Maciej Musiał

6,7
18 575 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maciej Musiał

Aktor rok starszy niż ja, a już całuje się z jakąś dziewczyną w serialu . To dołuje innych w moim wieku, oraz narzuca pseudo normalnie normy bycia w związku, oraz obowiązkowo musi się z nią "przelizać" przed kamerą. bo przecież najlepiej żeby w podstawówce już uprawiali seks :/

Corneli

Na prawdę straszne rzeczy...

Karo_91

Chłopak ma 16 lat, chyba kazdy w wieku 16 lat juz sie calowal... boze wez sie dziewczyno ogarnij, alebo moze umyj, ladnie ubierz? i do razu bd miala sie z kim calowac jesloi to cie doluje.

xnewdayx

Oj, nie każdy... Mam kolegę dwudziestoletniego, który się jeszcze nie całował, ani nie miał dziewczyny...

yvonneD

Ta...kolegę...

Damixo

A kogo by innego?

Damixo

Hmm?

użytkownik usunięty
Damixo

"Ta...kolegę..." :DDDDDDDDD

xnewdayx

". boze wez sie dziewczyno ogarnij, alebo moze umyj, ladnie ubierz? i do razu bd miala sie z kim calowac jesloi to cie doluje." hahhaha, rozjebałaś mnie. Nie ma to jak myślenie gimbuski na temat związków: A co tam ładnie się ubiorę, umaluje i pocałuje pierwszego lepszego chłopaka i puszcze się z pierwszym lepszym.(od razu mówię że nie chciałam tu kogokolwiek obrazić, bo pewnie będziesz się czepiać) Błagam ogarnijcie się. To że dziewczyna się nie całowała w wieku 16 lat nie oznacza że jest brzydka, niezadbana itd. Myślenie takich osób jak np. xnewdayx mnie przeraża. Miejmy tylko nadzieje że kiedyś z tego po prostu wyrośniesz.

xnewdayx

Kup sobie Ps3

xnewdayx

A po co komu taka bzdura jak miłość

xnewdayx

Polecam słownik

Corneli

potwierdzam to co napisała xnewdayx on ma 16 lat ! to przecież normalne ze sie całuje ;/ jak ci szkoda to sie na nim nie wyżywaj ;/

agatkap127

mogę Cię, zdziwic bardziej ;) Niektóre dzieciaki w wieku 16 lat robia juz coś więcej niż sie calują.

xnewdayx

Tak, większość amerykańskich gwiazdek w wieku 16 lat się całuje. W Polsce to rzadkość. No chyba, że jestem zaślepiony dawniejszymi latami. ;)

ferrari4

Na pewno jesteś zaślepiony. Teraz proszę, masz informacje z pierwszej ręki - ja mam 16 lat, całowałam się nie raz, tak jak moi znajomi w zbliżonym do mnie wieku. Nie mam pojęcia dlaczego napisałeś "większość amerykańskich gwiazdek", teraz to codzienność, nawet w Polsce. Nikt nie robi z tego jakieś wielkiej sprawy.

Negacja

Nie raz? 16 lat? To na pewno jestem do tyłu o jakieś 10 lat. Najmocniej przepraszam jeśli wprowadzam w błąd. ;)

ferrari4

Raczej o 20. 10 lat temu całowanie się w tym wieku też było normą i nikt z tego afery wtedy nie robił.

Negacja

Nie masz się czym chwalić

xnewdayx

Najczęściej płukankę z Coca Coli.

xnewdayx

I nie ma się z czego cieszyć

agatkap127

Kup se PS3

agatkap127

Ja mam 15 lat i wolę uczyć się i grać na PS3 niż latać za dziewczynami

Corneli

tak to jest jak się zazdrości ;)

Reynald

Kazdy sie calowal w wieku 16 lat? Taa, juz to widze. Niestety, ja tez zyje jeszcze dawnymi dziejami i chyba jedyne co do mnie dotarlo, to to,ze komunizm zostal zniesiony... Ja w tym wieku skupialam sie na nauce i na tym, by do czegos w zyciu dojsc, a nie na calowaniu. Ale coz poradze na to, ze jestem taka staromodna? Ze seks w wieku 16 lat dalej jest dla mnie patologia?

anelise12

Chciałam mądrze się wypowiedzieć ale niestety musiałam wybuchnąć śmiechem po przeczytaniu powyższego komentarza. Cenie cię za to że wybrałaś drogę nauki i nie rozpraszasz się rzeczami typowymi dla życia nastoletniego. I jestem też dumna że nie boisz się obwiniać w przyszłości za te wszystkie piękne przeżycia które cię nie spotkały gdy był na nie czas i nie mówię tu o seksie którego samej jeszcze nie było dane mi poznać lecz o miłości i bliskości z drugą osobą. Wiesz to że zaczełam całować się w 5 czy 6 klasie jakoś nie przeszkodziło mi nauczyć się 3 obcych języków, wiele osiągnąć i zadbać o nadchodzącą przyszłość to zainspirowało mnie że w świecie jest tyle wspaniałych rzeczy do przeżycia i odczucia i trzeba się o to starać więc nie zakrywaj się książkami i wymówkami oraz nie osądzaj innych tylko wyjrzyj poza stereotypowe myślenie i zacznij cieszyć się życiem. Życzę powodzenia ;)

Blackmarry

hehehehehehehehehehehehehehehehehehe

PlayTheGame

Nie pojmuje dokladnie tego komentarza? Moze drogi uzytkownik rozwinolby swoj atak smiechu bo nie wiem w jaki sposob mam go przyjac :)

Blackmarry

Nie mówie sex, że powinno się uprawiać sex w wieku 16 lat. Tylko napisałam że to nie jest nic nadzwyczajnego, wręcz to zaczyna byc normą.
A co do caloowania to jest coś zlego? Jesli sie ma dziewczyne/chlopaka? W Wieku 16 lat to normalne że sie zaczyna interesoowac drugą plcią .Nie wiem do jakiego wy liceum chodzicie/chodziliscie. Ale w moim, czy tam mojej klasie to normalne ze w gronie dziewczyn moowilismy sobie o takich rzeczach, 'poznalam fajnego chlopaka' itd. A też nie byłoo rzadkie że niektoore dziewczyny chodzily z brzuchem;/

xnewdayx

"W Wieku 16 lat to normalne że sie zaczyna interesoowac drugą plcią" A jak się zaczyna interesować tą samą, to już nienormalne?

Blackmarry

@Blackmarry:
No dobra, nauczyłaś się trzech języków obcych, ale o naszym już chyba zapomniałaś (jak możesz się domyślać chodzi mi tutaj o pisownię) ^^
Pozdrawiam :)

HipotetycznyHipokryta

To akurat jest prawda. Mimo wszystko jestem z siebie dumna iz umiem jezyk polski bez chodzenia w polsce do szkoly.

Blackmarry

Po co komu miłość przed 25 rokiem życia? To jest czas na książki, gry na PS3 i filmy, a nie na imprezowaniu.

Blackmarry

Zmarnowałaś ten czas

Reynald

Niby czego? Całowania? Bitch please! Wystarczą mi gry i filmy!!!

Corneli

daj spokój, bo po prostu zazdrościsz ; )
ja mam lat 14, całowałam się nie raz.
a poza tym, od pocałunku do seksu jeszcze długa droga, nie przesadzajcie...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Heshami

A ja mam 15 i nie całowałem się i jestem z tego dumny. Lepiej przeczytać Hobbita

Corneli

Skoro wiesz, że te pseudo normy to pic na wodę to nie masz co się żołądkować :) poza tym w wieku 16 lat to chyba najwięcej się dzieje - pierwsze piwa, wódki, może coś mocniejszego, pocałunki czasem też, ale to nie norma. Przykładowo moja koleżanka pierwszy raz 'kochała się' (cudzysłów, bo ona z każdym się 'kocha' :D) chyba po 6 podstawówce albo po 1 gimnazjum i potem łaziła i się chwaliła, a niektóre kretynki jej zazdrościły. Normy nie ma, jedni szybciej drudzy później, inni wcale, ale nie ma co się napinać i za wszelką cenę chcieć dojrzewać - to samo przyjdzie. Tak patrząc z perspektywy czasu to były piękne lata, wszystko nowe, nieodkryte... eh :D

Corneli

Inna sprawa, że teraz w gimnazjach jest trochę inaczej. U nas był niezły bajzel, straszna samowola, ale siostra mojej dziewczyny chodzi do 1 gimnazjum i to co opowiada to tragedia, jakie te dziewczyny są puste i ogólnie chcą się szmacić. Naoglądały się seriali, filmów, szlag wie co jeszcze i żyją chwilą. Nikogo nie chcę obrażać, ani uogólniać, ale jak widzę panienki 15-16 letnie, które wyrywają chłopaków (swoją drogą to są debile, że je tak wykorzystują) w moim wieku albo i starszych to jest to śmieszno-żałosne. A jeszcze jedno. Te co żyją chwilą nie myślą o gumkach, o tym że można 'zajść', złapać wenera itp., bo w szkole ci niewiele powiedzą. Po kilku razach wiele z nich wpada, inne mają opryszczki i inne syfy. Świadomość w społeczeństwie jest przeogromna, ale to temat na inną dyskusję. Amen :D

gooner92

Przestańcie. Całowałem się pierwszy raz na przełomie 14-15 lat. I co z tego? Jestem żigolakiem? Nie róbcie z igieł wideł

bleble1

Jesteś debilem, debilu

Pijany_Mistrz

chyba przez monitor.

Pijany_Mistrz

hm mysle ze w dobie internetu i nowinek technicznych,niestety co dla niektorych pryszczatych niudacznikow nadal nie jest to mozlwie.to byl raczej zart/docinek niz stwierdzony fakt..

johndoe_fw

uwielbiam dyskusje na filmwebie. pozdrawiam

Corneli

Ja tam się jeszcze nie całowałem i nie kiedy to będzie.

Marik1234

również ja tak mam

Corneli

racjaaa... bo przed kamerka trzeba..achhhh ta telewizja ;)