Mads Mikkelsen

Mads Dittman Mikkelsen

8,7
68 519 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mads Mikkelsen

Oglądałam. I Mads i film zahipnotyzowali mnie.Lubię duńskie kino ale Madsa wcześniej nie znałam. Teraz jestem w obłędzie, oczarował mnie. Te ciepłe oczy, ta delikatna ale jakże męska sylwetka. Świetny aktor, jak jest na ekranie, nie widać niczego (i nikogo) poza nim.

Kaja_filmweb

Jeżeli lubisz duńskie kino i Madsa to obejrzyj "Jabłka Adama" dla mnie to jest wprost genialny film :)

paciek

Podpowiedz, jak zdobyć. Próbowałam znaleźć "After The Wedding", "Open Hearts" i "Jabłko Adama" a nawet już inny w konwencji "Pusher II", i nic, nie ma w profesjonalnych sklepach, nie ma w internecie, nawet w sklepach internetowych nie znalazłam. Śledzę program, może znowu się uda obejrzeć na TVP Kultura. Program Festiwali: Era Nowe Horyzonty i Dwa Brzegi też sprawdziłam.
Pozdrawiam

Kaja_filmweb

Spróbuj zajrzeć do empiku (chociaż na pewno to zrobiłaś), ponieważ ja tam ostatnio widziałam właśnie "Jabłka Adama" z tym że we Wrocławiu, ale warto zapytać w sklepie.

Kaja_filmweb

Widziałam dzisiaj "Tuż po weselu" w krakowskim Kinie pod Baranami. Mads był zachwycający! Niejeden aktor dałby wszystko za tak charyzmatyczną twarz.