Chciałem powiedzieć, że lubię Magdalenę Cielecką, ale zastanawia mnie to dlaczego jedynym filmem(widzianym przeze mnie), w którym się nie rozbierała był Katyń. Czasami zaczynam myśleć, że tylko dlatego bo się rozbiera, gra jeszcze w filmach. ;)
mnie też zawsze to zastanawiało. Gdzie się nie pojawia Cielecka, tam i scena rozbierana. Może już taki urok polskiego filmu...
No no no wlasnie :D Jak widzę że Cielecka ma grać to już wiem, że będzie się rozbierać. Ogólnie dla mnie to szok że Wajda nie zrobił "specjalnej" sceny dla Cieleckiej :D
tez sie śmialam że powinna latac nogo jescze w Katyniu ale ona mówila kiedys ze to nie jest dla niej problem bo to nie gra ona tylko postac
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
mnie to już irytuje :/ oglądam Trzeciego oczywiście w pierwszych 5 minutach Cielecka już nago .... ocb?
I co z tego? Najważniejsze jest chyba to jak w tym filmie zagrała, a trzeba przyznać, że mimo skromnego materiału stworzyła świetną kreację aktorską mało która polska aktorka byłaby w stanie to tak zagrać z jej pokolenia chyba żadna.
Rozbiera się ,bo ma co pokazać. A ten komentarz o Katyniu, że powinna nago latać, jest niesmaczny.
A może lubi się rozbierać? Niektórzy aktorzy lubią pokazywać swoje ciało, nie odczuwają wstydu, dla nich to po prostu narzędzie pracy ;]
Nie zebym zalowal (:) ale fakt jest faktem, ze w takiej Samotnosci sieci tyle jej nagosci bylo niepotrzebne
Cielecka przyznała, że to ona decydowała, kiedy z propozycji skorzystać:
„Mnie także składano takie propozycje. I jeśli chciałam w tych pokojach zostawać, zostawałam. A jeśli nie – wychodziłam. Byłam dorosła. Biorę za to odpowiedzialność” – wyznała aktorka.
chyba jedyna sprawiedliwa w tym temacie.
Może na emeryturę? Bo oprócz ciała innych walorów aktorskich nie stwierdzono.
Kiedy brak talentu to jedynym sposobem jego zamaskowania jest goła d..pa. ;-)
nie mierz wszystkich swoja miarą
Meryl Streep jakoś nie musiała świecić golizną, aby przejść do historii kinematografii natomiast o Cieleckiej nikt nie pamięta nawet gdyby w każdym filmie chodziła cały czas nago.
M.Streep nie ma takiego ciałka i fajnych piersi zeby swiecic golizną. I nie jest osobą z fajnym głosem ,sexownym jak Cielecka ale widac nie dla kazdego. Jak ktos kiedys madry powiedział: Zeby wszyscy ci co nie znaja angielskiego wiedzieli o czym spiewaja piosenki a nie wpadalo im tylko rytmicznie w ucho ,bąć trącilo ladnym brzmieniem to by wiedzieli ze duza wiekszosc tych piosenek to kiepskie disco polo .