Mads Mikkelsen

Mads Dittman Mikkelsen

8,6
66 912 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mads Mikkelsen

Oglądam go w serialu Hannibal, gdzie gra znakomicie i robi te same przerażające, putinowate miny :O Swoją drogą świetny aktor, dopiero spoglądając na filmografię dostrzegam, ile filmów z nim widziałam.

ustinja

Miałam podobne skojarzenia =)

ustinja

Nie wiem dlaczego, ale ludzie na roznych forach pytaja czy Mads jest z Rosji.

rybcia13

Tzn. nie twierdzę, że ma jakieś korzenie rosyjskie, czy że jest spokrewniony, ale to istny sobowtór :D

ustinja

Brrrr, w życiu! :P

rybcia13

tylko matka wie kto ojcem, choć brat podobny

MeLegia

hahaha nawet dzisiaj probowalam szukac informacji , ale znalazlam tylko - dunski aktor. Tez mi sie wydaje, ze chyba plynie w nim rosyjska krew. Kto wie?

MeLegia

Biedak, całe życie w kłamstwie...

ustinja

mi on z twarzy przypomina braci Kliczko oraz Kodyma - wokalistę zespołu Apteka :)

sztosik

Przecież to wypisz wymaluj Putin...

Nobody_5_2

Putin nie jest taki seksowny jak Mads hahahaha Putin w ogole nie jest seksowny

rybcia13

Bo zdajesz sobie z tego sprawę, że to Putin, dlatego... :D

ustinja

Bo ty wiesz lepiej......eh

rybcia13

Rzeczywistość.

ustinja

Swoje mądrości zachowaj dla siebie:))

rybcia13

Jak nie jak tak

Nobody_5_2

dokładnie!
kropla w kroplę!
kiedy jechałam autobusem i zobaczyłam wielką gębę Putina na plakacie, od razu zaciekawiło mnie, co to za jakaś nowa kampania, czy co :D a tutaj taka niespodzianka, że to "banner" reklamujący serial :P

sztosik

Kodym nie podobny, szczerze mówiąc, bracia Kliczko również nie.

ustinja

Gdzie bracia Kliczko a Putin zupełnie dwa inne światy. Ale Mads to kopia niczym brat bliźniak.

Nobody_5_2

Dokładnie :D

ustinja

No bez przesady aż tak podobny nie jest:) Może to tylko te stalowe spojrzenie XD. A moze to nie Mads ma rosyjską krew w sobie, a Putin duńską.

paprotka95

Putin jak już ma jakąś krew, to bułgarską. Ale nie przyznaje się do tego.

paprotka95

W Hannibalu miał spojrzenie takie jak Putin. Gdy oglądałem ten serial to pomyślałem sobie, że pasowałby do roli Putina.

ustinja

Też oglądałem z nim Hannibala i również mi przypominał Putina. Zwłaszcza gdy robił te swoje miny. Myślę, że gdyby kręcili film o Putinie to Mads byłby świetnym kandydatem ;)