Madhuri Dixit

Madhuri Shankar Dixit

8,2
675 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Madhuri Dixit

"Dola re dola" w "Devdasie" to mistrzowstwo. Chyba najlepsza tancerka w Bollywood, jeśli nie na świecie. Aktorka też niej niezła. Ale tańcem bije wszystkie inne. Chociaż... Aishwarya Rai też nieźle tańczy.

Bhuvan

Widziałam ja jedynie w "Devdasie" i urzekła mnie swoim aktorstwem,sposobem identyfikacji z postacią, jeśli chodzi o taniec zgadzam się, że jest wyjątkowo uzdolniona i oryginalna.

użytkownik usunięty
Bhuvan

Zgadzam się! Gra aktorska rewelacyjna, a jeśli chodzi o taniec to jest chyba mistrzynią. Jest piękną kobietą wspaniałą aktorką.
Dodam też, że podobno podczas kręcenia Devdasa była w ciąży więc większe brawa dla niej!!

Gdzieś czytałam, że ona i Ash, są dwiema aktorkami znającymi tradycyjny taniec hinduski. To wielka sztuka. Zresztą to widać po sposobie poruszania się w tańcu. Obie są doskonałe.

Bhuvan

Ich duet taneczny jest po prostu olśniewający. Drugiegi tak wspaniałego tańca jak w Devdas jeszcze nie widziałem.

mt2003___

Dokładnie. Ash i Madhuri w tańcu są niezrównane. Chciałabym zobaczyć więcej ich występów razem :D

użytkownik usunięty
Bhuvan

według mnie to właśnie w tym filmie słabo jej ten taniec wyszedł choć nie należał do najgorszych. Obejrzyjcie sobie Ajaa Nachle wtedy zobaczycie jej prawdziwy talent do tanca ^^ to prawda takiej tancerki w bolly nie widziałem. Chociaż lubie też taniec Kajol.

Czym więcej oglądam filmów z Kajol, tym coraz słabiej ją oceniam.

Bhuvan

Madhuri jest zdecydowanie mistrzynią tańca! Szkoda, ze już nie gra w filmach.