Mads Mikkelsen

Mads Dittman Mikkelsen

8,7
68 444 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mads Mikkelsen
użytkownik usunięty
irish23_faurepavane

Zdecydowanie tak!

Zwłaszcza ich oczy.Patrzę i mam wrażenie,że to te same.

użytkownik usunięty
irish23_faurepavane

Dokładnie. Jak pierwszy raz widziałam film "Jabłka Adama" to myślałam, że to Viggo.

swój post w zasadzie powinienem zatytułować odwrotnie-że to Viggo jest do niego podobny bo szczerze mówiąc oglądałem z nim może tylko jedną część "Władcy pierścieni" i fragmenty Drogi.Nie jest moim ulubieńcem.

użytkownik usunięty
irish23_faurepavane

może dlatego, że płynie w nich duńska krew?

Dania to tylko 5,5 mln ludzi - jest coś na rzeczy... :P

Nikolaj Coster-Waldau też Duńczyk, ma podobne ciężkie rysy jak Mads i Viggo.

irish23_faurepavane

Według mnie w niektórych ujęciach strasznie podobny do Dwayne The Rock Johnsona...jak zobaczyłem plakat "Polowanie", myślałem, że to The Rock:)

actionhero

Na poczatku jak przeczytalem komentarz, ze jest podobny do the Rocka, to pomyslalem, ze cos bredzisz :) Ale jak dzis obejrzalem Pusher I i II, to faktycznie w 1 czesci czesto przypominal the Rocka, szczegolnie jak mial okulary sloneczne, a w 2ej już mniej go przypominal (ale w niektorych ujeciach tez bylo widac podobienstwo). Jednak w 2ej czesci bardziej mi przypominal Magica z Kaliber 44 hehe, tyle ze z tatuazami :P

actionhero

Ja, oglądając "Starcie Tytanów", przez cały czas byłem przekonany, że to The Rock. Dopiero przy napisach końcowych tknęło mnie, że nigdzie nie było nazwiska: Dwayne Johnson.

fabcio93

chyba jednak jaja sobie robicie.. ;]

użytkownik usunięty
irish23_faurepavane

Wcale nie...

Nie to nie:-) Dla mnie tak :-)

użytkownik usunięty

2 DUŃCZYKI

Reznik

mi osobiście przypomina Rufusa Sewella tylko że Mads jest przystojniejszy xD

irish23_faurepavane

Troszkę... ;)

irish23_faurepavane

Nic a nic :P

irish23_faurepavane

Nie jest wcale podobny, jest zdecydowanie bardziej sexy i jest lepszym aktorem.