Magdalena Różczka

7,0
17 555 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Magdalena Różczka

Magdalena Różczka i Maja ostaszewska są do siebie bardzo podobne ,jakby były siostrami,zawsze te obydwie aktorki mi się mylą,która to która,mają w sobie coś podobnego:)

Sol1987

Ty chyba nienormalna jesteś :

prumprumka

dobrze ze jesteś normalna, oceniając skrzydlate gówniane świnie na 10

huzar186

To nie dyskusja na temat ''Skrzydlatych świń''. Czy masz problemy ze zrozumieniem tematu?

Sol1987

obie mają wiecznie miny zbitego psa.. ot ich cała gra

Sol1987

Mam to samo. :) Ale też nie wiem, z czego to wynika...

Sol1987

Tak... Oczywiście... Bo jak je podmienili pomiędzy sezonami w Czasie Honoru to oczywiście nikt nie zauważył, tak są do siebie podobne... (dla niezorientowanych, tam gdzie można znaleźć wielokropek, tam wypowiedź jest sarkastyczna)

Sol1987

No coś ty! Maja ma talent, a Magda, no cóż. Ładna jest, o! Ale Maja Ostaszewska to klasa sama w sobie.

Sol1987

Mojej mamie też się mylą, acz ja zauważam różnicę i tak jak Ty twierdzę, że obie Panie mają w sobie coś podobnego.
Przecież gdyby nie były do siebie podobne to nikt by się nie zdecydował na ich udział w Czasie Honoru (a właściwie na udział Magdy bo to ona zastąpiła Maję). Jak dla mnie mają coś podobnego w oczach. Z tym, że Ostaszewska jest subtelniejsza i bardziej szlachetniejsza z urody. Różczka też jest okej ale do szlachcianki to jej brakuje.