Magdalena Cielecka

7,4
25 795 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Magdalena Cielecka
Patruell

Dla mnie też :)

Wszechpolak

Dla mnie nie. Wolę brunetki.

Patruell

To masz dziwny gust
ale o gustach się nie dyskutuje:)

EM_DE_KE_AS

Nie dziwny. To uroda dla koneserów, w dobrym tego słowa znaczeniu :) Bardzo intrygująca, naturalna i przez to piękna. Zapamiętywalna przede wszystkim, nie jest zwykła pięknością z taśmy, gdzie jedna do drugiej podobna. Miód!

ImreKertesz

Dla mni też. I się zgadzam ;)

ImreKertesz

Zgadzam się w 100% z Imre Kertesz.
Nietuzinkowa uroda przez to tak fantastyczna, mógłbym na nią patrzeć wiecznie.

Patruell

Piękna....

No nie powiedziałabym, chyba że inaczej pojmujemy to pojęcie

Patruell

Dla mnie również ideał, ale tylko jeśli mówimy o polskich aktorkach, poza krajem mam jeszcze inne typy.

wrzos09

fajna laska do tego fajnie śpiewa : http://www.youtube.com/watch?v=zioyPy1dfb0&feature=player_embedded

Patruell

Och tak, przepiękna jest, na dowód zdjęcie:
http://img138.imageshack.us/img138/5718/258bn.jpg
Ideał k....

engiLo

tak, jest piękna i nadal tak uważam...

Patruell

piękna kobieta i bardzo dobra aktorka (pierwszy film, w którym zwrócilam na nią uwagę był "zakochani"), fajną parę tworzyła z andrzejem chyrą

engiLo

Pokaż swój ryjek :) Która kobieta bez pełnego makijażu wygląda lepiej. Jest super naturalna, mniam.

ImreKertesz

Omg:D
Bez makijażu wyglądam naturalnie i patrząc na siebie - uważam że jestem ładniejsza

EM_DE_KE_AS

...i jestem, zadowolona ze swojego wyglądu a jak widze niektóre polskie aktorki to nie mam żadnych kompleksów:D
Ryjek....toś wymyślił. Nie pokaże swojej twarzy. Śnij dalej o pięknej pani M. Cieleckiej.

ImreKertesz

ImreKertesz: jeszcze jedno - ostatnie już

Anna Przybylska, Agnieszka Wagner, Joanna Liszowska, Natasza Urbańska to są PIĘKNE polki

EM_DE_KE_AS

http://www.jolalipka.com/images/fotki/samojlowicz.jpg

Ona też ładna:)

EM_DE_KE_AS

Blablabla, takie to gadanie o gustach. Miłego dnia życzę :D Ps. wrzuć zdjęcie, to ocenimy ;P Bez odbioru, chyba że fota będzie ;P

ImreKertesz

Zdjęcia nie wrzucę, ale oceniłbyś pozytywnie;D Tego jestem pewna. No, niestety musisz obejść się smakiem:D
Pozdro

EM_DE_KE_AS

O rany, ale krucjata przeciwko amatorom urody Cieleckiej ;-P Faceci zazwyczaj wiedzą lepiej ;-) Ja tak bardzo się nią nie zachwycam ze względu na swoją płeć, ale moim zdaniem kobitka z niej fajna, a aktorka wyśmienita. Niektórzy tak uważają, można to przeboleć, naprawdę ;-D

Abrakadabra

hahahahahahahahhahahaha, jaka głupia laska z Ciebie... Ocenę kobiecej urody (również swojej) zostaw mężczyznom, a przynajmniej nie kłóć się skoro nie masz racji... wystarczyło napisać, że tobie Cielecka się nie podoba... widac, ze jestes zazdrosna i masz syndrom dziewczynki, która uważa się za najpiękniejszą na świecie... założę się, że wielu facetom byś się nie spodobała... trochę pokory...

mi się pani Magdalena bardzo podoba, ma nietuzinkową urodę, przez co zapada w pamięci...

kasiaaa7891

"założę się, że wielu facetom byś się nie spodobała... trochę pokory... "
Hahahahahhahahahahahahhahaha i tu się mylisz właśnie...

EM_DE_KE_AS

raczej się nie mylę... a może wyglądasz jak Alba, albo Jolie? hmm, one też nie wszystkim się podobają...
może jesteś atrakcyjną kobietą, ale nie każdego powalisz na kolana...
przypuszczam, że masz koło 20 lat, jesteś w szczytowej formie, ale kochanie uroda przemija, nie przywiazuj sie tak do niej...

Gdybys była taka ładna to w avatarze miałabys swoje zdjęcie...

kasiaaa7891

"przypuszczam, że masz koło 20 lat" - kilka więcej

"Gdybys była taka ładna to w avatarze miałabys swoje zdjęcie... " - nie mam swojego zdjęcia, bo głupotą jest ujawnianie zarówno swoich danych, jak i swojej podobizny w internecie. To chyba oczywiste. Dziwię sie, że musze Ci to wyjaśniać.
Dlatego nie odbijam pałeczki bo Ty również masz zapewne nie swoje zdjęcie.

"ale kochanie uroda przemija, nie przywiazuj sie tak do niej... " - nie jestem Twoim kochaniem, więc, proszę mi tu bez takich.

"może jesteś atrakcyjną kobietą" - po prostu nie mam żadnych kompleksów i nie narzekam na brak powodzenia
"ale nie każdego powalisz na kolana... " - tego wiedzieć nie możesz.

EM_DE_KE_AS

[...]więc koło 20

Nie uważam tak jak Ty. Połowę polaków można by wyzwać od głupców. To jest indywidualny wybór, a nie głupota... A skoro Ty to tak traktujesz, to może masz jakąś manię prześladowczą, nie wiem...
Ja nie napisałam na żadnym forum, że jestem ładniejsza od kogoś tam. Ty tak napisałaś, więc wyszła propozycja, abyś wrzuciła swoją podobiznę i pozwoliła to innym ocenić...
tak dla Twojej wiadomości jeszcze jakis tydzień temu (przez ponad rok) miałam swoje zdjęcie. Teraz dorwałam ładne zdjęcie mojej ikony piękna i kobiecości, aż żal było go nie wstawić.
Dalej uważam, że nie każdego powalisz na kolana. Na pewno mnóstwo facetów nie wymieniłoby swojej kobietki na Ciebie. Bo jeśli chodzi o tych wolnych to żadne wyzwanie, jak się jest po prostu ładną... ale pamiętaj, że tylko charakterem ich zatrzymasz...

Świetnie, że nie masz kompleksów, niestety przerażające, że nie posiadasz takiej cechy jak skromność...

kasiaaa7891

"niestety przerażające, że nie posiadasz takiej cechy jak skromność..." - i tu znowu się mylisz.
Wiesz, że w necie można tę cechę porzucić;) Na co dzień jestem skromną (ludzie mówią, że aż za bardzo, a i spokojną osóbką).

"Teraz dorwałam ładne zdjęcie mojej ikony piękna i kobiecości, aż żal było go nie wstawić. " - No i fajnie:) Mnie się np spodobało zdjęcie Angie dlatego je trzymam w "Avatarze"

"[...]więc koło 20 " - Ponad 20, to nie około 20. Nieważne...

EM_DE_KE_AS

Na kolana to powalisz wszystkich, ale nie urodą tylko głupotą. Jakim trzeba być pustakiem, żeby na portalu filmowym debatować o tym jaką to się ma cudną urodę.

wrzos09

o pfff mądra sie znalazła

wrzos09

Poza tym nie o mnie tu gadka tylko o aktorce Cieleckiej, więc zejdźcie ze mnie!

EM_DE_KE_AS

skąd się tacy ludzie biorą...?! :O
świat się przewraca do góry nogami.

a Cielecka prześliczna, naturalna (jak już któryś z panów wspomniał) i co najważniejsze utalentowana :)

Patruell

Do łezki łezka:
https://www.youtube.com/watch?v=-P78-K7pUn4