Mógłby je ktoś zmienić? Bo jako prosta użytkowniczka nie mogę, a to jest okropne. Mads jest bardzo
przystojnym mężczyzną, a na tym zdjęciu wygląda wprost fatalnie. Kto się ze mną zgadza, niech też
coś napisze. Może jak kilka osób się na ten temat wypowie, to jakiś admin się tym zainteresuje.
Dziękuję za uwagę.
w dodatku niezłe imo, kwestia gustu.
w życiu nie powiedziałabym, że on jest bardzo przystojny, atrakcyjny, pociagający owszem ale bardzo przystojny? eee nie.
Ktoś na gazecie.pl określił go mianem : tak brzydki, że aż przystojny :P. Z ta przystojnością może nie przesadzajmy do końca, ale facet ma coś w sobie :). Co do zdjęcia: podpisuję się obiema rękami i nogami, ma świetne fotosy z kampanii dla H&M i wiele innych, na których wygląda korzystniej :).
Mads ma niepokojącą urodę i niepowtarzalny magnetyzm. Zgadzam się z Annash, że bardzo przystojny nie jest, ale nie można oderwać od Niego wzroku - bynajmniej ja:). Określenie z gazety.pl o brzydocie jest grubo przesadzone. Zdjęcie - nie dobre i nie złe, osobiście o wiele bardziej podoba mi się obecnie (bardzo męsko się starzeje, te zmarszczki i pojawiające się siwe włosy) bądź 2-4 lata temu. Poza tym fotka powinna być bardziej aktualna.