Małgorzata Socha

6,7
9 946 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Małgorzata Socha

jak dla niej pisana....i wydaje się ze granie tej postaci nie sprawia jej żadnego problemu... ciekawe czemu???:P

kivinka

Dobrej aktorce nie sprawia problemu granie trudnej postaci . W brzyduli jest rewelacyjna! I oczywiście daję 10/10.

filmaniak_1042882

W Brzyduli ona naprawdę wymiata! Kapitalna jest, warto ten serial zobaczyc głównie dla niej.

_Anika_

...gdyby nie ona ten serial nie miałby wyrazu...gra rewelacyjnie!Doskonała aktorka!

kivinka

mysle ze za role w tym serialu powinna zostac nagrodzona :) jest naprawde swietna ... przez nia polubilam ten serial 10/10 :)

kivinka

mysle, ze wlasnie o to chodzi- zeby tak ją odebrac; )
ja nie ogarniam, jak w życiu codziennym moznaby byc TAKĄ idiotką ,ale uo- dziewczyne naprawde podziwiam za tą role: )
'nie sprawia problemu'-znasz ją osobiscie? ; > to raczej niemilo zabrzmialo, a jak nie znasz to nie oceniaj w taki sposob. Mysle,ze po prostu jest dobra aktorka.
Tylko ze wzgledu na jej postac zaczal mnie bawic ten serial.

Choc nadal twierdze,ze to zalosne- takie kopiowanie na sile serialu,wszyscy wiemy jak sie skonczy,a kazde panstwo ma juz wlasna wersje. Brzydula to juz jest chyba cos jak hymn narodowy... ?

i_lov_rhcp

Na przyszły raz przeczytaj uważnie komentarz a później napisz swoje docinki. Miałam na myśli,że świetnym aktorkom nie trudno zagrać taką postać jaką jest Wioletta Kubasińska:)

filmaniak_1042882

zrozumiałam Twój komentarz- moje 'docinki' były do założyciela tego tematu; )

i_lov_rhcp

nie doszukujcie się czegoś na siłę...:P
gra w nim rewelacyjnie....jest NAJBARDZIEJ ZAUWAŻALNA W CAŁYM SERIALU...
:)

kivinka

Wydaję mi się,że Pshemko też świetnie gra i jego krawcowa,przyjaciółka Uli

kivinka

Viola+ Przemko=para Brzudyli:D obie te postacie są perełkami serialu,gdyby nie one,brzydula byłaby monotonna i powoli stalaby się zdrażniąca jak moda na sukces,a tak to przynajmniej jest sie z czego posmiac:))

kivinka

prawdę mówiąc dopiero dzięki brzyduli możemy zobaczyć jej wspaniały kunszt aktorski!! oby więcej takich aktorek jak Socha!

AktorPoz

Zdecydowanie się z Wami zgadzam. Gdyby nie Socha "Brzydula" byłaby beznadziejnym serialem. Viola i Pshemko to perełki tego filmu.
`Dasz wiarę?` :) "Czy osoba coś mówiła??" ;PP

mamsupernick

Wczorajsza kłótnia Wioli z Pshemko rozbawiła mnie do łez:)

filmaniak_1042882

Ona rozbawia mnie do łez w tej roli Oglądałem kiedyś Brzydule Kolumbijską i ona jest lepsza od tamtej długonogiej blondi Jest wspaniałą młodego pokolenia aktorką poza tym granie roli komediowej jest o wiele trudniejsze niż obyczajowej moja ocena to 10/10

kivinka

SUPER AKTORKA :dddddddddddddddddddddddddddddddd

00asss

zgadzam się. w Brzyduli jest po prostu niezastąpiona, każda jej scena to perełka :) a odcinek bez niej ciągnie się jak flaki na oleju
aaaa... no i oczywiście Pschemko, który nie jest histerykiem :) bomba :) najlepszym posunięciem ludzi odpowiedzialnych za ten serial było zatrudnienie tej dwójki ^___^
oby więcej scen z nimi, co tam Ula i Marek ;)