Mads Mikkelsen

Mads Dittman Mikkelsen

8,6
66 912 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mads Mikkelsen

na sali ze tez aktor jest na 9 miejscu, on raczej powinien byc poza 200- setnym miejscu

adw1910

zgadzam się... aktor zagrał w kilku średnich filmach, niczym się nie
wyróżnił, a tu nagle 9 miejsce, WTF ??

Maciejkowalik

nikt kto znajduje sie na miejscu dalszym niż 10 nie jest lepszym aktorem od niego, a jakość filmów nie ma nic do rzeczy. Jestem ciekawa jakie filmy z nim widzieliście, że tak głośno tu buczycie.

Maciejkowalik

Niczym się nie wyróźnił... boże człowieku jak go widziałes w 2 filmach na krzyż to morda w kubeł i nie gadaj o rzeczach, o których nic nie wiesz. OBejrzyj sobie Mikkelsena w Pusher 2 i Jabłka Adama to zobaczysz czym się wyróżnia ślepy frajerze.

adw1910

zawsze tak się dzieje jak przekroczy się próg 1000 głosów, niedługo spadnie. Jeszcze nie przyzwyczailiście się??

bs85

Oj.. Bo na Filmwebie tacy niedzielni "experci" co widzą jedynie filmy serwowane przez TVP zaraz po 20:00 :P

creativenights_pl

świetny aktor, jak najbardziej zasługuje na miejsce w top 10, niestety pewnie nie prędko się tam znajdzie

adw1910

Jakiś czas tu nie zaglądałam i proszę co się dzieje. Ktoś tu obraża naszego Madsa. Osobom nie znającym dobrego kina radzę tutaj bzdur nie wypisywać i nie kompromitować się zarazem. Radzimy najpierw coś obejrzeć, jak przede wszystkim wspomniane wcześniej filmy "Pusher 2" i "Jabłka Adama", czy chocby "Błyskajace świata" lub "Tuż po weselu". Wydaje mi się jednak, iż typ wypowiedzi świadczy, iż to za trudne kino. Tak więc radzimy raczej udzielać się na forach amerykańskich superprodukcji.

adw1910

Śmiech na sali to twój komentarz. Dziecko, przecież ty oceniasz filmy "W rytmie hip-hopu 2" czy "Gol II: Żyjąc marzeniem 2007" na 10/10 i dodajesz do ulubionych.... Mikkelsen to za wysokie progi dla ciebie...

adw1910

No i masz coś chciał. Szczęśliwy? Twoje życie stało się lepsze?
A tak poważnie to bardzo dobry aktor. Nie zasługuje może na 9, ale pod koniec topu mógłby być.