj sobie Łzy Słońca a co do cameron_baum to gdzieś wyżej napisał że jest nim.

tomucho77

Ciekawe bo z tego co jest napisane na profilu wynika że jest kobietą.

Sztuczny_rarytas

Rarytas: Awatar jest bardzo omylny, ale to chyba nikomu nie przeszkadza bo nie udaję kobiety.
Tak samo jak wiele jest tu kobiet z męskimi nickami i awatarami facetów.

A co do ciebie tomucho, to rozpocznę od tego.
Chłopczyku możesz sobie mówić ewentualnie do swojego kochanka przy barze.
Mnie nie sprowokujesz absolutnie niczym, a pośmiewisko tylko z siebie robisz.
Dla mnie już jesteś takim błaznem cyrkowym.
I jak przyjemnie ci się zrobiło?
Tak mam z tobą rozmawiać? Na poziomie chama?
Nie ma sprawy.
Chyba ci strasznie gul skacze, aż pulsuje bez powodu.
Szacunek do rozmówcy to podstawa, jeszcze się tego nie nauczyłeś?
Pisz te brednie, ale nie obrażaj.

Teraz od podstaw:

Bardzo chętnie poczekam aż Małaszyńska i reszta tych statystów będą mieć po 50 nawet 60 lat.
Broda mędrcem nie czyni.

Polska to nie HOLYŁUT, a to nie usprawiedliwia żeby być tak beznadziejnym, sprzedajnym aktorem któremu nie zależy na tym w czym gra, ani jak gra.
Dociera to do twojego zakutego łba?
To że nie grają w Ameryce, nie znaczy że mają być takim marginesem i pośmiewiskiem.
Może się wypromować nawet przez telewizję TRWAM i radio Ma-Ryja jeśli nie będzie sprzedajny i łakomy tylko na kasę.
A że TVN I TVP zależy wyłącznie na pieniądzach, nie na aktorstwie to wygląda to tak a nie inaczej.

Bellucci - te filmy co wymieniłeś to najpierw wywołałeś mój gromki śmiech.
To wszystko to jest właśnie to z czego słynie Bellucci.
Trzecioplanowe role i tło.

Matrix - tu mnie najbardziej rozbawiłeś bo ona tam się pojawia może na chwilę?
Dosłownie na chwilę.
Wydaje mi się że wcale tego filmu nie oglądałeś, tylko wyrwałeś coraz to głośniejsze tytuły aby mi udowodnić że BELLUCCI DOBRĄ AKTORKĄ JEST.

Pasja?! A co ona tam zagrała?
Szczerze to ja nawet nie zauważyłem jej w tym filmie.
Kolejna daleka rola w filmie w którym głównymi bohaterami byli James Caviezel i Maia Morgenstern.
I to na nich należało skupiać uwagę.
Nikt nie zwracał uwagi na nią oprócz ciebie czy reszty tych fanatyków na jej punkcie.

Braterstwo wilków to był jeden, wielki niewypał i nie ma się tu czym chwalić, bo to żadne dokonanie jest.
Bellucci oczywiście nawet w czołówce nie było.

Uczeń czarnoksiężnika??? Gniot taki że się w głowie nie mieści.
Już JUMPER był przyjemniejszy w oglądaniu.
Kolejna rola trzeciego planu w tandecie, byle się pokazać.

Łzy słońca - dobry film, ale tak jak wyżej - Bellucci w roli doktora jakoś mną nie wzruszyła specjalnie.
Przyczyna ta sama - BO ZA MAŁO JĄ WIDAĆ W TYM FILMIE.

Czas przejrzeć na oczy.
Ona może tylko ładnie w filmach wyglądać.
Jest dobrym tłem.
Nic poza tym.
Zawsze zrobić sobie kolejną, obrzydliwą sesję kiedy jest w ciąży.
Facetom się podoba oglądanie obcej kobiety w ciąży?
Wątpię w to.
Sprzedała by wszystko byle tylko kapuchę trzepać
Taka medialna dziwka.

Obudź się w końcu.
Twoja Socha w której się zakochałeś to miernota i to o niej jest ten temat.
Tak trudno się pogodzić z prawdą?

cameron_baum

Nie ja jestem pogodzony z prawdą że Socha jest dobra w tym co robi, oraz to że nie dorastasz jej do pięt (tak zazdrość ciebie zżera emocjonalna pusta nastolatko z przyszczami na ryju), natomiast to pytanie trzeba zadać tobie kiedy ty się pogodzisz z tym faktem że jesteś zawistną miernotą ? i kiedy obudzisz się ze swojego snu w którym pływasz w po uszy w jadzie.

Co do Bellucci to ona jest dla mnie b.dobrą aktorką i nie zmieni to mojego podejścia do niej choćbyś wylała na nią kubeł swojego jadu i zazdrości - dziewczyno musisz się pogodzic z faktem że kiedy ty będziesz po 40-tce będziesz pruchnem a ona obecnie jest ognistą czterdziestką, a jej role choćby i były czwartoplanowe (w twoim chorym świecie) to i tak będę ją oglądał i szanował oraz uważał za świetną aktorkę - choćby za film Nieodwracalne i za jej rolę w nim której nikt na świecie nie potrafił by tak zagrać jak zagrała to ona.

Zadam ci pytanie a mianowicie kiedy ty się pogodzisz z faktem że ona jest lepsza i ładniejsza od ciebie a przedewszystkim mądrzejsza i nie ma w sobie tyle zawiści i zazdrości, oraz to że aktor Małaszyński jest facetem a nie panią Małaszyńską ???

A to że dla ciebie odosobnionej w twoich chorych teoriach pełnych zawiści i zazdrości pan Małaszyński, Adamczyk, pani Socha są pośmiewiskiem (wypowiadaj się za siebie a nie za innych kretynko), to twój problem z którym musisz się borykać do ostatnich dni twojego zasranego przepełnionego zazdrością i zawiścią marnego żywota.

I choć byś obrzucała wszystkich swoim gównem (wszystkie telewizje i stacje) to i tak to nic nie zmieni w moim podejściu oraz tych którzy mają zdrowe podejście do życia i umieją odróżnić Hollywood od Polski oraz prawa które żądzą tymi dwoma odrębnymi światami.

Longoria / Bellucci i Bóg wie jeszcze kto na 1/10 dziewczyno żal mi ciebie oj żal - coś widzę że meczy ciebie jakaś trauma na pkt pięknych kobiet - czyżbyś miała szkaradny ryjek ?

tomucho77

do cameron_baum: to kim w końcu jesteś kobietą, czy mężczyzną? Na Twoim profilu widnieje znaczek "kobieta", a 5 godz. temu napisałeś/aś: "Pasja?! A co ona tam zagrała?
Szczerze to ja nawet nie zauważyłem jej w tym filmie." Zauważyłem - tak mówi mężczyzna.
do tomucho77: z tym tekstem "to twój problem z którym musisz się borykać do ostatnich dni twojego zasranego przepełnionego zazdrością i zawiścią marnego żywota." PRZESADZIŁEŚ. Może Twoje życie kręci się tylko i wyłącznie wokół kina, ale wydaje mi się, że normalni ludzie mają większe problemy. Pozdrawiam.

Sztuczny_rarytas

Rarytas: To przecież powiedziałem że jestem facetem.
A profilu nie zakładałem ja.
Nawet niczego nie zmieniałem tutaj.

Tomucho ty masz naprawdę poważny problem z głową.
Ogółem to nie chce mi się wykłócać już z takim kretynem więc sobie po prostu odpuszczę ;)
Żyj sobie w swoim zaczarowanym świecie gdzie Bellucci jest najlepszą aktorką jaka stąpa po ziemi, a Socha jest najlepsza w polsce ;)

Co do Bellucci to ci matole wymieniłem te wszystkie genialne filmy w których "grała" a ty dalej swoje, więc co tu gadać albo z kim? ;)
Cały czas tylko dorzucasz jakieś nowe filmy w który ją rzekomo widziałeś i była taka genialna (zieeeeeeeew)
Do fanatyka się nie przemówi już.

Szczerze już mi to wisi i powiewa.
Każdy szanujący się kino maniak nie chciałby obszczać takiej aktorki.
Tak samo jako zgrai Karolaków, Małaszyńskich, Trzebiatowskich.
Ty do takich się niestety nie zaliczasz, bo zachłysnąć się potrafisz jedynie tym tanim gównem dla plebsu który ci podsyłają i mówią jakie to jest dobre ;)
Jak wymieniłeś tu kolejną genialną aktorkę - Longorię to tylko się jeszcze w tym utwierdziłem jak denny jesteś.
30 latek czytający pudelka i inne szmatławce ;)

Ponadto płeć ci się już pomyliła chyba całkiem, bo raz wołasz do mnie chłopczyku a teraz zwracasz się do mnie "dziewczyno".

cameron_baum

Nie ma co masz równo zryty ryjek dziewczyno...

...a ogladałaś z Moniką film Podejrzany ? jeśli nie to polecam, koniecznie obejrzyj tylko wersję na DVD z dodatkowymi materiałami w których jest wywiad z Genem Hackmanem ...
... zacytuje jego słowa Monika to genialna aktorka a rola którą stworzyła w tym filmie jest majstersztykiem.

No cóż pani Cameron zapewne napisze a któż to jest pan Hackman ? - przecież ja się znam doskonale na aktorstwie !!!

A czy pani Cameron oglądała serial Tajemnica Twierdzy Szyfrów ?...
... zapewne nie bo jest kobietą i filmy o Drugiej Wojnie Światowej ma mocno i głęboko i stąd biorą się te twoje lub jej puste teorie o Małaszyńskim.

Pani Cameron koniecznie obejrzyj sobie ten serial (na DVD) i wywiady z aktorami a w szczególności z Janem Fryczem i to jak się wypowiada o Małaszyńskim i o jego roli w tym serialu...

... ale zapewne zaraz pani Cameron powie czy też napisze a któż to jest pan Frycz - przecież ten aktorzyna nie ma pojęcia o aktorstwie ale za to ja mam je - kłaniajcie się narody przed moją wiedzą o aktorstwie zapewne tak sobie myśli o sobie pani Cameron.

tomucho77

Ta rozmowa to materiał na kabaret. Cameron to facet, tomucho, facet... Prawda?

Sztuczny_rarytas

Hahahahaha.
Tak, dokładnie kabaret się zrobił.
Ja mówię że mam w głębokim poważaniu tę Bellucci a ty dalej mi dorzucasz jej dokonania.
Mojego zdania to nie zmieni o niej ka-pe-wu?
Jest drętwa i przereklamowana.
Koniec tematu.

Rarytas - Tak, ja facet.

cameron_baum

Temat tak w ogóle to dotyczy Sochy - a Bellucci to inna liga

EDIT: Z tą Longorią to miałem ubaw

Sztuczny_rarytas

Napisałaś prawdę i dlatego ich boli. Socha ma siołową urodę a robi się z niej seksbombę. I nie przejmuj się tymi trollami co Cię tu obrażają. Tylko o ich poziomie to świadczy.

PierreDolain

Ma rację jak zawsze

Sztuczny_rarytas

Polsko kochana , czemu wciąż kalana jesteś wszelkiej maści idiotami , głąbami i ciemniakami . Po pierwsze , wcale nie uważą się za jakąś piękniusię , wręcz przeciwnie - to bardzo fajna , szczera , wesoła osoba. Poznałam ją osobiście. Po drugie , brzydka to ona się robi dopiero kiedy ktoś ją mocno pomaluje , jak w tej reklamie rexony. Po trzecie tak zawyczaj oceniają osoby , które uważają się za równie ładne lub jeszcze ładniejsze , tyle że nikt im tego w życiu nie powiedział , za tej nie raz to mówili , do tego podświadomie czują zazdrość.

Koniec tematu

Enterraz

Przepraszam, jakim prawem mówisz, co ja czuję podświadomie? Jesteś psychologiem, czy co?

Sztuczny_rarytas

AJEM DRIMINK ABAŁT SLIPINK!