Magdalena Berus

5,5
2 641 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Magdalena Berus

Mnie osobiscie podobalo sie jak zagrala Magda! Jest dziewczyna realistyczna, widac,ze
nie boi sie rol. Mam nadzieje,ze nie zniknie tak szybko,,

użytkownik usunięty
Olcia1503

Według mnie aktorka z niej żadna. Przez cały film mówiła tak niewyraźnie, że nie rozumiałam co drugiego zdania. W ogóle cały czas miałam wrażenie, że ledwo powstrzymuje się, żeby nie wybuchnąć śmiechem. Idealnie obrazuje to pierwsza scena, w której krzyczała na chłopaka. Tylko czekałam, aż zacznie się śmiać. Jak w szkolnym teatrzyku, który każdy traktuje pół żartem, pół serio.

nie zapominaj,ze ona jest amatorka, nie jest pelna aktorka, moim zdaniem duzy plus za to, ze rezyserka dala mozliwosc pokazania sie ludzia, ktorzy z czasem moga naprawde zrobic kariere, a nie, ze jak w kazdym polskim filmie praktycznie te same twarze.

użytkownik usunięty
Olcia1503

To, że w filmie nie ma Karolaka i Foremniak to akurat duży plus. Ale jeśli chodzi o p. Magdę Berus to aktorka musi mówić wyraźnie, a jej nie zawsze się to udaje. Musi BARDZO popracować nad wymową.

Tez prawda. Moze tez rezyserce o taki efekt chodzilo? Zeby pokazac tych ludzi w takim a nie innym swietle, ciezko powiedziec. .

Olcia1503

mi również jako aktorka się podoba

Olcia1503

A to aktorka chociaż?

MagdalenaPatterson

amatorka bardziej

Olcia1503

Nawet więcej niż bardziej.

Olcia1503

HAHAHA.
Szukam angażu w filmie, jak zagram jakąś rolę, będę aktorem...

przemyslav07

Ok da sie zalatwic :) he he