Mads Mikkelsen

Mads Dittman Mikkelsen

8,6
66 912 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mads Mikkelsen

,,,w którym Mads nie cierpi ani nie ginie??

Buf

Z tego co pamiętam to w "Jabłkach Adama" nie cierpi i nie ginie :) Wieki temu oglądałam ten film, ale tak mi się zdaje :)

castenado

uwaga spoiler!
akurat tam może nie ginie, ale biją go kilka razy na kwaśne jabłko i dostaje kulkę w łeb, która wysadza mu pół mózgu... ;)

Buf

To o tym aspekcie zapomniałam :)

Buf

Ale jak by nie patrzeć - wmawia sobie, że nie cierpi i być może wierzy w to tak bardzo, że jest tak rzeczywiście :)

Buf

ma taki wyraz twarzy jakby miał zatwardzenie (w filmach, które z nim widziałam) ale na zdjęciach np. z gal czy ścianek z żoną itp. wygląda z goła inaczej, kiedy się uśmiecha wygląda naprawdę dobrze

vilee

może dlatego tak go obsadzają

Buf

W "Błyskających światłach" Mads nie cierpi oraz nie ginie z tego co pamiętam ; )

wymarzone_kino

oooo, dzięki:) mam nadzieję, że go gdzieś w sieci znajdę:)

Buf

Wilbur chce się zabić

Buf

Nie ginie w "Prague", ale cierpi, imho jego najlepsza rola dotychczas.

Buf

The Green Butchers

Buf

Jak sam określił, najbardziej wesołą postacią jaką zdarzyło mu się zagrać jest Hannibal Lecter;)

Mallwa

haha zgadzam się (:

Buf

cóż :P jakby nie było procz Jabłek Adama nie ginie w Polowaniu, ale cierpieć niestety cierpi bo niesłusznie oskarżony musi znosić wrogość społeczeństwa

i w sumie też się zastanawiałam co on takie destrukcyjne i fatalistyczne filmy ma :D na 8 filmów jakie póki co oglądałam oglądałam w 6 ginie (no nie przeżyję Króla Artura! :( ), w 2 udaje mu się przeżyć ale cierpi :P ciekawe jak będzie w kolejnym

a co do Lectera :D zanim dorwałam się do serialu byłam sceptycznie nastawiona (mimo że Madsa lubię) no bo jak to Hannibal.. rola zarezerwowana dla Hopkinsa i tu nagle ciach robimy serial, ale po obejrzeniu dosłownie jednej sceny z Madsem w roli głównej... ekhm cudo i nie mogę wytrzymać w oczekiwaniu na kolejny sezon, a do kwietnia jeszcze tyle czasu :/

blackolszi

Największą zaletą Madsa w Hannibalu jest to, że jest zupełnie inny niż Hopkins.

blackolszi

Na szczęście nie musimy już tak długo czekać na Hannibala tylko do końca lutego;)

Mallwa

tak właśnie ♥ taka cudowna wiadomość akurat przed świętami :D

i dodam - po obejrzeniu kolejnych kilku filmów... podtrzymuję... albo trup albo cierpienie :O